-
[quote=marakes;102341]bugun de farklı bı oyun var.garan ı satıcı gosterıp aldılar pıyasayı.yanlız herkes ılk 5 e bakar adamlar ılk 10 a gore oynuyo..pastada gozukmeyen kurumlar topladı garanın sattıklarını 1000 2000 fire ıle e o kadar da olur adam yukardan döner alır nolcak..takas hep bı oyun.hep yenı bı türü var..başederım dersenız takip edin yok edemem derseniz zaten karar verme yetisini zayıflatır[/quote]
Eee işte en güzeli borsa artıyorsa alacaksın düşüyorsa satacaksın.25 puana bile döneceksin.Başka yolu yok olsa bile sonu margin call.
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102342]Eee işte en güzeli borsa artıyorsa alacaksın düşüyorsa satacaksın.25 puana bile döneceksin.Başka yolu yok olsa bile sonu margin call.[/quote]
dgru dıger turlusu zaten yazı tura oluyo..dun aksam tutuyolar dow artcak dedık 33 altını gosterdıler bugun..dow da artmadı hatta dustu ama bu sefer de dunun de uzerıne cıktık..bizim piyasada mantık yok..zaten bole dusune dusune herkes kitap yazar hale gelcek pozısyonlar hakkında.kafa karıstrıp mılletı zombı halıne getırıyolar sonra da nereyeyse çufçuf..
-
Bugünlerde hsbc nin yine kaşıntısı tuttu gelir yakında hatalı emir.
-
mr.sazan...mr.sazan...
acilen müdüriyete lütfen :D
nerelerde acaba mr.sazan?
cebide kapalı :p
-
Arkadaşlar ekran dondu fiyat nedir ?
-
marbas ın işlemleri özel emirmi ?
1500 e yakın alış yaptı 600 kademesinden..
-
[quote=ttcetinkaya;102346]arkadaşlar ekran dondu fiyat nedir ?[/quote]
575/600
-
Yav vobta önceden 100 tane emir veremeyen sümüklü kurumlar 1000 tane emir çiziyor.Bu voba çokk adam gelmiş çokkkkkkkk.
-
[QUOTE=SEYYAH;102331]sistem iyi abide ben tabii pek alışkın değilim sistemle oynamaya...geçmişte zaman zaman 2-3 sinyale uyup işlem yaptığım oldu ama hep başlarım sistemine deyip bıraktım.epeydir sayarak trade ediyordum.ve gerçekten güzel para kazandım özellikle son 5-6 ayda...
fekat geçmişe bakıyorum aynı 5-6 aylık dönemde elimdeki sistem benden çok daha fazlasını kazanmış.
sistemle oynamak daha az stresli yön mön,dji,dax bilmiyorsun kafa yormuyorsun zaten hepsi fiyatların içinde ve sistem ona göre AL-SAT diyor.fekat kendimi enayi gibi hissettiriyor bazı yerlerde göz göre göre karı eritiyor veya zararı büyütüyor.neyse alışsak iyi olacak ama yinede sistem işine.
nisan ayı boyunca uyacağım harfiyen zaten FULL oynamıyorum.bakalım ne olacak...3 nisan da başladım uymaya.şu ana kadar hoş değil :cool:[/QUOTE]
dostum gerçi sizler kadar eski değilim ancak yatırım danışmanları dahi şu aralar piyasaların çok farklı hareket ettiğini söylüyor
bu dönem keşke sadece sisteme tabi olmasaydın
imf beklentileri diğer piyasalara göre farklı hareket etmemize sebebiyet veriyor
bu yüzden piyasalarla biraz kopuğuz
saygılar
-
[quote=YAVUZHAN;102347]marbas ın işlemleri özel emirmi ?
1500 e yakın alış yaptı 600 kademesinden..[/quote]
hsbc verıyo o alıyo normal emir
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102340]Ben beklemem hiçbir işlemde.Ben short long yapıyorum akşama kadar.[/QUOTE]
merhabalar dostum
sistem mi kullanıyorsun yoksa farklı bir şekilde mi al sat yapıyorsun ?
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102338]Bir de birşey daha var ky diğer kısmında longlar shortlarmış.Peki bugün neden 9000 alışa karşılık 4600 satış var ve artıyoruz.Yoksa ky mi arttırıyor borsayı.Bu yüzden inanmıyorum derinlik hikaye.[/quote]
bu söylediğin,çeşitli ve hiç de azımsanmayacak sayıdaki anlarda, piyasadaki VOB oynayan herhangi bir kişinin baktığı herhangi bir indikatör için de söylenebilir.
her söylenen her seferinde tutsa, onun adı indikatör değil altın yumurtlayan tavuk olurdu.
pasta, APSD, aracı kurumlardan EFG'nin alması, DSI'nin tek tuş 5.000 kontrat satması, RSI'ın haftalık ortalamayı yukarı kesmesi, zart, zurt, cart, curt!
bunların hepsine "hikaye" dedirtecek binlerce örnekle doludur grafikler.
demek ki neymiş?
bunları 'konuşmanın' bi anlamı yokmuş.
bakan bakar, bazen benim baktığım "aha gördün mü" dedirtir, bazen senin baktığın. bazen ikimiz de alık alık bakarız düşmeyi beklerken VOB'un fezaya çıkmasına. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]