[quote=SEYYAH;102390]pozisyon icabı artı makas isteriz :..:[/quote]
eksi makas bizim vobun şanındandır:..:
Printable View
[quote=SEYYAH;102390]pozisyon icabı artı makas isteriz :..:[/quote]
eksi makas bizim vobun şanındandır:..:
[QUOTE=unlimitted;102381]takaslarda bişey yok ki?
ky eşit miktarda almış vermiş.
neyse, daha önce de dediğim gibi, tek indikatöre (bu örnekte takas) bakmak yanıltır... longörlere iyi şanslar...[/QUOTE]
vade başından itiaren baktığında ky nin korkunç kısada olduğunu görürsün..ben bu takaslarla değil 35000, 40000 bile beklerim..:) kendimi çok boğa gördüm beah..:..::..:
parderi de kaç zamandır yok. nerededir acep bilen var mı?
[QUOTE=abka;102380][URL=http://img21.imageshack.us/my.php?image=aliege.jpg][IMG]http://img21.imageshack.us/img21/1651/aliege.jpg[/IMG][/URL]
test yaparken sürekli bu ikaz çıkıyor..neden.[/QUOTE]
yok mu bilen..
Merhaba,
Piyasaları bugun izleyemedim, yükselişe neden olan önemli bir haber var mıdır ?
[quote=abka;102394]yok mu bilen..[/quote]
mutlaka vardırda herkes işlem yapıyor şuan :)
[quote=jerfin;102392]vade başından itiaren baktığında ky nin korkunç kısada olduğunu görürsün..ben bu takaslarla değil 35000, 40000 bile beklerim..:) kendimi çok boğa gördüm beah..:..::..:[/quote]
vade kapanışı na kadar ya ımfı gelıcek daha zıplıycak yada bız bı sekılde fdaha yukarıları gorcez gıbı gelıo bana..32 bin long da ılk 5 pasta..ve bunlar 29 marttan sonra acıldı agrlıklı olarak..o gunden berı ılk 5 pastası 27 bin artms..duscek bıle olsa sanmıorm mayıstan once olsun.yada 5000 degıl de 15 bin puan duscektır bizi kandırcaklar dıye oynuyolardır..
[quote=jerfin;102392]vade başından itiaren baktığında ky nin korkunç kısada olduğunu görürsün..ben bu takaslarla değil 35000, 40000 bile beklerim..:) kendimi çok boğa gördüm beah..:..::..:[/quote]
senin gibi bikaç boğa daha yazsın, dolar longlarını 2 katına çıkarma iştahı gelir bana. :..:
sazan abi hoşgeldin..önemli bi haber yok sanayimiz küçülmüş satışlarımız epey düşmüş...biz yukardayız:)
[QUOTE=YAVUZHAN;102389]700 çok olur,800 e uğrasın atlayın trene :)[/QUOTE]
vallahi durum onu gösteriyor:o
[quote=sazan;102395]Merhaba,
Piyasaları bugun izleyemedim, yükselişe neden olan önemli bir haber var mıdır ?[/quote]
klasik imf beklentisi :)
Breh breh, demek sanayideki küçülme %20+ değil, %50 olsaymış, tavan olurmuşuz.