günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle..
Printable View
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle..
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;101669]Vob 34250 görmeyecek bence bir daha.En geç 3 gün içinde sert dönmemiz lazım aşağı.Bakalım ne edecekler.Mevsimsellik yine oldu.Mart ayı al mayıs çak olmalı.Bu sefer çok arttığımız için mayısı bulmadan düşebiliriz.Don gömlek short..lelele[/QUOTE]
Gökhan Bey,
Altın 900 küsur ları gördüğünde Gözümü altına diktim demiştiniz.Eğer o zamanlar Altın short girdiyseniz sizi tebrik ederim.Bol kazançlar..
Ard arda altın endeks dolar molar ne varsa açılışta 20 iş günü hergün tersteyim.Hala sıfırlanmadım bekliyorum o günü.
[quote=dilemma;101671]Gökhan Bey,
Altın 900 küsur ları gördüğünde Gözümü altına diktim demiştiniz.Eğer o zamanlar Altın short girdiyseniz sizi tebrik ederim.Bol kazançlar..[/quote]
Evet diktim ama short değil long olarak diktim.Hata yaptım kaybettim.Short olarak dikmiştim longladım kaybettim.Vobtaki altın oynamak için hiç likit değil portfoylere göre.O yüzden bulaşmayacam ona.Vob endeks 30 en sağlıklısı esas para orada.Kolay gelsin.Tahminim dönmeliyiz aşağı.İmkb dede çok yüksek hacimler oluşuyor.Dow daha üstü görürken biz daha alttayız bu kötü.Birileri erken çıkıyor yine sanırım.Bu arada imf ile anlaştık haberi gibi birşeyler geldi cuma.Bir halta yaramaz artık imf haberi.Kesin eminim borsayı artık etkileyemecek imf den gelen her haber.Anlaştık da dahil.
Herkese Günaydın, operasyon sanatçılara sıçramış sanırım...
[URL="http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=186805"]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=186805[/URL]
33500 altı 28000 olacaz.Sell on may go away yine işleyecek.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;101641]Selamlar herkes.Bu Türk milleti bugünlerde demokrasi şölenlerinde çok boy göstermeye başladı.Oy atan atmayan herkese sevgiler.Borsa 5 gün yatay en çok sonra geberişler yakın.Terayı soran enorton arkadaşım buyur benden her konuyu öğrenirsin.Bu benim kendi ismim ile yazdığım ilk forum sanırım son da olacak.Bu da engellenmişti kötü idi.[/QUOTE]
Hocam ben Teradaki komisyon oranları merak ediyorum ama tabiki sana uygulanan komisyona biz yaklaşamayız bile...
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;101673]Evet diktim ama short değil long olarak diktim.Hata yaptım kaybettim.Short olarak dikmiştim longladım kaybettim.Vobtaki altın oynamak için hiç likit değil portfoylere göre.O yüzden bulaşmayacam ona.Vob endeks 30 en sağlıklısı esas para orada.Kolay gelsin.Tahminim dönmeliyiz aşağı.İmkb dede çok yüksek hacimler oluşuyor.Dow daha üstü görürken biz daha alttayız bu kötü.Birileri erken çıkıyor yine sanırım.Bu arada imf ile anlaştık haberi gibi birşeyler geldi cuma.Bir halta yaramaz artık imf haberi.Kesin eminim borsayı artık etkileyemecek imf den gelen her haber.Anlaştık da dahil.[/QUOTE]
Bende Spotta altın fonu aldım geçen hafta .Dolar ve Altın onsu da düştükçe düşüyor.Maliyet bayağı yukarıda kaldı.Bugün dönüş olur diye bekliyorum.Olmazsa bayağı bekletecek.Ortalama düşürmekte istemiyorum düşüş bitmeden.
[quote=enorton;101674]Herkese Günaydın, operasyon sanatçılara sıçramış sanırım...
[URL]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=186805[/URL][/quote]
Bu işler tırı vırı.Tamamen masal.Galip Öztürk yıllardır metyo atlas atsyo gibi hisselerde soyuyor milleti.Boşuna ne uğraşıyor bunlar.Orada manipülasyon falan yok.Bunlar manüpülasyon değilki.Spekülasyon bunun adı.Ortada çıkarılmış yalan haber yok ki?Var mı?.Aşırı fiyat hareketi olunca hemen manipülasyon diyor millet.Yok öyle birşey.Bunlara yalandan bir kaç lira ceza kesip kadehlerini yudumlatırlar.Bu arada Galip amca en az 1 İstanbul otogarı parası yaptı borsada.Ondan eminim.Gelmeseymiş çok bilmiş tiyocu ky ler napayım.
[quote=enorton;101674]Herkese Günaydın, operasyon sanatçılara sıçramış sanırım...
[URL]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=186805[/URL][/quote]
bu operasyonlar nedeniyle malum bazı ünlülerin kalp krizi gecirdni yada bazılarının duble tatiller yapması gerektigini biraz dedikodu dinleyen biliyodu zaten.ama anlasılıyo kı devletın operasyonu 1-4 aylık degıl nerden baksanız 1-2 yıllık bı ınceleme..cunku son operasyonlarda incelemeye alınanlar piyasada son zamanlarda iş yapmayan adamlar..
[quote=enorton;101676]Hocam ben Teradaki komisyon oranları merak ediyorum ama tabiki sana uygulanan komisyona biz yaklaşamayız bile...[/quote]
Borsa arttı biraz.60 kuruş civarı olur ilk açılış.1.7 oran falan olabilir.
[quote=dilemma;101677]Bende Spotta altın fonu aldım geçen hafta .Dolar ve Altın onsu da düştükçe düşüyor.Maliyet bayağı yukarıda kaldı.Bugün dönüş olur diye bekliyorum.Olmazsa bayağı bekletecek.Ortalama düşürmekte istemiyorum düşüş bitmeden.[/quote]
Vallahi ben de bulaştım.Altında malı alırken alması kolay.Çıkması zor.Ben ama öyle 1500 2000 puan falan beklemem.500 puanı görünce arkama bakmam.Şu anda da tahminim altın 890 doların üstüne uzun müddet çıkmayacak.Biz burada selçuklu abim ile beraber 52000 lerden shorttuk.O tuttu ben tutamadım ama o da ben tutmadım çıktım.O tuttu erken longladı bütün karlarını kaybetti.Altın riskli çok.900 dolar 890 dolar bence uzun müddet görülmeyecek.Omuz baş omuzun sağ tarafı idi orası.Güzelce verdiler.Ne zaman 1500 2000 dolarlar konuşuldu çaktılar.Bence petrol gibi olacak.500 dolar olacak orası.Benim uzun vadeli görüşlerimin hiç birisi tutmaz bunu da belirtiyim.