öyleyse bende endeks satayım bari, gelsin imf den paralar:D
33.500 e yığdım emirleri
Printable View
öyleyse bende endeks satayım bari, gelsin imf den paralar:D
33.500 e yığdım emirleri
cnbc-e haberi geçiyor..
program için hazırlıklar var net tarih yok diyorlar..
36 aylık bir programa karar verilmiş..
bugün endeks garip.. dışarısı düşerken çıkıyoruz... dışarısı çıkarken düşüyoruz...
Dow Jones Future
Tren hat mı değiştiriyor ?
Aşağıdaki grafiktede görüldüğü gibi uzun süredir takip ettiğimiz yükselen kanal harekatı güzel şekilde çalışırken , birkaç gün önce ihtimallerin arttığını belirten bir grafik yollamıştım.
Yolladığım grafikte kesikli çizgi ile belirttiğim kanal yükselişin hız kaybettiğini gösteren yeni bir oluşuma girsede kırmızı kanalın orta bandını yani 7790 seviyesini aşağı geçmediği taktirde yeşil halka içerisinde kalacaktır..
7790 seviyesinin altında küçük mavi halkamız mevcut. Mavi halkanın önemi ise yola yeşil veya kırmızı halka ile devam edilip edilmeyeceğinin karar noktası olması.
Kırmızı halka için şimdiki değerlere göre dow jones future un 7730 altında seyir etmesi gerekmekte.
[IMG]http://i42.tinypic.com/350pgn8.png[/IMG]
Bide akşama doğru kapanırken çekerler numaralarını bugünde böylece biter gider, peki akşama kapanırken numara nasıl olur? hadi biraz daha alır gibi yapsalar taş çatlasa 33800 gösterirlerki spot un 34000 üzerinde kapaması lazım gelir, pek ihtimal vermiyorum bu numraya:) esas olarak yarına 1000 puanlık gaplı düşüşe göre kapanış yapmaları daha mantıklı, 33300-33500 gibi işte:), ama haberle düşeriz yada çıkarız orası bilinmez, saygılar...
dolarda üst kademeler dolsa ben iş ile ak'ın yapacağını biliyorum da, şimdi almaya başlarlarsa vob doların %5 yapacağından korktuklarından alamıyorlar.
pasta şaka gibi. ikisinden başka alan yok. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
valla dolar şişti, dün 1,57 küsür bugün 1,62 iyi marj bıraktı, biraz dinlensin durulsun bakalım ne olacak.
Spot 30 da dün 34843 de tepe yapmış görülüyor, bu tepe yukarı geçilmedikçe yukarı hareketten bahsetmek yanlış, uyumsuzluk gereği sırada düşüş var görülüyor, anatrend düşüş yönünde olduğundan bu düşüş biraz uzun soluklu ve devamlı olabilir, yani kısaca anatrend yönüne girdik görülüyor, eee bu durumda azılı ayular çıkmaya başlar ortaya:) tabi bende ayuyum artıkın:) saygılar...
[quote=misafir;102034]sayın yavuzhan imf ile anlaşsak bile beklenti bitmiş olmazmı ? daha nereye kadar taşırlarki endeksi, yada anlaşmadan sonra niçin taşırlar ?[/quote]
Panikle alana çakmak için taşırlar başka ne olacak.
Spot kötü 525 fulll short.Böyle alış olmaz.Artan vob sadece.Ne var ne yok shortum.Dow 7860 lara çıkar burası 100 puan bile artmaz.
[QUOTE=bull market;102045]Spot 30 da dün 34843 de tepe yapmış görülüyor, bu tepe yukarı geçilmedikçe yukarı hareketten bahsetmek yanlış, uyumsuzluk gereği sırada düşüş var görülüyor, anatrend düşüş yönünde olduğundan bu düşüş biraz uzun soluklu ve devamlı olabilir, yani kısaca anatrend yönüne girdik görülüyor, eee bu durumda azılı ayular çıkmaya başlar ortaya:) tabi bende ayuyum artıkın:) saygılar...[/QUOTE]
aynen katılıyorum, vadeli 30 için kendi zarar kes noktam 35000 çünkü dönüp dolanıp geleceği yer belli zaten...
Bende kapanışta duruma göre fulleyecem kısaları:) yarın açılışta yada açılıştan bir müddet sonra bugünkü kapanış rakamının 1000 puan altındayız diyorum kendi kendime, bakalım tutar tutmaz, ama beklentim bu yönde:) saygılar...