[quote=marakes;102364]apd 217 bine vurdu[/quote]
Onun sebebi voba çok yeni yatırımcı geldi.Artması doğal.
Printable View
[quote=marakes;102364]apd 217 bine vurdu[/quote]
Onun sebebi voba çok yeni yatırımcı geldi.Artması doğal.
vay canına dedirtiyorlar resmen..
gözlerime inanamıyorum makası artıya geçirdilerrrr... 1 aydır artı makasa hasret kalmıştık...
şortörlerin çok kötü canını yakacaklar çokkkk
spotta seans arası gabi yapacak :)
[quote=GÖKHANFINDIK;102367]Onun sebebi voba çok yeni yatırımcı geldi.Artması doğal.[/quote]
haklısın da ben yıne de 205 lerı falan gorur bız de döneriz belkı dıyodum her ıhıtmalı dusunucez ya hesapta 50 tane teorı ureıyoruz:)
doları bi bıraktık bizimle yemeğe gelmiş mübarek. :..:
long deniycem bi daha. gerçi çocuğu olacak neredeyse bu iş bankasından o kadar "ilgilendi" yani dolar vobla :..::..:
APSD +13.500...felaket artıyor...toplam APS 220.000 lerde...
bakalım bu sefer ne olacak?
bugün son yüksek 34300 üstünde bi seviye görürsek çok şık olur teknik görüntü olarak..
[quote=jerfin;102369]gözlerime inanamıyorum makası artıya geçirdilerrrr... 1 aydır artı makasa hasret kalmıştık...
şortörlerin çok kötü canını yakacaklar çokkkk[/quote]
valla içimden şu cümle geçiyordu:
longörleri o kadar coşturdular, herkesi öyle bi longör yaptılar ki, bikaç güne burda kan gövdeyi götürecek gibime geliyor! ve akan kan yeşil olacak! :D
sen yazana kadar bu cümleyi yazmayacaktım da seninkini okuyunca dayanamadım. :..:
yurtdışı destek atsa daha hoş olacak görüntü ama DAX karar veremiyor...
var mısın yok musun DAX? :..:
Full short.
[QUOTE=unlimitted;102375]valla içimden şu cümle geçiyordu:
longörleri o kadar coşturdular, [COLOR="Red"]herkesi öyle bi longör yaptılar ki, bikaç güne burda kan gövdeyi götürecek gibime geliyor! ve akan kan yeşil olacak[/COLOR]! :D
sen yazana kadar bu cümleyi yazmayacaktım da seninkini okuyunca dayanamadım. :..:[/QUOTE]
herkes hala şortör malesef..:( takaslara bir bak..