gut mornik voborsa,
aklıma gelmişken dolar düştükçe endeks pahalı hale geliyor yabancılar için...
Printable View
gut mornik voborsa,
aklıma gelmişken dolar düştükçe endeks pahalı hale geliyor yabancılar için...
imf işi , (görünen tabloya göre) en erken 3 hafta sonra olur..çünkü, 10 gün sonra heyet gelecek..10 günde müzakereler sürer..etti 20 gün...bu arada vob 10 kere al-sat verir..
sembolik shortum flatıngen :)
Günaydın, gedik yatırım hesabımdan Mart AYı EMir İptal ücreti adı altında ücret kesmiş, bu karar 1 nisanda çıkmadı mı? geriye dönük olarak da mı alıyorlar?
[quote=enorton;101520]Günaydın, gedik yatırım hesabımdan Mart AYı EMir İptal ücreti adı altında ücret kesmiş, bu karar 1 nisanda çıkmadı mı? geriye dönük olarak da mı alıyorlar?[/quote]
Daha öncesinde de [U]gerçekleşme anında[/U] emir iptali yapılırsa cezası var idi. Onu bir kontrol edin isterseniz. Sn. Vobix'in mesajları arasında veya vob'un sitesinde açıklaması vardı.
[quote=enorton;101520]Günaydın, gedik yatırım hesabımdan Mart AYı EMir İptal ücreti adı altında ücret kesmiş, bu karar 1 nisanda çıkmadı mı? geriye dönük olarak da mı alıyorlar?[/quote]
evet o nu ben de gördüm geçen gün ama sormayı nuttm ıyı hatrlattınız..cevabı da aldıgmda paylasıcam
İKİ günden beri vadeli 33,675 in altına inmiyor ! çokmu sağlam burası ?
[quote=furkan;101495]dedigim gibi olmus yeni gelebildim eve ama yende 99.90'a kar al girmiştim 99.91 en yüksek görmüş pozisyon kapanmamış forexciler neden böyle olmustur bileniniz varmı??[/quote]
Çoğu forex kurumuna güven olmuyor furkan :D Forexte kazanan çok azdır başlayan bırakıyor :D
[QUOTE=excali;101521]Daha öncesinde de [U]gerçekleşme anında[/U] emir iptali yapılırsa cezası var idi. Onu bir kontrol edin isterseniz. Sn. Vobix'in mesajları arasında veya vob'un sitesinde açıklaması vardı.[/QUOTE]
Bırakın gerçekleşme anını, ben emir iptali yaptığımı bile hatıramıyorum. Ufak ufak müşteriden ne kırparlarsa kar sayıyorlar. Eski çalıştığım banka ben işten çıkar çıkmaz hesabıma 50 tl hesap işletim ücreti kesmiş. Aradım, dedim ayıptır, 3 aylık hesap işletim ücreti 5 TL, 50 TL yi nasıl hesapladınız? Sonra iptal ettiler. Arayıp itiraz etmezsen kuzu gibi ödüyorsun...
[quote=hexa;101524]Çoğu forex kurumuna güven olmuyor furkan :D Forexte kazanan çok azdır başlayan bırakıyor :D[/quote]
evet FX te işlem yapmak isteyenler bence büyük kurumları tercih etmeli.çünkü küçük kurumlar çoğu zaman emri esas havuza bile göndermeden kurum içinde işi bitiriyormuş :D
mesela aşağıdaki eyidir...:D
[URL="http://www.dbfx.com"]www.dbfx.com[/URL]
[quote=enorton;101525]Bırakın gerçekleşme anını, ben emir iptali yaptığımı bile hatıramıyorum. Ufak ufak müşteriden ne kırparlarsa kar sayıyorlar. Eski çalıştığım banka ben işten çıkar çıkmaz hesabıma 50 tl hesap işletim ücreti kesmiş. Aradım, dedim ayıptır, 3 aylık hesap işletim ücreti 5 TL, 50 TL yi nasıl hesapladınız? Sonra iptal ettiler. Arayıp itiraz etmezsen kuzu gibi ödüyorsun...[/quote]
bendende kesmişler iptal ücreti...
ya zaten hesap dökümleri sayfası o kadar karısık ki hiç bişet anlamıyorum.yoksa sadece bende mi öyle...hem sayfanın yapısı bozuk..hem sayıların biri sagda biri solda biri altta biri üstte..bi sırada bile değiller...
kafa karıştırmak için mi acaba
[QUOTE=Larossıan;101512][URL="http://img133.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.jpg]"][IMG]http://img133.imageshack.us/img133/5654/screenhunter1.jpg[/IMG][/URL]
Akşam kapanış itibariyle 5 dk görünüm.[/QUOTE]
Günaydın, sn. Larossıan son durum nedir acaba sisteminizde, bir değişiklik var mı? Teşekkürler.