-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;101995]Şu anda dow düşerken kimse hakkımız yeniliyor falan demesin ben de shortum ama olması gereken oluyor.[B]Fiyatlama eninde sonunda yapılır[/B].Dün fazladan düştük onu hesaplayıp fiyat uyduruluyor.Dün spot düşmedi.Dün 33600 olsa idi vob yine burada olacaktı.Ee dün işte vob bunu erken sattı olay bu kadar basit.Şimdi de yeni aşağı ilk harekette dengeli düşecekler ikisi de.Makas önemlidir ama azalması vob sağlam uçacaz falan bunu ifade etmez.Vob 33500 üstüne bugün çıkmayacak.Dow düşecek gece biz de yarın aşağı açacaz ben de 25 gündür falan ilk defa geceyi 100 200 puan bilmiş olup kar edecem.Bugün de o devam ediyor bende 100 puan zararlı başladım yine.Yarın artı ile başlamam lazım.[/QUOTE]
Katılıyorum fiyatlama eninde sonunda yapılacak bencede:) yüksek ihtimallede yarın sabah gaplı aşağıya açılışla yapılacak, eğer bugün akşama kadar ağır ağır düşmeye devam etmezsek yarın sabaha gap görünüyor şeklinde düşünüyorum:) haaa, gaplı düşüşüde erteleyebilirlermi? olur olur, ama sonuçta düşürürlermi? evet düşürürler diyorum:)...
-
[quote=traderx;101989]bu dolar heralde yatayda düzeltme yapmaya niyetli...[/quote]
ı ıh, katılmıyorum.
verecekler 1,6140a kadar. niye? ben yine cortum. :D
-
mevcut seviyeleri destek yapma çabası var sanki ?
stop seviyem 33475 !
[IMG]http://i39.tinypic.com/2r5xe7r.gif[/IMG]
-
33300 uzun denemesi.............
-
[quote=bull market;101998] dolarda ise poz almak hatalı olabilir, borsa düşer dolar çıkar mantığı işlemeyebilir, zaten dolar vadeli kontratları işlemi çok saçma bence:), yani ky için, yoksa kendini hedge edeceklere sözüm yok...saygılar....[/quote]
ben bu kısmı anlayamadım.
açıklar mısınız neden hatalı acaba?
(dolarda pozisyonum olduğundan sormuyorum, dünyadaki herhangi bir metanın vadeli işlemi neden hatalı olsun onu anlayamadım?)
-
[QUOTE=abka;101999]dünkü tüm kısaları(33275 )kapattım..flatim..biraz dinleneyim..[/QUOTE]sistem tam buradan al verdi..ama yemedi..sadece poz. kapattım..
-
[QUOTE=traderx;101942]dolarda 1,6135 önemli direnç benim şahsi tahminim üstüne atıp sonradan tekrar aynı seviyeyi destek edineceğidir, herkese afiyet olsun.[/QUOTE]
unlimited bende sabah onu belirttim zaten ama trend kuvvetli olduğu için, şort alma risk yönetimi anlayışıma ters olduğu için bekliyorum, nitekim şu an 6150 olmuş:D
-
300 den long 400 den yine short.Full short devam.200 puan maliyet düşürdük iyi oldu.
-
patlama bekliyorum yukarı.roketlenmemiz lazım
-
valla fındık fıstık, buğday arpa nın bile vadelisi varsa, döviz vadeli heralde çok marjinal olmasa gerek.
bu arada dolar işlem yaptığım için söylemiyorum, endeks kontratları yalama olduğu ve doların tekniği çok şık olduğu için belkide ilk defa dolar işlem yapıyorum, daha önce kaç senedir hep endeks çalıştım.
-
-
Ey gidi günler global yatırım 400 tane emir yazıyordu 10tane kurum 5 dakikada kaldırıyordu.Neler gördük be.200 000 lirası olan adam py sanıyordu kendini.Biz de ters manyel yapıyorlar şu anda.Vob güçleniyor gibi.