Hah vermeye başladılar:)
Printable View
Hah vermeye başladılar:)
Bu arada sanko neden Matriks vermiyor anlamıyorum, aslında sankoyla hiç problemim yoktu...
ne zamandı hatırlamıyorum 2007 yada 2008 yılı olabilir, ozamanlar yaklaşık 3,5 lira komisyon
veriyorum,sankoyu duydum 1 lira, Allah Allah bir arayım bakayım şu üç kağıtçıları dedim!!!
kadıncağız baya dil döktü ve beni ikna etmişti, sonra sonra güvenimi kazandılar, paramıda kazandılar bende kazandım, kazan kazan oldu:D
her şey para değil ahde vefada lazım ilk onlar kurtardı bu zulümden bizi, millet işlem yapamıyordu komisyonlardan yahu.
Kapanışı bekleyemedim şimdi full kısadayım:) sıkıntı büyük galiba:)
benimde problemim yoktu, foreks miydi neydi beş para etmez program yüzünden bırakmak durumunda kaldım.
Hemen bir sistem muhabbeti açayım :.......
AL: Cross (dis(14),-20) and rsi(7)>rsi(14)
SAT: Cross (20, dis(14))
Stop:400 puan
deyince 15 dakikada ne kar bırakıyo ya...öylesine geldi aklıma..kar bırakıyo mu :) :)
Bunlar burada dalga geçiyorlar oyalama yapıyorlar :)
Geceyede full kısa...saygılar..
[quote=bull market;102080]Bunlar burada dalga geçiyorlar oyalama yapıyorlar :)
Geceyede full kısa...saygılar..[/quote]
IMF başkanı gece göbeğine şap şap yapmaya gelcekmiş haberin olsun:D
Spot piyasada garan çok fena satıldı galiba, hadi bugün tutarlarda yarına ne olur bu kağıtlar?
[QUOTE=Astatin;102081]IMF başkanı gece göbeğine şap şap yapmaya gelcekmiş haberin olsun:D[/QUOTE]
Valla ben IMF başkanı falan kazımam bu saatten sonra, bendeki göbek değil Türk kası bikerem:..::..:, hele denesin , korkmam ben ööle işlerden...
helal vadeli...........
uzun devam.......
sabah dax artı 1 in üzerinde iken biz 33250 idik...
dax eksi 1.5..... biz 33450.........
helal koçlar size..........tutun bakalım...
ne aşagı ne yukarı.........
geceye uzun......dowun tepmesi lazım.......
evet gece yorumlarınız ustad lar