-
[quote=marakes;101855]internet gıcık etti beni bende mı sorun yoksa genel demı var onu da anlamadım virüs falan da yok gibi ttkom a sevgiler diliycez heralde yıne[/quote]
symantec online virus taraması yap bi bak.
sistemine bulaşmış bir virüsü, o sistemdeki antivirus ile (%99 ihtimalle) temizleyemezsin.
ha bu arada, virüslerin %99'u senin internet bağlantınla ilgilenmez. çünkü amaç yayılmaktır. ve internet bağlantını keserek kendi bindiği dalı kesmiş olur ki hiçbir virüs yazılımcısı bunu istemez.
-
dolar kontratları igünlerdir lk defa artı açılış yaptı.. gözlerim doldu ne diyim:))
-
[quote=unlimitted;101856]symantec online virus taraması yap bi bak.
sistemine bulaşmış bir virüsü, o sistemdeki antivirus ile (%99 ihtimalle) temizleyemezsin.
ha bu arada, virüslerin %99'u senin internet bağlantınla ilgilenmez. çünkü amaç yayılmaktır. ve internet bağlantını keserek kendi bindiği dalı kesmiş olur ki hiçbir virüs yazılımcısı bunu istemez.[/quote]
ben antivirüs kullanmam genelde.zaten vırusler degıl trojenler sistemı zorlayanlar trojen yoketme programları kullanıyorum.ol-nlar da bulup temızlıo varsa.ama bı kac kısıden daha duydum bole bı sorun oldgunu..telekom kaynaklı sanırım..dedgın gıbı dusunuyorum antıvırus prtogramları tamamen hamallık pc ye bı ıse de yaradıkları yok dgru durust..yine de uyarını dıkkate alıcam saol
-
[QUOTE=jerfin;101857]dolar kontratları igünlerdir lk defa artı açılış yaptı.. gözlerim doldu ne diyim:))[/QUOTE]
dün baktım bütün dolarcılar ağlıyor bir destek atayım dedim:yü::..:
günaydın herkese:)))
-
[QUOTE=traderx;101859]dün baktım bütün dolarcılar ağlıyor bir destek atayım dedim:yü::..:
günaydın herkese:)))[/QUOTE]
bak senin destek atmanı bekliyormuş... e günlerdir neredeydin be traderx..:)
-
-
[QUOTE=traderx;101859]dün baktım bütün dolarcılar ağlıyor bir destek atayım dedim:yü::..:
günaydın herkese:)))[/QUOTE]
Müsaitseniz bir destekte ben rica edeyim.
Akşam bakabildinizmi, benim veri düzeltme işine ?
-
unlimtted senin indikatöre alıma gelms dolar da:)
-
[quote=jerfin;101860]bak senin destek atmanı bekliyormuş... e günlerdir neredeydin be traderx..:)[/quote]
şşşt, sevinmek için erken. akbankın alışlarından huylandım...:cool:
tekrar vermek için mermi topluyor olabülü!
-
sabah sabah yıne 250 den destek aldrdılar vob a..ıkılı dıp yapmıs olabılr mı bunlar.eger gıdrse 525 575 arası yenı dırenc olucaktır 2 gunde orda takılms sonra asagı yuvarlanmıstı
-
Herkeze günaydın bol kazançlar
-
[QUOTE=hilm;101862]Müsaitseniz bir destekte ben rica edeyim.
Akşam bakabildinizmi, benim veri düzeltme işine ?[/QUOTE]
inanın unutmadım aklımdaydınız, ben evdeki interneti kapatma talimatı vermiştim 1-2 gün içinde kapanır dediler, aradan 1 haftadan fazla geçince bunlar kapatmayacak heralde diyordum:..:
eve gittim açtım makineyi baktım internet kesilmiş:)
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/zz41016.gif[/IMG]
burda doawloader diye program var adam resmi varya onun yanında, onu açın ordan dataları excel formatında açabilirsiniz, dataları açın ve ordan arızalı datayı bulun ve doğrusunu yazıp kaydedin, hepsi bu.