-
[quote=eagle2002;102352]merhabalar dostum
sistem mi kullanıyorsun yoksa farklı bir şekilde mi al sat yapıyorsun ?[/quote]
Hiçbir sistemim yok.Duygusal nereye eserse kafam.3 sene önce hangi foruma girsem bu kadar hızlı işleme aracı kurum kazanır batılır denmişti hala bırakın batmayı emaresi bile yok.Geleceğe umutla güvenle bakmaya çalışıyorum.Herkesin stili farklı.
-
[quote=unlimitted;102353]bu söylediğin,çeşitli ve hiç de azımsanmayacak sayıdaki anlarda, piyasadaki VOB oynayan herhangi bir kişinin baktığı herhangi bir indikatör için de söylenebilir.
her söylenen her seferinde tutsa, onun adı indikatör değil altın yumurtlayan tavuk olurdu.
pasta, APSD, aracı kurumlardan EFG'nin alması, DSI'nin tek tuş 5.000 kontrat satması, RSI'ın haftalık ortalamayı yukarı kesmesi, zart, zurt, cart, curt!
bunların hepsine "hikaye" dedirtecek binlerce örnekle doludur grafikler.
demek ki neymiş?
bunları 'konuşmanın' bi anlamı yokmuş.
bakan bakar, bazen benim baktığım "aha gördün mü" dedirtir, bazen senin baktığın. bazen ikimiz de alık alık bakarız düşmeyi beklerken VOB'un fezaya çıkmasına. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
Her aldığım pozisyonu en az 500 puanla satarım diye alırım ama sadece 50 100 puanı bulur.Her longladığımda krizi bitirir her shortladığımda krizi geri getiriyor benim beynim.Algılama meselesi evet..dng
-
milleti shorttan ıyıce tırsıttılar
en ufak yukarı harekette millet saldıracak sanırım
-
[QUOTE=traderx;102297]dolarlar kapandı... endeks uzunlar durmak yok yola devam.[/QUOTE]
625 long cover tekrar kısa:)
-
[quote=follow;102357]milleti shorttan ıyıce tırsıttılar
en ufak yukarı harekette millet saldıracak sanırım[/quote]
herkes saldırırsa olmaz :)
-
-
[quote=gökhanfındık;102355]her aldığım pozisyonu en az 500 puanla satarım diye alırım ama sadece 50 100 puanı bulur.[color=red]her longladığımda krizi bitirir her shortladığımda krizi geri getiriyor benim beynim[/color].algılama meselesi evet..dng[/quote]
:d:d:d:d
-
tozuttular dengesizler, tuşa basmamla uçurdular:..:
-
sahne sizin edebildigin kadar edin dans:)
-
-
ben de kım aldı bole dıyodum garanın 8300 satısı buhar olms
-
[quote=marakes;102363]sahne sizin edebildigin kadar edin dans:)[/quote]
Sahnede binlerce insan var.Siz de onlardan olmaya bakın.Sahneyi sadece onlara bırakmayın.Ben de köşede paspas yapıyorum görmediniz mi beni?üüüüüü