al sana bir efg klasigi 40.000 de short ac 42.000 de kapa.
Printable View
bir kotu veri daha petrol 1 dolar kusur dune gore prim yapti. ama hala cikiyor endeks.
neye bagli bu endeks bilmiyorum. aslinda biliyorumda soylesem kimse inanmaz.
bir kotu veri daha petrol 1 dolar kusur dune gore prim yapti. ama hala cikiyor endeks.
neye bagli bu endeks bilmiyorum. aslinda biliyorumda soylesem kimse inanmaz.
42350 ideal kısa yeriydi kanatimce fırsatı değerlendirdik stopp loss 42500 üzeri 60 dklık hareket. Marjı geniş tutmak lazım çünkü seküler ayı piyasasındayız. Volatil piyasa yapısı mevcut.
42350 ideal kısa yeriydi kanatimce fırsatı değerlendirdik stopp loss 42500 üzeri 60 dklık hareket. Marjı geniş tutmak lazım çünkü seküler ayı piyasasındayız. Volatil piyasa yapısı mevcut.
[QUOTE=nyse-dj;20736]bir kotu veri daha petrol 1 dolar kusur dune gore prim yapti. ama hala cikiyor endeks.
neye bagli bu endeks bilmiyorum. aslinda biliyorumda soylesem kimse inanmaz.[/QUOTE]
eger kimse inanmayacaksa o gecerli nedendir.
[QUOTE=nyse-dj;20736]bir kotu veri daha petrol 1 dolar kusur dune gore prim yapti. ama hala cikiyor endeks.
neye bagli bu endeks bilmiyorum. aslinda biliyorumda soylesem kimse inanmaz.[/QUOTE]
eger kimse inanmayacaksa o gecerli nedendir.
Dünkü taktiğimi bir daha yaptım 42350 short, aşağıdan civarı longa geçeceğim hedefim 43000 olacak.
Dünkü taktiğimi bir daha yaptım 42350 short, aşağıdan civarı longa geçeceğim hedefim 43000 olacak.
[QUOTE=follow;20738]eger kimse inanmayacaksa o gecerli nedendir.[/QUOTE]
hic boyle dusunmemistim. kimsenin inanmadigina bende inanmadigim icin kazanmam
cok guc oluyordu bircoklari gibi.
[QUOTE=follow;20738]eger kimse inanmayacaksa o gecerli nedendir.[/QUOTE]
hic boyle dusunmemistim. kimsenin inanmadigina bende inanmadigim icin kazanmam
cok guc oluyordu bircoklari gibi.