oy dax
Printable View
oy dax
Dövizin acelesi mi varmış.. Kural ihlalinden banlancak walla:) Çok hızlı gidiyo..
arkadaşalr zafer sorhoşuyuz :) esgeçmeyelim bi baksak dow grafa uyumszuluk muyumsuzluk filan bişi varmı :)
flat halen 47800 asayası olmasa dusme olmaz olursa 500 point dusme olr 47800 asayıgası 15.30 flat gırmeli benim
yuh artık dolarda doyce 20000 uzun :)
Son dakika: şu an LEHAMN 5 dolar !!!!!!! ve bu fiyatdan alıcı
bulamiyor !!!!
lehman gidici arkadaşlar uzunlarımı kapatcam gibi:(
[QUOTE=Vob Trader;33229]arkadaşalr zafer sorhoşuyuz :) esgeçmeyelim bi baksak dow grafa uyumszuluk muyumsuzluk filan bişi varmı :)[/QUOTE]
vob 15 dakk graf pozitif uymsuz potansında yenı dusme dıp dusmesı amma system haln short dikat olunsun
[QUOTE=hexen;33234]vob 15 dakk graf pozitif uymsuz potansında amma system haln short[/QUOTE]
Allah razı olsun
öviz bürosunda 1.2850 den dolar satıolar vay anasını:)
[QUOTE=Vob Trader;33231]yuh artık dolarda doyce 20000 uzun :)[/QUOTE]
Diyorum ya acelesi var .. Vade başından Kısa kapatıyo.kom
[QUOTE=mbm;33226]yarıyı 48000 den flatladım..yarısı kaldı bacım....
al gelirse o yarıyıda flatlarım...
yada kalan yarıyı kısalırım... duruma göre......[/QUOTE]
yemediler yukarı....
48025 den tekrar tam kısa....
niye çekmediniz biraz daha yukarı.. verirdik bizde...
yemedimi...burası bugünlük dip ,düşmüyoruz ayaklarına yatıyorsunuz ya..
bırakmam peşinizi...nereye giderseniz.....
gelin 5 dakikalıkta ala,bende hepsini flatlayıp yukarda iade edeyim tekrar zatıalilerinize
veride var..tam sizin havanız
lehmanı korelilerin ucuza kapayacağını düşünüyorum, verilerde iyi gelebilir arkadaşlar bence buralardan artık short denemeyin
çok saglam vadelimiz var...:)
[QUOTE=mbm;33242]çok saglam vadelimiz var...:)[/QUOTE]
Taş gibi maşallah.. Çıtır:)
479oo den uzun
lehmanı eğer satın alacak olsam heralde bende dip dip aşağı gelmesini bekler, sonra aılıcı olurdum bu ciddi bir beklenti bence gözden geçirin
[QUOTE=Vob Trader;33244]479oo den uzun[/QUOTE]
not: geceye asla uzun girmem
[QUOTE=bozok;33245]lehmanı eğer satın alacak olsam heralde bende dip dip aşağı gelmesini bekler, sonra aılıcı olurdum bu ciddi bir beklenti bence gözden geçirin[/QUOTE]
Lehmanı neden satın alacaksınız ki?
arkadaşlar şu anda sadece lehmanın batması iflas etmesi mesele değil, arkasından merill, raymond gibi daha bir çiok şirketinde batabilir, bu durumda dow 5000 yapacak değiller heralde, buna bi çare bulur amerika budalehmanı kurtarmakla başlayabilir
[QUOTE=Vob Trader;33244]479oo den uzun[/QUOTE]
48 den sahiplerine teslim edildi.
[QUOTE=bozok;33248]arkadaşlar şu anda sadece lehmanın batması iflas etmesi mesele değil, arkasından merill, raymond gibi daha bir çiok şirketinde batabilir, bu durumda dow 5000 yapacak değiller heralde, buna bi çare bulur amerika budalehmanı kurtarmakla başlayabilir[/QUOTE]
Kurtarmak çözüm mü? İşte sorun burada:) Ayrıca neden 5000 olmasın dow? Ayrıcalığı mı var?
Ayrıca yeni bir kurtarma haberi aynı etkiyi yapmayacaktır..
Hadi canım uğraştırmayın.. Hedefe kitlenin.
Hedef 46.600.....
[QUOTE=Vob Trader;33249]48 den sahiplerine teslim edildi.[/QUOTE]
helallll+.+.
trend olunca bana uzun yasak...
ancak yarıyı flatlayıp geri vererek işlem zevkini tadıyorum...
iş olsun,dikkatim dagılmasın diye..
yoksa uyuyup kalacagım ekran başında..:D
[QUOTE=mbm;33252]helallll+.+.
trend olunca bana uzun yasak...
ancak yarıyı flatlayıp geri vererek işlem zevkini tadıyorum...
iş olsun,dikkatim dagılmasın diye..
yoksa uyuyup kalacagım ekran başında..:D[/QUOTE]
baktım veride verecekleri yok düz mantık verilmeyen vadeli alınır:) baktım 48 üstünde gideceği de yok gidemeyen vadeli verilir :) puhahahaha
[QUOTE=catedral;33251]Hadi canım uğraştırmayın.. Hedefe kitlenin.
Hedef 46.600.....[/QUOTE]
zaman varmı bacım.....:D
yarın veya bugün....
şurda 1000 puan kaldı senin yere...
biraz ıkınsalar kapanışa yetiştirirler...:D
yalnız teo ağaya üzüldüm bugün sistemden kopmasa sat geldiği an stop olup satsa gene el arabasıyla para balyası çekior olcakdı:(
arkadaşlar belki size ilginç gelebilir ama ben uzunum, bu beklenti ile tutmaya devam:)
[quote=oğuzt;33190]51950 den sat diyen sistemim simdide al diyor bana 225 ten 3 te 1 oranında uzun oldum[/quote]
Polonyalı avratların içinde ters çalışır o sistem.Bir dost.
Şurdan verip verecekleri 1000 puan. yeni kısacı yaratacaklarına verip geçseler ya.
Yarın bakarız işimize uzun kısa..
PY duy sesimi:)Rica ediyorum.
RSI a dayalı sistemler aldadır sanırım.. Bu durumda güvenlik içinde kısa devam:)
[QUOTE=bozok;33257]arkadaşlar belki size ilginç gelebilir ama ben uzunum, bu beklenti ile tutmaya devam:)[/QUOTE]
niye ilginç olsunki....
birileri alacak birileri satacak.......:D
bugün için 48300 üzeri yaparlarsa bende denerim uzunu....
yoksa catedral bacımın 46600 ünü beklemeye devam......
dow bi %3 dahA YAparmı acep bugün :)
[QUOTE=mbm;33261]niye ilginç olsunki....
birileri alacak birileri satacak.......:D
bugün için 48300 üzeri yaparlarsa bende denerim uzunu....
yoksa catedral bacımın 46600 ünü beklemeye devam......[/QUOTE]
48.000 de de ben vedalaşırım kısalarla.. Sonrasına bakarız:confused:
fiyatlanan akp deniz fener ilişkisi. yeni bir kapatma açılırmı meselesi sadece duyumdur.
sevgiler.
Bugün çalıştığım sistem ayrı dondu msn ayrı gitti.Aksilikler gerçekten hep beraberce birbirini takip ediyor.
[QUOTE=jelibon;33264]fiyatlanan akp deniz fener ilişkisi. yeni bir kapatma açılırmı meselesi sadece duyumdur.
sevgiler.[/QUOTE]
sn jelibon hafiye gibisiniz vesselam:) bide dow yorumu alsak :) bi %3 daha görürmüyüz bugün
[QUOTE=Vob Trader;33266]sn jelibon hafiye gibisiniz vesselam:) bide dow yorumu alsak :) bi %3 daha görürmüyüz bugün[/QUOTE]
ftse ve dax yeni dibe itiraz ediyor. bakalım çözüleceklermi.
[B]LEHMAN BROS HLD[/B]
[URL="http://finance.yahoo.com/q?s=LEH#"]Pre-market Real-time:[/URL] 4.11 [IMG]http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/us/fi/03rd/down_r.gif[/IMG] 3.14 (43.31%) 9:07am ET
Avrupa Menkul Kiymetler Regülasyon Komitesi Başkani Eddy Wymeersch,
Regülatör Kuruluşlarin Lehman Brotners'ta Yaşanan Sorunlar Hakkinda
Acil Bir Toplanti Yapmadiğini Açikladi.
27 Ab ülkenin Regülatör Kuruluşlardan Oluşan Komitenin Başkani,
Bankalar Konusunda Acil Bir Durum Görmediklerini Kaydetti.
Wymeersch, Londra'da Da Büyük Operasyonlari Bulunan Bir Banka
Için Kurtarma Gerekmesi Halinde Abd'li Otoritelerin Mutlaka Adim
Atacaklari Kanaatinde Olduğunu Vurguladi.