valla burdaki üye arkadaşların çoğunluğu üst sınıf kalitede oyuncular olduğu için buraya bakıpta ky psikolojisini ölçecekler gibi bir tez bilmiyorum ama bence tartışılır.
Printable View
valla burdaki üye arkadaşların çoğunluğu üst sınıf kalitede oyuncular olduğu için buraya bakıpta ky psikolojisini ölçecekler gibi bir tez bilmiyorum ama bence tartışılır.
:..:spottakı sıg tahtalarda evet.ama vob da bı yerı okumalarına gerek y ok cunku hreket alanıı sınırlı.yanı adam aksam oturup baksa kım ne iş yapmış gorur..şöle düşünün..eskıden bı havuz ıcnde balıklar her yere dagılmıstı nerde oldukları suyun bulanıklıgndan gozukmuyodu..sımdı ıs ufak bı akvaryum ıcnde balıklar.ustelık suyu da akvaryumun sahıbı ıstedgı zaman degıstırebılıyo..ve balıklar aynı balıklar:..:.lelele:..:
[QUOTE=traderx;102228]sn dostum ne yapıyoruz dolaresleri, çuvalları bırakıp kaçalımmı:D
şaka bir yanada 1,6380 benim direncim orda çuvalları bırakır kaçarım. hatta belki şortlamak bile mantıklı olabilir.[/QUOTE]
aslında 6380 leri beklmek yerine sabahtan 1,6315 küsürden şortlayacakmışız:)
[quote=traderx;102306]valla burdaki üye arkadaşların çoğunluğu üst sınıf kalitede oyuncular olduğu için buraya bakıpta ky psikolojisini ölçecekler gibi bir tez bilmiyorum ama bence tartışılır.[/quote]
Tek çömez yılgın olan benim beni takip etsinler :)
[quote=traderx;102308]aslında 6380 leri beklmek yerine sabahtan 1,6315 küsürden şortlayacakmışız:)[/quote]
o saatlerde bunu yapsak, 6385'te stoploss yapmıştık emin ol! :..:
düşsün düşsün, daha da düşsün ki bizim pullbackler maliyetleri komik noktalara getirsin. 1,6240'tan da ben okuttum dolarları. hem de bu kez yarısını diil, hepsini.
şimdi güzel nokta yakalamaya geldi sıra, ama yemek vakti. pozisyon açmayayım ben. yemeği zıkkım eder bunlar ben pozisyon açarsam. :..:
[QUOTE=unlimitted;102310]o saatlerde bunu yapsak, 6385'te stoploss yapmıştık emin ol! :..:
düşsün düşsün, daha da düşsün ki bizim pullbackler maliyetleri komik noktalara getirsin. 1,6240'tan da ben okuttum dolarları. hem de bu kez yarısını diil, hepsini.
şimdi güzel nokta yakalamaya geldi sıra, ama yemek vakti. pozisyon açmayayım ben. yemeği zıkkım eder bunlar ben pozisyon açarsam. :..:[/QUOTE]
rahmetli zeki müren diyordu ya, "Alkışlarla Yaşıyorum" diye sn unlimitted sizde hayallerle yaşıyorsunuz heralde:) 6385 olmadı ki en yüksek 1,6315 oldu:D
espri anlayışınıza sığınıyorum:) afiyet olsun.
vay be sabahkı gap da kalmadı
[quote=abka;102277]ms de test yapılırken,sistem pozisyonu fiyat [B]barının kapanışına [/B]göre mi hesaplıyor...fiyat barı 33.400-33100 arası hareket etsin..kapanış 33200 olsun..ama sistem 33300 iken sat verse,hesabı nasıl yapıyor.
yok mu bilen*[/quote]
MS i bilmem fakat MTX kapanışa göre yapıyor..Bar kapanmadan sinyal kesinleşmediği için böyle olmak zorunda..Bar kapanmadan gelen sinyaller geçici ve titrek-manda modunda oluyor:D:D
İmkb 30 spot endeks 32500-33000 koruduğu sürece yukarı potansiyel devam edecektir.
yaw argedaş iyi ki fit & flat'im...Bu ne diskinçıbıl and venayheytyu piyasa baahhh...gerçi çok da fit sayılmam..2 haftadır flt olunca stres olmadığından biraz semirdik yemek açısından....
bu piyasa düşerdi de dolares e dua edin siz:)
[quote=traderx;102311]rahmetli zeki müren diyordu ya, "Alkışlarla Yaşıyorum" diye sn unlimitted sizde hayallerle yaşıyorsunuz heralde:) 6385 olmadı ki en yüksek 1,6315 oldu:D
espri anlayışınıza sığınıyorum:) afiyet olsun.[/quote]
demek istediğim oydu zaten.
biz açsak, emin olun o noktaya kadar alıp bize stoploss yaptırırlardı demek istemiştim. :D
hem hayal kurmak iyidir...
bir yetmiiiiiiiiiiiiiş
bir yetmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşş..:..: