herkes shortsa yarın yandık .. benide short yazın listeye .. dolar longum ama endeks short sayılırım ..
Printable View
herkes shortsa yarın yandık .. benide short yazın listeye .. dolar longum ama endeks short sayılırım ..
vobix nerede..bugün yoktu herhalde..
cümleten iyi akşamlar !
[quote=selçuklu;101818]herkes shortsa yarın yandık .. benide short yazın listeye .. dolar longum ama endeks short sayılırım ..[/quote]
abi öyle düşünmemek lazım.
cumadan longduk dolarda, millet şorttu endekste.
şimdiki pozisyonlara bak?
cumadan endekste short olan + yazdı, biz dolar longlarında nanik yazdık!
korelasyon mu bıraktılar...
ya bu yen dagılacak yada ben 101.20 saglam short :)
[quote=traderx;101811]yalnız çok temiz obo var onuda göz ardı etmeyelim eğer obo çalışmaya niyetliyse 1,50 altı bile kural olarak mümkün.[/quote]
Hayır dolar bugünkü seviye bundan sonraki hayatında en dip olacak.
kendi kendime sözüm var bu ay yer yarılsada sisteme uyacağım.uyacağım bakalım ne olacak sonu.
60 min. SAT dediği için geceye SHORT kaldık...fekat bana kalsa sanki realize ederdim karımı atardım cebe kapanışa doğru.inşallah sistem haklıdır.
uyalım bakalım nisan ayı boyunca getirisi neymiş götürüsü neymiş bu sistemin?
söz veriyorum uyacağım bu ay harfiyen sinyallere.memnun kalırsam gelecek ayda memnun kalırsam ondan sonraki ayda v.s.
dow yıne kıvırtır dıye poz kapadım sabah dogru dusuncede oldgum halde iyi tokatlandım ayak üstü ama sonra acını çıkardm neyseki..hep aynı şeyi diyorum psikoloji herşey..teknık zaten gozukuyo yada gören çok (ben hariç).ama psikoloji hep degısken ve hep üstüne oynuyolar..bu kadar uzun kontrat acılms ken uzun dönemlı düşüş bana zor gelıyo..he bugun duser ama vade sonu burdan yukarda olcaz dıyorum,sonucta endeksın de rahatlaması duzeltme yapması yukselıs ıcn daha saglıklı.neden mı yukselıcez?ıste onu ben de bılmıyorum gerekırse bı sebep bulunrt nası olsa.adam vercegı zaaman küt diye verıyo alcagı zaman da bıraktım siz verin diyo.bir de o meşhur makas vade sonu bonus u abilere gibi gözüküyo..
forumun saaitnde bir sorunmu var. yoksa yazanların sayısı çokmu azaldı.
Hay kahretmeye..Bu DJ %4 civarı düşecek ve ben hala flatim..sistem saatlikde dün sat vermiş..herşey sabah negetaif uyumsuzmuş, sabahki yükselişte bile sistem satta kalmış...ama biz iş yoğunluğundan armut topladık..peeeeee
forum durgunlaşmış...hımmmm..sistemi muazzamanın grafını mı yapştırsam acaba hareket gelsin biraz :) abka seyyah banko...:)
Obama islam dünyası ile savaşmıyoruz demiş.Yeme beni.Bebekleri öldürdünüz katil köpekler Irakta.Obama müslüman olma şansı çok az.Çünkü o mevkiiye gelme şansı testleri geçmesi imkansız.