Aha hobbba isc kalktı 92.Arkadaşlar çok önemli yer burası.92 de 2 3 saat kalsın böyle manyak yukarı gidecez.
Printable View
Aha hobbba isc kalktı 92.Arkadaşlar çok önemli yer burası.92 de 2 3 saat kalsın böyle manyak yukarı gidecez.
valla derinliğe hiç bir zaman inanmadım, çünkü derinlik samanlıkta iğne aramaktan farksız, sadece para kaybedilir derinlikte hepsi bu.
Haguan'ın bahsettiği hat değiştirme yerindeyiz.
[quote=haguan;102041]Dow Jones Future
Tren hat mı değiştiriyor ?
Aşağıdaki grafiktede görüldüğü gibi uzun süredir takip ettiğimiz yükselen kanal harekatı güzel şekilde çalışırken , birkaç gün önce ihtimallerin arttığını belirten bir grafik yollamıştım.
Yolladığım grafikte kesikli çizgi ile belirttiğim kanal yükselişin hız kaybettiğini gösteren yeni bir oluşuma girsede kırmızı kanalın orta bandını yani 7790 seviyesini aşağı geçmediği taktirde yeşil halka içerisinde kalacaktır..
7790 seviyesinin altında küçük mavi halkamız mevcut. Mavi halkanın önemi ise yola yeşil veya kırmızı halka ile devam edilip edilmeyeceğinin karar noktası olması.
Kırmızı halka için şimdiki değerlere göre dow jones future un 7730 altında seyir etmesi gerekmekte.
[IMG]http://i42.tinypic.com/350pgn8.png[/IMG][/quote]
Haziran vade nisanın altına geçti.Ama likit değil normalde arbitraj yapılır.
günaydın,kolay gelsin !
pozitif ayrışmayı limitlerde kullanıyoruz...
rahatlayan göstergeler kısa vadede yeniden olumluya dönecek gibi..
33400 üstünde uzun !
33150 altında stop - kısa !
[IMG]http://i43.tinypic.com/wurvbm.gif[/IMG]
buradaki herkes olaylara fazlasıyla "anlık" bakmaya başladı.
enteresan...
2.60 A niyetleniyorlar.Bir de şöyle de düşünebiliriz city 18000 açılmış longu vade sonu için oynamış olabilir.Baskıya şuna buna inanmayın çok güçlüyüz.35000 bile olabilir bugün.Haber düşecek kesin yakınlarda.Hani nerde finansyatırım okadar fark oluştu heryeri alıyorlar.Alsın gelsin de?
ms de test yapılırken,sistem pozisyonu fiyat [B]barının kapanışına [/B]göre mi hesaplıyor...fiyat barı 33.400-33100 arası hareket etsin..kapanış 33200 olsun..ama sistem 33300 iken sat verse,hesabı nasıl yapıyor.
yok mu bilen*
vobdayız bakış biraz da olsa anlık olmayı gerektirmiyo mu?neden arıyana kadar kar yazarsan iyi de zarar yazarsan kötü oluyo..hem bızım pıyasa dax gıbı dow gıbı mantıklı degılkı..orda hareketler yön dahilinde..mesela dax duscem dedımı bı yonde %2 den asagı bırakmıo..bızde ındır kaldır mılletı carp kafası var
[QUOTE=unlimitted;102275]buradaki herkes olaylara fazlasıyla "anlık" bakmaya başladı.
enteresan...[/QUOTE]
borsacı bukelamun gibi olabilmeli bence, ama [B]anatrendleri unutmamalı kesinlikle[/B]
amaç ben bildim değil, ben kazandım olmalı:)
özellikle bu piyasa vob ise, inanın by nlerin işi bizden çok daha zor,
hani bilinç altında vardır ya, by her zaman kazanır, bu piyasada by bir tane değilki en az 5,6 değişik grup olduğunu düşünüyorum ve hepsinin aynı anda kazandığını sanmıyorum:)
ekranı bı bıraktım 250 puan yazmış bu vob kalbı zorluyor artık normal degıl bu hareketler :)
33350 uzun yeniden...