hepinize iyi akşamlar..herkese bol kazançlar..saglık ve huzur dilerim..katkısını bilgisini esirgemeyen pozısyonunu yazmaktan kaçınmayan herkese teşekkürler..
Printable View
hepinize iyi akşamlar..herkese bol kazançlar..saglık ve huzur dilerim..katkısını bilgisini esirgemeyen pozısyonunu yazmaktan kaçınmayan herkese teşekkürler..
kaldıracımı ayarladım, geceye kısa
hayat ne kadar garip öğlene kadar 600 puan civarı endeks artı 50 pip civarıda dolar karım vardı, geceye zararla girdik:(
iyi akşamlar yarın görüşürüz.
[QUOTE=bull market;102515]Neeee:eek: 38000 mi?
Ne yaptın sen yaaa, 38000 görmez bu vob, hadi haber teber 36000 i geçer belkide, 38000 beklemiyorum ben....[/QUOTE]
spot piyasa 35.000 i kırdı.. bundan sonraki direnci 37.500 de... makası sıfırlasalar vobun hedefi de orası malesef bull..:(
geceye FLAT...
ben yaşlı ve yorgun bir adamım.kuş gibi hassas kalbim daha fazlasına dayanamadı...dipten yukarı %7 den fazla oynadı bir günde.
var bi sebebi bugünkü deli dana gibi alımların.anlarız 3 vakte kadar...
pozda kalanlara bol şans...
[QUOTE=jerfin;102518]spot piyasa 35.000 i kırdı.. bundan sonraki direnci 37.500 de... makası sıfırlasalar vobun hedefi de orası malesef bull..:([/QUOTE]
Eeee taamam işte 38000 görmez dedim bende kötü bişey demedim ki:..::..: haaa belki 36000 ide geçer dedim o kadar makası sıfırlasalarda 36500 -37000 taş çatlarsa diyorum, taş çatlarsa, belki taş fazla güneşte kalırda kızarsa, üzerinede yağmur yağarsa çatlar kimbilir:..::..:
[quote=bull market;102515]Neeee:eek: 38000 mi?
Ne yaptın sen yaaa, 38000 görmez bu vob, hadi haber teber 36000 i geçer belkide, 38000 beklemiyorum ben....[/quote]
Mayısa kadar devam nereyi görürse nasip.
ben de anormal rakamlar beklıyorum.bu hareket 3000 puan hareketıne pek benzemıo..he sımdı yarın 35 den gelır 34500 e normal bunlar duzeltmelerle gıdıyo zaten..ana yön 31000 lerden berı soyledgım gibi bence yukarı..
Olmaz yaaa, ben artık kısa kovalayacam, biliyorum kapatma davasından sonraki gibi yükseliş yapabilirler, ama öyle olur diye uzun kovalayamam, artık kısacıyım ben, Mayıs falan bilmem, en az Temmuz a kadar kısacıyım, Şöyle kapatma davası gibi yukarı giderse ky Yukardan Haziran vadeyi ne kısalar ama öfff beee, mutlu olurum ha, portföyü boşverdim maksat bu borsanın daha düşeceği günler olduğunu bilsin cümle alem:) ... saygılar...
bu kadar çok boğanın olduğu yerde korkmam ben.
büyük konuşuyorsunuz, çoook büyük... :)
sabah olaaa, hayrola!
[quote=unlimitted;102524]bu kadar çok boğanın olduğu yerde korkmam ben.
sabah olaaa, hayrola![/quote]
kısmet artık..boganın cok ayı nun cok olması pek onemlı degıl ..dun de long cu cok tu sbh 400 gap yaptı sonrada 1500 puan yukarı..bence hla yeterınce yukselıse ınanan yok.en yuksegı gorup shortlma derdinde herkes..o yuzden de yukarı gıdıyoruz..
bu arada bgc partners deki şahıs 29500 civarı 5000 kısayı 34900 den kapadı..son dakkalarda..
[quote=unlimitted;102524]bu kadar çok boğanın olduğu yerde korkmam ben.
sabah olaaa, hayrola![/quote]
Boğaların ve ayıların adetini kimse sayamaz.Ama 10 tane büyük boğa 1000 tane küçük ayuyu ezer deler geçer.O yüzden korkulacak birşey yok.:D:D