günaydınlar bol kazanclar..
Printable View
günaydınlar bol kazanclar..
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle
BDDK: BANKACILIK SEKTORU NET KARI YILIN ILK IKI AYINDA %38.3 ARTARAK 3.20 MILYAR TL OLDU - CNBCE
-MATRIKS-
agldıkları halde bole..adamlar alsms tabi %60 70 karlara bu az gelıodur
[QUOTE=traderx;102104]şimdi benim mantık şu şu durumdaki hareketler, amerika %2 eksi dax ona keza bu adamlar salmıyor yani long kalmak avantajlı gibi,
ama yaklaşık 1 aydır mantıklı düşüneni tokatladılar, o yüzden mantık kurmuyorum günlük graflara bakıyorum.[/QUOTE]
günaydın dostlar, yav bu py de mantık hak getire:D
Günaydın
yürü koçum dolarrrrrrr...
1,70 sehpasına az kaldı! :..:
günaydın....
33300 uzunları verdik zararına....33150 kısa devam.....
[QUOTE=unlimitted;102226]yürü koçum dolarrrrrrr...
1,70 sehpasına az kaldı! :..:[/QUOTE]
sn dostum ne yapıyoruz dolaresleri, çuvalları bırakıp kaçalımmı:D
şaka bir yanada 1,6380 benim direncim orda çuvalları bırakır kaçarım. hatta belki şortlamak bile mantıklı olabilir.
bu teblerinki ne iştir...
13000 er lot karşılıklı..........sabah sabah kargalar bile uyanmadan
bu 30 40 mılyar dolar lafı nedır kac gundur caktrmadan telafuza bsladılar..dun selım atalay 40 dan bahsedıodu ben ılk ondan duydum gerci..anlamıorm ımf nı bıze bole bıse vercegını mı dusunuyolar gerckten..gercı selim pek spekulasyona karsmaz ama ne biliyim..bana pek ınandırıcı gelmıo
vırman olmadıgı ıcn teb lerin işi bu şekilde halledılmıstır ..ıkısı de teb şube degısms sadece..
[quote=traderx;102228]sn dostum ne yapıyoruz dolaresleri, çuvalları bırakıp kaçalımmı:D
şaka bir yanada 1,6380 benim direncim orda çuvalları bırakır kaçarım. hatta belki şortlamak bile mantıklı olabilir.[/quote]
sen dün kaptırmadın mı dolarları 1,6210dan yaw. :..:
ben 1,6310'dan yarısını verdim, tekrar yerine koyma noktası 1,6245. ama yükselir de 1,6340 görürse, maliyet artırmaktan çekinmem.
bu pullbackler olmasa halim harap. çok döverdim dizimi walla. :..:
maliyeti çok güzel noktaya çektiğim için full pozisyon 4 pips dansı bile yapabilirim. :D