astatin abi günaydın hörmetler abi yeşil kırmızıyı aşşa kessin abi şelale başlasın :D
Printable View
astatin abi günaydın hörmetler abi yeşil kırmızıyı aşşa kessin abi şelale başlasın :D
cümleten günaydın .. trendli bi gün olur inşallah ...
[quote=Astatin;250824]Günaydın,
"Bir kez daha çal Sam, bir omuz daha at sam"...acaba?
[/quote]
Patron senin bu proceksiyon benim DJI'deki tarihi OBO beklentimle de senkronize görüniyi... Çıkışta 10.000 puan alalım, düşüşte 30.000 puan alalım Pala'nın defterini dürelim patron... :)))
günaydın.... senaryo paralelinde pozitif bir gün beklentim var... izleyelim görelim... kolay gelsin..
69.50 klasik direncimiz...
[quote=Strategist;250832]Patron senin bu proceksiyon benim DJI'deki tarihi OBO beklentimle de senkronize görüniyi... Çıkışta 10.000 puan alalım, düşüşte 30.000 puan alalım Pala'nın defterini dürelim patron... :)))[/quote]
ben toplmda 70000 alalım diye hesap ettiydim, arada dalgalar sörf gap felan..:::::: acil 70000 puan lazınm istihdam sağlayacağım.üüww
Herkese günaydın, bol kazançlar
[quote=Astatin;250834]ben toplmda 70000 alalım diye hesap ettiydim, arada dalgalar sörf gap felan..:::::: acil 70000 puan lazınm istihdam sağlayacağım.üüww[/quote]
Patron bana da istihdam sağla... Kuracağın işe ilk başvuran ben olacam... Amacım sana yaklaşıp Multipass'ın kodlarını çalmak olacak yalnız... ::: :))) Bizde gizli saklı yok önceden söylüyoruz böyle. :..:
Günaydın.. Bol kazançlar.
Pariteye göre az yukarı açsakta aşağı döneceğiz gibi görünüyor.. 1.2150 leri fazla geçebileceğini düşünmüyorum.. O seviyeleri epey zorladı.. Tıkandı.. :)
69.500 -800 aralığından acımam..
Saatlik grafikte kama var yine .. 120 dakkalıkta daha bi şık duruyor..69.550 ilk shortu bastım..
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Hayırlı cumalar
sa hayırlı cumalar bol kazançlar
saygılarımla
[quote=halojen;250833]günaydın.... senaryo paralelinde pozitif bir gün beklentim var... izleyelim görelim... kolay gelsin..
69.50 klasik direncimiz...[/quote]
dax ın açılışlıyla 10*00 da 69500 kolay geçilir sanırsam herkese bol kazanclar hayırlı cumalar