-
[quote=marakes;102278]vobdayız bakış biraz da olsa anlık olmayı gerektirmiyo mu?neden arıyana kadar kar yazarsan iyi de zarar yazarsan kötü oluyo..hem bızım pıyasa dax gıbı dow gıbı mantıklı degılkı..orda hareketler yön dahilinde..mesela dax duscem dedımı bı yonde %2 den asagı bırakmıo..bızde ındır kaldır mılletı carp kafası var[/quote]
Garanın 1.60-1.80'den talibi çok bunlar hep ondan oluyor. :..:
-
[quote=traderx;102279]borsacı bukelamun gibi olabilmeli bence, ama [B]anatrendleri unutmamalı kesinlikle[/B]
amaç ben bildim değil, ben kazandım olmalı:)[/quote]
öyle tabii. yalnız mesela dün finansın bilmemkaçbin kontratı aldığını "ne akla hizmet alıyor, deli mi bu" diye belirten arkadaşlar citi'nin 10 gün önceki 18.000 alımını boş yere yapmayacağını söylediğimde "pasta, alıcılar, satıcılar hikaye hepsi aldatmaca" diye eleştiriyorlardı da.
ona demiştim fazla anlık bakmaya başladı millet diye. :..:
yoksa hangisinden para kazanıyorsan o vadeye bakacaksın elbet.:)
-
aç-kapa yaptığım için data eksik bende.
pasta yapıştıracak arkadaş varmı acaba ?
teşekkürler !
-
[quote=traderx;102279]hani bilinç altında vardır ya, by her zaman kazanır, bu piyasada by bir tane değilki en az 5,6 değişik grup olduğunu düşünüyorum ve hepsinin aynı anda kazandığını sanmıyorum:)[/quote]
bunu bir ara konuşalım. bence uzun. ama BY (bir parantez açmak şart, full pozisyon açmayan BY demek daha doğru) , kaç grup olursa olsun, daima kazanır.
nedenlerini bir ara konuşuruz. :)
-
[quote=aslan;102282]Garanın 1.60-1.80'den talibi çok bunlar hep ondan oluyor. :..:[/quote]
ucuzu herkes sever:..:
-
[quote=marakes;102286]ucuzu herkes sever:..:[/quote]
Bu gidişle biraz zor bulurlar ucuzu. :..:
-
dolardaki TOBO'yu çevirdiler OBO'ya.
bu da kitaplara konulacak cinsten bi şekilde oldu. :D
-
[quote=unlimitted;102285]bunu bir ara konuşalım. bence uzun. ama BY (bir parantez açmak şart, full pozisyon açmayan BY demek daha doğru) , kaç grup olursa olsun, daima kazanır.
nedenlerini bir ara konuşuruz. :)[/quote]
evet katılıyorum..bızım pıyasayı dıger pıyasalarla karıstrmayın.derınlık denen sey o kadar azkı ..3 5 delı ıstedıgını yapabılıyo..ve keyfe keder davransalar da karsılarına cıkcak kımse yok.bu arada merkez menkuldekı olaylardan haberınız varmı bılmıyorum..menkul ıslemlerını durdurdu..tasfıyeye gecıldı.duyduklarıma gore musterı hesapları ıle oynanmıs bankaya temınat gosterılmıs..sımdı fon 2 ay sure ıle orda olan her hesaba el koymus.cunku temınatın kredı borclarını kapayıp kapamıycagı bellı degıl..yanı her batan kurum dan da yatırmcı sıyrılamıo ..
-
bındık bı alamete gıdıyoruz kıyamete mısalı
-
Dün borsa düştü vob yukseldi, bugün borsa yukseliyor vob düşüyor. Başlarım böyle işe :) Elalem hedge yapacak diye biz zarar ediyoruz. Artık piyasanın yönünü tahmin etmenin de bi işe yaramadığı zamanlar başlıyor galiba...
-
[quote=unlimitted;102283]öyle tabii. yalnız mesela dün finansın bilmemkaçbin kontratı aldığını "ne akla hizmet alıyor, deli mi bu" diye belirten arkadaşlar citi'nin 10 gün önceki 18.000 alımını boş yere yapmayacağını söylediğimde "pasta, alıcılar, satıcılar hikaye hepsi aldatmaca" diye eleştiriyorlardı da.
ona demiştim fazla anlık bakmaya başladı millet diye. :..:
yoksa hangisinden para kazanıyorsan o vadeye bakacaksın elbet.:)[/quote]
Pasta alıcılar falan zaten masal.:DKişisel görüşüm.
-
[B][COLOR=red]Senaryo :[/COLOR] 2 [COLOR=red]Fiyat :[/COLOR] Yukarı [COLOR=red]APS :[/COLOR] Yatay [COLOR=red]Etki :[/COLOR] Olumlu [COLOR=red]Piyasa :[/COLOR]
a. [/B]Yeni boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yapıyorlar, ve/veya
[B]b. [/B]Eski ayılar, temkinli satan yeni ayılardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*, ve/veya
[B]c.[/B] Yeni boğaların, temkinli satan yeni ayılardan agresif alımları (APS’nı artırır); eski ayıların, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatmasıyla* (APS’nı azaltır) dengeleniyor
(fiyatlar yavaş yavaş yükselir)