[QUOTE=GÖKHANFINDIK;101901]Allah Allah yine longggg.Full.[/QUOTE]
sen en iyisi pozisyonlarını yazma gökhan..:)
Printable View
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;101901]Allah Allah yine longggg.Full.[/QUOTE]
sen en iyisi pozisyonlarını yazma gökhan..:)
[quote=marakes;101896]bem ütopik olarak yukarıyı beklıyorum:..:bu makas da vadelıye kapanıs bonusu olur dıyorum[/quote]
Rüzgar nereye eserse
ama şimdilik aşağı esen rüzgar göremiyorum
125 kuvvetli kırılırsa o zaman aşağı hareket başladı diyebiliriz
yoksa yukarı yön devam eder diye düşünüyorum bekliyoruz bakalım bugün çok önemli
istatistiklerim bugün için karar günü olduğunu söylüyor
dolarda iş, ak'ın yanına güvercin adımlarıyla geçiyor...kendilerinden çita adımları bekliyoruz traderx, jerfin ve bendeniz olarak.:D
shortttttttttttt.Üşütmeyiz İnşallah.
Merhaba açık poz 203.473 olmuş günlük +7440 bunun açıklaması nedir bilgi verebelirmisiniz alım yapmışlar bukadar satış mı
[quote=jerfin;101904]sen en iyisi pozisyonlarını yazma gökhan..:)[/quote]
Ok..lelele.kom
[quote=sovalye;101905]Rüzgar nereye eserse
ama şimdilik aşağı esen rüzgar göremiyorum
125 kuvvetli kırılırsa o zaman aşağı hareket başladı diyebiliriz
yoksa yukarı yön devam eder diye düşünüyorum bekliyoruz bakalım bugün çok önemli
istatistiklerim bugün için karar günü olduğunu söylüyor[/quote]
elbette ben de ruzgara göreyim.ama benım de gorusum yukarı yonunde.en azından dnku sohrtcuları dokmek ıster bunlar..dökulerse yıne donerız asagı zaten
dow'da asıl düşüş bu gece olmalı... astiii dow bedduanı bekliyoruuz.. tekniğe göre dua talebi..:D
Ne kadar alsat yapsam bile bu adamlar yükseltecek gibi duruyor şu anda.Yav inanamıyorum.Yüzde 25 artmış nikkei bugün 0.28 düşmüş.Yeni moda düzeltme böyle oluyor sanırım.
[quote=jerfin;101911]dow'da asıl düşüş bu gece olmalı... astiii dow bedduanı bekliyoruuz.. tekniğe göre dua talebi..:D[/quote]
inş çakılır iki haftada mıy mıy düştü iki günde tavan yaptı benide batırdır.dng
İş efg sahnedeler.Alım baskısı var.425 satışa ne gelirse gelsin yutuyorlar.Yükseliş potasına giriyoruz.500 kesin stop olmalı short için.
Hayda malı kitlediler tek tuş.