[QUOTE=unlimitted;101864]şşşt, sevinmek için erken. akbankın alışlarından huylandım...:cool:
tekrar vermek için mermi topluyor olabülü![/QUOTE]
maliyetime gelsin çıkıp bir daha da girmeye tövbe edeceğim.. dilediği yere insin, çıksın artık..:mad:
Printable View
[QUOTE=unlimitted;101864]şşşt, sevinmek için erken. akbankın alışlarından huylandım...:cool:
tekrar vermek için mermi topluyor olabülü![/QUOTE]
maliyetime gelsin çıkıp bir daha da girmeye tövbe edeceğim.. dilediği yere insin, çıksın artık..:mad:
[quote=marakes;101863]unlimtted senin indikatöre alıma gelms dolar da:)[/quote]
benim maliyet güzel yerden. ortalamayı 1,5885'e düşürmek suretiynen alım yapılmıştır sevgili marakes.
yalnız dün yüskeliş yapamaması çok canımı sıkmıştı. kendini bugünkü açılışa saklıyormuş :)))
bugün 1,61'i görürüz diyorum. orayı görürsek, döneceği 1,6040 pulback'inde pozisyon duble! :..:
[quote=jerfin;101868]maliyetime gelsin çıkıp bir daha da girmeye tövbe edeceğim.. dilediği yere insin, çıksın artık..:mad:[/quote]
yapma böyle. daha 2'ye gelcek (ki orada selçuklu'yla karpuz kescez. :..:), 2,30'a gelcek. (ki orda benim iş bankası shortları katkılarıyla aldığım evin balkonunda barbekü yapçez! :..::..:)
borsaya küsmek olmaz.dolar sensiz olmaz. :D
ben kısa devam......
[QUOTE=unlimitted;101869]benim maliyet güzel yerden. ortalamayı 1,5885'e düşürmek suretiynen alım yapılmıştır sevgili marakes.
yalnız dün yüskeliş yapamaması çok canımı sıkmıştı. kendini bugünkü açılışa saklıyormuş :)))
bugün 1,61'i görürüz diyorum. orayı görürsek, döneceği 1,6040 pulback'inde pozisyon duble! :..:[/QUOTE]
aynen, aynen, 1,61;)
bu 30 endeks adamı verem eder zaten:p
[QUOTE=unlimitted;101870]yapma böyle. daha 2'ye gelcek (ki orada selçuklu'yla karpuz kescez. :..:), 2,30'a gelcek. (ki orda benim iş bankası shortları katkılarıyla aldığım evin balkonunda barbekü yapçez! :..::..:)
borsaya küsmek olmaz.dolar sensiz olmaz. :D[/QUOTE]
ben artık doların 2 ye gideceğinden ümidimi kestim.. teknikleri bozuldu.. zaten ev aldım, nakite dönmem lazım.. 1.62 ye gelsin gözünün yaşına bakarsam.. bırakma beni diye ağlasın dursun..:D.dng
[quote=jerfin;101873]ben artık doların 2 ye gideceğinden ümidimi kestim.. teknikleri bozuldu.. zaten ev aldım, nakite dönmem lazım.. 1.62 ye gelsin gözünün yaşına bakarsam.. bırakma beni diye ağlasın dursun..:D.dng[/quote]
Hayırlı olsun:..:
almayın lem basın aşağı alla alla...
Gny bu piyasa düşer gibi duruyor.
[quote=jerfin;101873]ben artık doların 2 ye gideceğinden ümidimi kestim.. teknikleri bozuldu.. zaten ev aldım, nakite dönmem lazım.. 1.62 ye gelsin gözünün yaşına bakarsam.. bırakma beni diye ağlasın dursun..:D.dng[/quote]
abooo 1,62de bırakılır mı yakası doların bea.
benim bırak davul çalmayı, mendil sallama noktam bile 1,6320 :D
20 günlük düşüş yaşadık, bugün veya en geç yarın senin maliyet noktana gelebülü. :..:
[QUOTE=traderx;101867]inanın unutmadım aklımdaydınız, ben evdeki interneti kapatma talimatı vermiştim 1-2 gün içinde kapanır dediler, aradan 1 haftadan fazla geçince bunlar kapatmayacak heralde diyordum:..:
eve gittim açtım makineyi baktım internet kesilmiş:)
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/zz41016.gif[/IMG]
burda doawloader diye program var adam resmi varya onun yanında, onu açın ordan dataları excel formatında açabilirsiniz, dataları açın ve ordan arızalı datayı bulun ve doğrusunu yazıp kaydedin, hepsi bu.[/QUOTE]
Bu dediğiniz yerden (downloader den ) eksel listesine ulaşamıyorum, fakat grafiğin üzerinden barların üzerine sol tıklayarak edit data diye bir yere gidiyorum bir eksel tablosu açılıyor ve gelen tabloda veriler düzgün.
Düzgün veriyi silip yeniden yazdım birşey değişmedi.
Matriks ile konuştum düzeltemeyeceğimi söylediler. Ancak yeniden kurmama gerekiyormuş.
Yardımlarınız için çok teşekkürler...
katılıyorum dolarda bende 2-3 ay öncesine kadar 2 üstü bekliyordum ama,
usdtry paritesi çok bozuldu bence 2 üstü şimdilik hayal.
ben dünde belirttim 1,7 hedef koydum ama orasıda zor gibi.