[QUOTE=clark;102089]33150 stoplu uzun güzel bir hamle olur kanısındayım aşagısı uyumsuz yukarısı 34500 kaybedilecek 300 point kazanılabilecek 1050 ,1- e 3 ten fazla veriyor :)[/QUOTE]
kapanış 33500 üzeri olursa işi daha da kolaylaştırır
Printable View
[QUOTE=clark;102089]33150 stoplu uzun güzel bir hamle olur kanısındayım aşagısı uyumsuz yukarısı 34500 kaybedilecek 300 point kazanılabilecek 1050 ,1- e 3 ten fazla veriyor :)[/QUOTE]
kapanış 33500 üzeri olursa işi daha da kolaylaştırır
Eyvah IMF başkanı yellenmiş,
Bu duruma RTE dellenmiş,
Ardından gök gürlemiş,
Hikmet Şimşek çakmış,
Borsa patlamış dolar yer yarılmış içine kaçmış,
Bunun üstüne [B]bir yetkili [/B]çıkımış,
Her şey kontrol altında 7,5 şiddetinde depremin merkez üssü Türkiye demiş:..:
-Kaynak asparagas borsa haberi:..::..:
dolarda akbank ile iş çok panik yapmıyor gibi görünüyorlar ama 30.000 kontrat oldu alım toplamları.:..:
yarına yine aşağıdan açar bunlar doları, bi 30.000 daha kapatırlar buraya kadar. sonrası roket!:D
[quote=traderx;102088]yav astatin espri yeteneğinden çok zeki adam olduğun belli oluyor vesselam keşke bir münasebet olsada tanışabilsek:)[/quote]
sadece espri yeteneğimden mi anlaşılıyor..çok kırıldım.boks..boks.
göbeğe şap şap olayını diyorsan espri değildi...dis(14) olayını diyosan o da espri değildi...eee espri yapmamışım ki yaww... bu durumda kendi yaptığım esprinin farkında değilim yani o kadar zeki değilim, ya da sen beni bağyan sandın "keşke bir münasebet olsa" ifadendeki münasebete yol ve yağ yapıyosun.kom.kom.kom
şaka bir yana..eywallah bilader...işşallah danışırız bir gün..misal bir arkadş VOBORSA İSTANBUL MÜNASEBETLERİ diye bir toplantı serisi şeetse...olur mu olur...
[quote=jerfin;102097]spot sat diyor, vadeli al diyor.. yurtdışı ayrı bi alem.. gelde çık işin içinden..:..:
ya sert aşağı dönecekler fake atıyorlar, [COLOR=red]yada bildikleri birşeyler var..[/COLOR]:confused:[/quote]
:) VOB Klişeleri :) .com...
Jerfi, sen sistem bulabildinmi bakiimmm...Sazan ın verdiği beleş sistem gayet iyi..ama daha az işlem yapanını istiyorum diyosan.............
[QUOTE=Astatin;102102]:) VOB Klişeleri :) .com...
Jerfi, sen sistem bulabildinmi bakiimmm...Sazan ın verdiği beleş sistem gayet iyi..ama daha az işlem yapanını istiyorum diyosan.............[/QUOTE]
sorma, bu matrix çıldırttı beni.. 1 haftadır problemlerle uğraşıyorum..:mad:
daha sistem safhasına geçemedim..:..:
şimdi benim mantık şu şu durumdaki hareketler, amerika %2 eksi dax ona keza bu adamlar salmıyor yani long kalmak avantajlı gibi,
ama yaklaşık 1 aydır mantıklı düşüneni tokatladılar, o yüzden mantık kurmuyorum günlük graflara bakıyorum.
geceye long
geceye 33,450 den cüzi eğlencelik uzun:))
[quote=jerfin;102103]sorma, bu matrix çıldırttı beni.. 1 haftadır problemlerle uğraşıyorum..:mad:
daha sistem safhasına geçemedim..:..:[/quote]
enteresan..öyle bir versiyonu mu çıktı.... MATRIX ÇILDIRTAN şeklinde...piyango usülü denk geliyor herhalde :) bile bile kimse almaz herhalde...bendeki MATRIX ise sadece izleten türden...
sistem safhasında değilsen sis safhasındasındır...yani histem ile sistem arası bir yerde... ölen ama ruhu öbür tarafa geçemeyen insanlar kibin.neydi o bıngıldak gözlü kızın oynadığı dizinin adı yaw..hani şu suratında salak bir mermamet ifadesi ile gezip ruhlarla fink atan..cnbc e deydi yaww...la o kadar zeki değil miyim neyim...al işte para-dox...zeka ile hafıza aynı şeymidir...yani 50 yıl önce burnunu karıştırdığı için öğretmeninden şamar yediği gün intikam olsun diye örtmeninin sandalyesine raptiye koyduğunu hatırlayan ama 5 ile 6 yı facıtl toplayan adam mı zekidir, yoksa 3 üncü derece dif denklemi 1 dakıkada çözen ama dün kustuğunu hatırlamayn adam mı daha zekidir..böyle sorunca kolay oldu tabi...
uzun geceye
finans düşünsün geceki dowu :)...9000 uzunla
herkese iyi akşamlar....
[quote=SaNCaKTaR;102067].brv
Hazır Uzman yakalamışken Geceye Nasıl girelim.brv (sakıjn EFG denım deme ) batırdı benı ) :)[/quote]
efg de diilim:=)
piyasayı desteklerden karşıladılar..vob zaten hepinizin izlediği gibi çok sağlam bi duruş sergiliyor..Ama bu çok uzun sürmez bence..Dow a ciddi bi satış gelmediği sürece malesef py nin satışını beklemek zorundayız..O zamana kadar gecelere flat girmek en mantıklısı gibi görünüyo şu anda..