[quote=MMO;101939]Aps yi yorumlayacak bir arkadaş varmı hangi senaryo oynanıyor ? Teşekkürler.[/quote]
fiyatlar henüz YATAY bence...ve APS yatayda artıyor...bu durumda aşağıdaki gibi olmalı...
Printable View
[quote=MMO;101939]Aps yi yorumlayacak bir arkadaş varmı hangi senaryo oynanıyor ? Teşekkürler.[/quote]
fiyatlar henüz YATAY bence...ve APS yatayda artıyor...bu durumda aşağıdaki gibi olmalı...
dolarda 1,6135 önemli direnç benim şahsi tahminim üstüne atıp sonradan tekrar aynı seviyeyi destek edineceğidir, herkese afiyet olsun.
kolay gelsin arkadaşlar,iyi seanslar !
[B][COLOR=red]Senaryo :[/COLOR] 7 [COLOR=red]Fiyat :[/COLOR] Aşağı [COLOR=red]APS :[/COLOR] Artıyor [COLOR=red]Etki :[/COLOR] Olumsuz [COLOR=red]Piyasa :[/COLOR]
[/B]Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
33 binde durmazsak 32850 gab i şip şak dolacak gibi..
33575 stop olmak üzere kısa hakeder bir piyasa var dünün 2.yarısından beri..
[IMG]http://i39.tinypic.com/2ir7jf4.gif[/IMG]
[quote=7410;101936]unlimited.bol kazançlar..
dolarda maliyet artırma konusuna nasıl bakıyosun hocam..
saygılar[/quote]
maliyet artırma için biraz erken. doların düzeltmesiz düşüşünün emareleri bunlar. düzeltme yapmazsa pullback'ten para kazanamazsınız.
ben biraz hızlı işlem yaptığım için maliyetim güzel noktalarda geziyor.
ama bu iş tehlikelidir.
en son kötü günümde de bu hareketleri yapıyordum, akbank ile iş öyle bi verdiler ki elime kontratları, susuz gölde ördek gibi kaldım.
ben pull backleri iyi kullandığıma inanıyorum.
yapabiliyorsanız, maliyet artırmaktan çekinmeyin derim. ama malı kaptırma ihtimalinizi de gözönünde bulundurun.
her zaman söylerim, sorular için en önemli kriter vadedir.
ben 5 dakika için konuşuyorsam, siz 5 gün için konuşuyorsanız ikimiz de birbirinin zıttı şeyler söylediğimiz halde haklı olabiliriz.
bu arada traderx, sen tamamsın.
Jerfin...senin maliyete de geldik gelecez.
dolar 2 olayını şimdi mi sorayım haziran vade için haftaya mı konuşalım? :..:
tutuyor adi herifler yaa...DAX yamuldu bana mısın demiyor vadeli...
bende rekor kırıyorum bu arada pozda bekleme rekoru :D
normalde 50 kere realize etmiştim ben bu karımı.800 puan kar göreceğim realize etmeyeceğim ba ba ba ba :D
sistemin gül hatırına etmiyoruz bakalım.sırtımızdan hançerlemez inşallah bizi :o
dolar maliyetime geldi nihayet:))
evet, şimdilik mendil sallamakla yetiniyorum.
davul çalmaya da gelecek sıra..
.leleletey tey!
ABD'li milyarder yatırımcı George Soros, mark-to market uygulaması ile
ABD bankacılık sisteminin temelden batırılmış olduğunu söyledi..
ABD'li ünlü yatırımcı George Soros, ABD ekonomisinde makro dengelerde
düzelme gözlense de ekonomide iyileşmenin bu yıl gerçekleşmeyeceğini
söyledi...
[quote=SEYYAH;101947]tutuyor adi herifler yaa...DAX yamuldu bana mısın demiyor vadeli...
bende rekor kırıyorum bu arada pozda bekleme rekoru :D
normalde 50 kere realize etmiştim ben bu karımı.800 puan kar göreceğim realize etmeyeceğim ba ba ba ba :D
sistemin gül hatırına etmiyoruz bakalım.sırtımızdan hançerlemez inşallah bizi :o[/quote]
ben 33550 ye stop koydum..
her saat barında güncelliyorum ortalamalara göre..
[quote=jerfin;101948]dolar maliyetime geldi nihayet:))[/quote]
senin long maliyetten cortum! misadenle bi 10 pips yapçam da! :..:
ama 10-14 pips sonra söz senin tarafa destek atçam! :D