-
[QUOTE=unlimitted;101952]senin long maliyetten cortum! misadenle bi 10 pips yapçam da! :..:
ama 10-14 pips sonra söz senin tarafa destek atçam! :D[/QUOTE]
ben maliyetimden çıktım.. bir daha da bulaşmam, isterse fizana gitsin..:).. istediğin kadar cortlayabilirsin artık..:..:
-
[quote=jerfin;101953]ben maliyetimden çıktım.. bir daha da bulaşmam, isterse fizana gitsin..:).. istediğin kadar cortlayabilirsin artık..:..:[/quote]
hayırlısı olsun zarar etmemene sevindim.
zarar etmemek en küçük gibi görünen ama aslında en büyük kar! ;)
-
sn 7410.
ben 1,6205'ten malın yarısını boşaltıp 1,6165'ten yerine koydum.
demek istediğim buydu.
ama şunu da söyleyeyim. dolardaki bu son 2 saatlik hareketten sonra 1,6110'a kadar çekilme normaldir. yani ben 1,6165'ten aldım ama o aldıklarımdan 1,6110'a kadar zarar edebilirim ve hatta kol kesebilirim.
bilmiyorum anlatabildim mi...
mesela gökhan da çok hızlı hareket ediyor ve (iyi niyetle yazdığına eminim) pozisyonlarını yazıyor ama bazen geride kalabiliyor forum, yanıltıcı olabilir, o yüzden yazmıyorum pozisyonlarımı. sadece msn'dekilere yazıyorum.
saygılar.
-
obama cok hesaplı konusuyo adam bosa lıder secılmemıs ıyıce bellı ettı burdakı hareketlerıyle..
-
bilmeyenler ıcn solıym ben de yenı okudm fınans spotta da satıs yonundeyms bı nevı hedge yani.ama mıktarlar aynı mı onu bılmıyorum..
-
[QUOTE=marakes;101957]bilmeyenler ıcn solıym ben de yenı okudm fınans spotta da satıs yonundeyms bı nevı hedge yani.ama mıktarlar aynı mı onu bılmıyorum..[/QUOTE]
Abi böyle hedge mi yapılır, adam gelip ne var ne yoksa silip süpürüp aldı. Yavaş yavaş kademe kademe alırsın, hissettirmezsin kendini. Ya bunlar işi bilmiyor, ya da başka planları var... Bu arada bence bu vobun düşme niyeti yok, sistem AL verdiği anda hemen longluyorum...
-
[quote=enorton;101958]Abi böyle hedge mi yapılır, adam gelip ne var ne yoksa silip süpürüp aldı. Yavaş yavaş kademe kademe alırsın, hissettirmezsin kendini. Ya bunlar işi bilmiyor, ya da başka planları var... Bu arada bence bu vobun düşme niyeti yok, sistem AL verdiği anda hemen longluyorum...[/quote]
o zaman kımsenın kafasında ya bu adam burdan bu kadar poz acıyo delı mı sorusu olusmaz ve duserken herkes shortlardı..hesap bu.yanlız bunu degstrcek olan vobda aldıgı kadar spott satıp satmadıgı..ben de aynı fıkrdeym ama guncel kalmak lazım..yanı al gelıo almak lazım sorgu sual bos satrkaen de aynı..bı zamanlar nası alman bole yada citi yapıodu fgıyatsız alver fınans da bole olabılr..ama ben yıne aynı seyı soluorum benım beklentım vade sonu buranın daha yukrıları gorcek olmamız..belkı 35 ler belkı ustu..bu beklentı..hergun bunu dsnmeden ıslem yapıorm o ayrı.
-
eger o farkı da ogrenırsek ortaya cıkar kı dow dusmese bızımkılerın nıyetı yoktu pek..ozellıkle destek calstrıyolar kac gundur..benım beklentım 34 ıken 33200 lere kadar bı duzeltme normal demıstm ama falzasını bılmıyorum cunku yorumlarım genelde gordgum pıyasa resmıne gore oluyo.yanı degısken..
-
[quote=marakes;101960]eger o farkı da ogrenırsek ortaya cıkar kı dow dusmese bızımkılerın nıyetı yoktu pek..ozellıkle destek calstrıyolar kac gundur..benım beklentım 34 ıken 33200 lere kadar bı duzeltme normal demıstm ama falzasını bılmıyorum cunku yorumlarım genelde gordgum pıyasa resmıne gore oluyo.yanı degısken..[/quote]
Bu düzeltme değil.Daha çok düşecek burası.Bakmayın öyle farkla oynadıklarına.Esas yön düşüş.Yurtdışı artarken almayacaklar.
-
Bu arada dün 1,55 olan dolar 1,61 olmuş... Hayırdır?
-
bu arada vade bası pastası da ılk 5 bazında artı 33 bine çıktı fınans bu kadar alım yapınca..
-
[quote=GÖKHANFINDIK;101961]Bu düzeltme değil.Daha çok düşecek burası.Bakmayın öyle farkla oynadıklarına.Esas yön düşüş.Yurtdışı artarken almayacaklar.[/quote]
ben bu vade bıtmeden düşüşü çok olsı gormuyorum..en zından keskın olarak olanı gormuyorum..bızı dusurceklerı zaman bana mayıs ve ortası sonrası gıbı gelıo..