-
[QUOTE=marakes;102478]hazıran vadelı endeks kontratını kastetti..akbank çizmiş yukarıy kadar..unlimitted umarım ky dir diycem ama zor..ole olsa cızmezlerdı..muhtemelen sohrtcuları tepelerden kapattrdılar panikle..[/QUOTE]
tamam tamam:D
bende diyorum Allah Allah bir ara konuşuluyordu hisse vadeli olayı benim piyasada olmadığım bir ara açılmış demekki diye düşünüyordum hay Allah:D
evet şimdi gördük 33025-38475 marja bak be:D bilseydik forumca en tepeye yığardık şortları:)
-
[quote=marakes;102478]hazıran vadelı endeks kontratını kastetti..akbank çizmiş yukarıy kadar..unlimitted umarım ky dir diycem ama zor..ole olsa cızmezlerdı..muhtemelen sohrtcuları tepelerden kapattrdılar panikle..[/quote]
Hatalı emir bu.Adam piyasa nisan vade alacağına haziranı seçmiş ikondan.Bunun neresinde ky by muhabbeti olur.Bal gibi sıradan bir vatandaş gelmiş çizmiş.Emir adeti fazla yüksek olmasa da bomboş olduğu için kademeler çizilmiş.
-
[quote=traderx;102480]tamam tamam:D
bende diyorum Allah Allah bir ara konuşuluyordu hisse vadeli olayı benim piyasada olmadığım bir ara açılmış demekki diye düşünüyordum hay Allah:D
evet şimdi gördük 33025-38475 marja bak be:D bilseydik forumca en tepeye yığardık şortları:)[/quote]
hemen bı senaryo yazıyım..bole seylerı kacırmam:..:
yakın zamanda nisan vadede de tavan çekicekleri için bu bi öncü göstergedir belki:):..:.lelele:..:
-
yalnız ilginç tavan 38420 görünüyor ama 475 ten nasıl işlem olmuş hayret ya.
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102479]Görüntü çok net al.İnat hüsran sonu perişanlıktır.[/QUOTE]
Acı patlıcanı kırağı çalmaz:) alışığım ben nasıl olsa:..:, ama ne yapacaklar bakalım...haber haricinde yukarı şansı tanımıyorum piyasaya, ama olurda yukarı giderse varyaaa, ne kısa fırsatı olur biliyormusun:)
-
bende 38475 gözüküyo tavan
-
Dow bikere akşama 7700 altına sarkacak diyorum....
-
dowun kapanışı burdan.
ne aşağıdan ne yukarıdan.
yarına da gap map yok! :..:
-
Sabah yola çıkacaktım dax perişan bi haldeydi. Yav dedimşuradan short açıp öyle çıkayım yola sonrada günlükler alda şeytana uyma dedim.Hiç bir halt yapmadan çıktım yola.Yeni geldim vermişler coşkuyu. Bizde iyi yırtmışız :)
-
Vay bee, vob da sabah 33000 lerde uzun yapan ne götürdü, 2000 puan yükseliş oldu neredeyse...
-
[quote=bull market;102484]Acı patlıcanı kırağı çalmaz:) alışığım ben nasıl olsa:..:, ama ne yapacaklar bakalım...haber haricinde yukarı şansı tanımıyorum piyasaya, ama olurda yukarı giderse varyaaa, ne kısa fırsatı olur biliyormusun:)[/quote]
Kısa fırsatına bakacağıma ne güzel uzunlamak varken.
-
hexen babayı dinlemedim yine peh