[QUOTE=jelibon;33267]ftse ve dax yeni dibe itiraz ediyor. bakalım çözüleceklermi.[/QUOTE]
garanti ben 348 e gelmeden rahatlamicam dior sanki
Printable View
[QUOTE=jelibon;33267]ftse ve dax yeni dibe itiraz ediyor. bakalım çözüleceklermi.[/QUOTE]
garanti ben 348 e gelmeden rahatlamicam dior sanki
sn.bozok kendinizi yalnız hissetmeyin ben de uzunum :) yalnız benimki sistemsel, sistemim kısa verirse shorta dönerim.
sali- -%2
carsamba- -%4
bugun- -%4
yarin %0.5 bile olsa tepki gelebilir bu seviyeden YENI short acacaklar dikkat bence.
gerçekten artık kendimi yalnız hissetmeye başlamıştım:)
vay be makas
Aslında 47400 kapanış bekliyorum ama seans sonu shortları kapama kar alma olabilir.
puhahahaha
ne dedim hsbc gene girdi aslanım
İşte böylee devamm.brv.brv.brv
47600 altında 45762 yolu açılabilir. kişisel fikirdir.
sevgiler.
Bunlar niyeti bozmuş 48 maliyet short devam benim beklentim 47800 den sabah döndüğümüz için orası kırılırmı ona bakmaktı hsy sağolsun kırdırdı.
hsbc ii tokat yedi bugün
bole kalırsa 15 dakk pozitf uymsuz kalr amma system halen short
[QUOTE=Vob Trader;33276]puhahahaha
ne dedim hsbc gene girdi aslanım[/QUOTE]
pasta gönderebilecek var mı?
bakalım hsbc'nin yaptıklarına...
47800 asayası uçurum.
hey yawrum be hsbc ne tokat yedin be
olum bi ilaçlı gazoz dağıt abilerine :) puhahaha
Satışa 1500 emir yazdılar daha mal çok vermeye der gibi paramız da var diyorlar.
%5.5-6 arası kapanırız dediydim bakalım tutturmuş olcazmı :)
[QUOTE=volki76;33282]pasta gönderebilecek var mı?
bakalım hsbc'nin yaptıklarına...[/QUOTE]
[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/6460/dadavs0.png[/IMG]
Sabah birisi şubat vadede emir unutmuş 52000 den 5 emir gerçekleşmiş onun en az 51600 olması lazımdı açılışı.Onu alan adam acaba shortlayan şubat soğuğunda vade sonunda kaça katlayacak.Ben bu long yapanların bir de margin callu olacağı için yarın da düşüş devam eder akşam durulur satıslar diyorum.Bugün 32000 den başlayan anatrend kırılmış oldu.Haberiniz ola.Bir de bunun yarın paniği olacak.
HSBC bir zamanlar PY nin hep karlı işlemler yapıyor diye KY nin ağzına sakız yaptığı kurumdu. O zaman milletin bilinç altına yerleştirip aynı kurum üzerinden mantık çarpması yaptılar. Tabii yiyen olduysa. HSBC nin çaprazı yine diğer kurumlar.
Bu farkla daha çok yolumuz var gibi görünüyor.Ben etobur oldum haberiniz olsun.
Biras sora Beyaz Saray her şey kontrolümüz altındadır diye açıklama yapar:)
Haydi 46.600 bekliyoruz.. 100 puan benden 46700 de kapanacam:)
[IMG]http://img98.imageshack.us/img98/6691/uympw7.png[/IMG]
pastada diğer kısmı muazzam uzun vay be
Dünya borsalarında bu tür fiyatların olduğu dönemlerde bir anda müdahaleler geliyor ve ters yönde kıyım yapabiliyorlar. Risk alırken çok dikkat etmek lazım. Bu gece dowda her şey mümkün..
sunu anlamiyorum bariz dusuyor neden aliyorlar oyle boyle degil gostere gostere dusuyor.almayin dusus dursun. bence cogu palavra alim satim.sebep yok varmi yuzde 5 dusus icin.
[QUOTE=selçuklu;33215]sn catedral sana bir taban sözüm vardı vadelide bu hafta içi olacak demiştim .. bugünmü olsun yarınmı ? :D .boks.[/QUOTE]
vadelide taban kaçta ? bilen varmı ?
[QUOTE=Vob Tüccarı;33288][IMG]
teşekkür ederim
garantiden 3,50 den fullendim...en kötü ihtimalle 260 haftalık ortalama var...35800 lerde...
47100 long poztf uymsuz dıye amma bu dusmede aldıyım pozisyonun 4/1 kadar
garantide hacim patlaması var...ve tecrübe eylül-ocak arası dolar daima geri çekilmek için yükselmiştir...yani dolar yükselir endeks ucuzlar...sonra dolar yavaşca sarkar ve endeks yükselir...
40.000 dibinden sonra parti kapanmayınca görülen zirvenin %50 düzeltme seviyesindeyiz, o yüzden birazcık daha ekledim longlarıma...
[QUOTE=hexen;33300]47100 long poztf uymsuz dıye amma bu dusmede aldıyım pozisyonun 4/1 kadar[/QUOTE]
sn hexen trendde uyumsuzluklar can yakabilir...... en sert hareketler aşırı satımda olur ..
[QUOTE=abka;33299]garantiden 3,50 den fullendim...en kötü ihtimalle 260 haftalık ortalama var...35800 lerde...[/QUOTE]
abka hoş geldin......
özledik seni yahu.....
yeni iş nasıl......
[QUOTE=selçuklu;33303]sn hexen trendde uyumsuzluklar can yakabilir...... en sert hareketler aşırı satımda olur ..[/QUOTE]
+.
amma f.dow 11.080 ustesınde dıyye .. cok yuklu short pozyson vardı benm onlar realiz etim 4/1 long aldım poztf uymsuz ve f.dow destekten
çok yukselcek deyil 47800 yeter
[QUOTE=mbm;33304]abka hoş geldin......
özledik seni yahu.....
yeni iş nasıl......[/QUOTE]
hoşbulduk mbm...işler yoğun..hisse senedinde bekle babam bekle....:)))
kıpraşmadan geceye kısa devam :)
dow saatlik uyumsuzluk potasında.. biraz tepebilir..saatlil bazda...
yarıyı 47125 den kapadım ve cebe attım.... geceye yarım kısa girecegim.....
Bugün veya yarın 5.dalga nın tamamı alınmış olacak.46.700 lerin vob da kırıldığını görene kadar gecelerin ayısı olmayı bırakıp flat kalmakta yarar görüyorum.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img381.imageshack.us/img381/3302/4dalgauu1.jpg[/IMG][/URL]