33075 shortcover, artı uzun, dolaresler long devam...
Printable View
33075 shortcover, artı uzun, dolaresler long devam...
[quote=unlimitted;102244]diğerini izlediğim günlerde, son 1 dakika içerisinde satış kademesinde kimse yok, alış kademesi ağzına kadar dolmuş 78312.sıraya yer veriyorlar,
DSI o son 60 saniyede 25.000 kontratı bi çakmıştı alıştakilere.
herkesin ağzı açık kalmıştı.
sonrası malum! :..:
VOB tarihinin en kayda değer olaylarından birisidir. ders niteliğindedir zannımca![/quote]
işte ben de methini duydum bi daha görmek istiyorum:..:
bandı sarıp oynatabilirmiyiz?
[quote=marakes;102243]piyasa boyle bı ıhtımal varsa bunu ogrenmıs teyıt ettrımstır coktan..olur mu olur...[B]vob da bı tavan da goruruz o vesıleyle belkı ben dıgerını kacırmıstm da[/B] :..:[/quote]
poroblem değil yeniden tavan ambiansı oluştururuz :..:
[url=http://xs.to][img]http://xs538.xs.to/xs538/09153/vobson482.png[/img][/url]
Finansbank çılar malı götürdü; 9000 lot yaklaşık 500 puan bu sefer borsacılardan aldı VOB a verdi kendiside kazandı.
Şimdi yeni taktik piyasa düşecekse veya yükselecekse makası ayarla parayı götür. Garantili para... İş bilenin...
Bu imkb bugün ralli yapar.Fulll longgg.
saolasın seyyah..bızde heryerın taban oldgunu cok gordum de ozellıkle 2000 yıllaırnda..ve savas yılları falan.tavan cok gormedım..vobda tavan daha da heycanlı oluyomus ..bu goruntuyle bıle hıssettm heycanı:)
akbank kostura kostura gıdıyo yıne
[QUOTE=hilm;102249]Finansbank çılar malı götürdü; 9000 lot yaklaşık 500 puan bu sefer borsacılardan aldı VOB a verdi kendiside kazandı.
Şimdi yeni taktik piyasa düşecekse veya yükselecekse makası ayarla parayı götür. Garantili para... İş bilenin...[/QUOTE]
Ben anlamadım bunu adamlar şuanda 400 puan zararda değil mi?
Bu adamlar kesin birşey biliyor.Akp davasından önceki hareketler oluyor.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102250]Bu imkb bugün ralli yapar.Fulll longgg.[/QUOTE]
bencede hele 35000e hızlı bir ralliyle vurdursunlar, asıl parayı ondan sonra vuracaz:..:
hatta en mantıklı senaryo bu hafta içinde imf den anlaştık haberi düşsün 35000e gelsin hatta bir 35500 civarına kadar fake atsın, ondan sonra katliam.
Borsa alenice bizbirşeyleri alıyoruz diyor.Dünden beri dowu yiyorlar sabah da yediler.Yangından mal kaçırır gibi saldırıyorlar.Yurtdışı ilk yukarı kaldırsın buralar ralli.Kaldırmasa da az düşeriz.Öyle akbankı 5 kademe sabahın köründe horozlar ötmeden niye alıyorlar ki?Dikkat edin bundan sonra vade bitene kadar fark 100 150 olmalı en çok üstü yada aldı imkandır bir yöne.Bu arada geceyi yine bilemedik.Dünkü shortları en tepeden seans sonu 5 saniye kala kapattım.Yine kısmet olmadı.Ayrıca kaç günlerdir ilk defa gece flat girdim.Geri kalan hepsi shorttu.İsc 92 bir kere solda kalsın ve 2 3 saat öyle dursun mayısa kadar artar burası.