3/1 olan long poz 3/2 ye cıkardım maliyet 47650 civarı oldu
Printable View
3/1 olan long poz 3/2 ye cıkardım maliyet 47650 civarı oldu
geceye kısa .. devam stoploss 52125
[QUOTE=oğuzt;33310]3/1 olan long poz 3/2 ye cıkardım maliyet 47650 civarı oldu[/QUOTE]
oğuz akıntıya ters gitme abi flat mantıklı .. biryerden sisteme dahil olursun .. bence tabi ..
tek kontrata bile dokunmadan geceye kısa
bu dususun en az yarisi sahte idi gorun bakin 1-2 gune kalmaz geri alirlar.mesela yarin bence dow toparlanacak geceye kadar belki arti olmaz ama iyilesebilir. cunku datalar kotu degildi.dunyanin en gelgec borsasi yine biz olarak kaliriz bol keseden cik bol keseden dus. evcilik oynuyorlar gercek para ile. sonra zarar yaz millete kakala.
[QUOTE=selçuklu;33297]vadelide taban kaçta ? bilen varmı ?[/QUOTE]
Yarın 43.393 gibi uyarmı.kom
[QUOTE=catedral;33315]Yarın 43.393 gibi uyarmı.kom[/QUOTE]
uyar ablacığım... sana sözüm var :D .. mahçup olmak istemiyorum ..üü üü üüü
geceye yarım kısa... bir kısmını yarın teperse diye kenara aldım.....
dediğim gibi dediğim dow saatlik uyumsuz.... bizimkilerde uyumsuz..
dow şimdi biraz yukarı yapabilir..ama kapanış muamma....
herkese iyi akşamlar
sabah dedik %5.5-6 arası eksiyiz diye hani nerde tebrik :)
[QUOTE=abka;33299]garantiden 3,50 den fullendim...en kötü ihtimalle 260 haftalık ortalama var...35800 lerde...[/QUOTE]
Sayın Abka
kazara 2.88 falan olursa durmayın yalnız..
[QUOTE=Vob Trader;33318]sabah dedik %5.5-6 arası eksiyiz diye hani nerde tebrik :)[/QUOTE]
+.+.+.
[QUOTE=Vob Trader;33318]sabah dedik %5.5-6 arası eksiyiz diye hani nerde tebrik :)[/QUOTE]
Tebrikler +.+.+.
Unuttuk haklısın walla:)
ne zamandır diom dramatik sonuç dramatik sonuç :) bu da çok dramatik oldu. hele o hsbc deki cengaver bi heyecanla çiziodu garibim baktı pabuç pahalı çuff dedittiler :D
dow saatlik.....
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img118.imageshack.us/img118/2046/azcmn6.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img118/azcmn6.png/1/][IMG]http://img118.imageshack.us/img118/azcmn6.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
dowda saatlik uyumsuzluk ihtimali var...daha dogrusu dax ve diğerlerindede var....
vadeli dahil
ihtimalde olsa bu tepme ihtimaline karşı full kısa giremedim....
yarım kısada kaldım...
trendlerde uyumsuzlukların çok önemi olmasada birazda karı realize amaçlı....
iki günde 4000 puan üzerinde kar var...
allah bereket versin......
yarın duruma göre kalan yarıyı ne yapacagımıza karar veririz....
[QUOTE=selçuklu;33312]oğuz akıntıya ters gitme abi flat mantıklı .. biryerden sisteme dahil olursun .. bence tabi ..[/QUOTE]
Teşekkür ederim Selçuk düşündüğün için ama sistem hala sat vermedi :(
Geceye pis flat yaklaşık 9000 işlem 8700 ytl kar 4200 ytl net kar bereket versin.Vob şalvarbanka döndü şahsım adına.Dow artı kapatırsa yukarı yükseliş başlayabilir.
[QUOTE=mbm;33323]dow saatlik.....
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img118.imageshack.us/img118/2046/azcmn6.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img118/azcmn6.png/1/][IMG]http://img118.imageshack.us/img118/azcmn6.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
dowda saatlik uyumsuzluk ihtimali var...daha dogrusu dax ve diğerlerindede var....
vadeli dahil
ihtimalde olsa bu tepme ihtimaline karşı full kısa giremedim....
yarım kısada kaldım...
trendlerde uyumsuzlukların çok önemi olmasada birazda karı realize amaçlı....
iki günde 4000 puan üzerinde kar var...
allah bereket versin......
yarın duruma göre kalan yarıyı ne yapacagımıza karar veririz....[/QUOTE]
ben sabretmedim 4/1 long mbm:) system long verse tutar ek long yaparm system direncten short donceyım terkar long vermese
[QUOTE=oğuzt;33324]Teşekkür ederim Selçuk düşündüğün için ama sistem hala sat vermedi :([/QUOTE]
yapma oğuzcugum...
yanlışda anlama.....
bir günde 3000 puan düştük...
nasıl bir sistem bu...sat vermemiş...
dediğim gibi yanlış anlama ve sistemi gözden geçir bi....
portföyün yüzde 50 si gidip sat vermeyen sistemle ne işin var....
sevgiler... yanlış anlamamışındır umarım......
[QUOTE=hexen;33326]ben sabretmedim 4/1 long mbm:) system long verse tutar ek long yaparm system direncten short donceyım terkar long vermese[/QUOTE]
dowun tepecegini bile bile ben kısaya devam dedim...yarım kısa...
vadelinin uyumsuzluguna güvenmem zaten...
bide bu saatte tepse bile dow kapanışın ne olacagı belli değil....
yarımda olsa sisteme devam kardeş...o yüzden....
yarın açılış aşagıda olsa yukarıda olsa ben karlıyım.....:D
[QUOTE=mbm;33328]yapma oğuzcugum...
yanlışda anlama.....
bir günde 3000 puan düştük...
nasıl bir sistem bu...sat vermemiş...
dediğim gibi yanlış anlama ve sistemi gözden geçir bi....
portföyün yüzde 50 si gidip sat vermeyen sistemle ne işin var....
sevgiler... yanlış anlamamışındır umarım......[/QUOTE]
Estagfurullah abi yanlıs anlarmıyım hic 51950 civarı sat verdi ben herzamanki gibi erken cıktım sistemdenflat kaldım bugunde 48225 ten al dedi ben 3 te 1 aldım sonra 47 den den 3 te 1 toplam 3/2 poz uzun oldum son 1 aya guzel is yaptı bu sistem abi hatırı sayılır bir puan bıraktı ama ben hepsini alamadım o ayrı
[QUOTE=oğuzt;33330]Estagfurullah abi yanlıs anlarmıyım hic 51950 civarı sat verdi ben herzamanki gibi erken cıktım sistemdenflat kaldım bugunde 48225 ten al dedi ben 3 te 1 aldım sonra 47 den den 3 te 1 toplam 3/2 poz uzun oldum son 1 aya guzel is yaptı bu sistem abi 17k puan bıraktı ama ben hepsini alamadım o ayrı[/QUOTE]
bende hep aldaydı sistem anladım...:)))
o yüzden dedim..
saglık olsun...
tepsede sabah bende yarıyı kısalsam yukardan.....:D
işin ilginç yanı vadeli saatlikte fena uyumsuzda ,güven olmuyor bunlara
Pis short olup flat kalsam sorun değil de pis long olup flat kaldım.Bu dow 11200 üstünde kapanırsa artık altına inmeyeceğinin düşünür pis longlarım.Yok düşerse o zaman pis pis işlemlere devam.Pehh.
bugünkü düşüşün yurtdışıyla hiçbir alakası yoktu, resmen imkbden kaçış vardı, devamı gelecektir.
sevgiler.
Vallahi onu bunu bilmem de herkes sistem cart curt birşeyler diyor.Ben şu piyasada tek sistemi gördüm ondan başkasını tanımam.O da hissenetteki 14dk adlı bir üye var o adam öyle birşey yapmış ki zarar şansı yok adamın.Herşeyi mi nilir bir sistem ya.Adam şimdi paracıkları ile reklam ajansı açıyor.3 yılda 1e 10 hedefi koymuş 1e 3 alıp çıktı adam borsadan.3 yılda o kadar düştük kalktık adam 1e 3 yaptı daha ne olsun.
[QUOTE=Ronaldinho;33335]Vallahi onu bunu bilmem de herkes sistem cart curt birşeyler diyor.Ben şu piyasada tek sistemi gördüm ondan başkasını tanımam.O da hissenetteki 14dk adlı bir üye var o adam öyle birşey yapmış ki zarar şansı yok adamın.Herşeyi mi nilir bir sistem ya.Adam şimdi paracıkları ile reklam ajansı açıyor.3 yılda 1e 10 hedefi koymuş 1e 3 alıp çıktı adam borsadan.3 yılda o kadar düştük kalktık adam 1e 3 yaptı daha ne olsun.[/QUOTE]
arkadas sen gunde 20 milyar kazaniyosun adami ovuyosun neymis 1 e 3 yapiyomus,adami ovmene gerek yokki sen ondan daha iyi tradersin.Sen 3 ayda 1 e 3 yapmiyomusun?? yoksa forumca yanlis mi anladik seni??:confused::confused::confused:
Sayın Ronaldinho,
Bugün HSCB toplamda 8.000 işlem 200.000ytl zarar, Ronaldinho 9.000 işlem 4.200ytl kar.Tebrikler...Her zaman izleyemiyorum ama Tera daki sizseniz, gerçekten çok hızlı ve kararlı işlemleriniz var. 10 puan trader lığınıza. 1 puan trend takipçiliğinize.
Başarılarınızın devamı dileklerimle...
[quote=follow;33336]arkadas sen gunde 20 milyar kazaniyosun adami ovuyosun neymis 1 e 3 yapiyomus,adami ovmene gerek yokki sen ondan daha iyi tradersin.Sen 3 ayda 1 e 3 yapmiyomusun?? yoksa forumca yanlis mi anladik seni??:confused::confused::confused:[/quote]
Yanlış anladığımızı sanmam.
sistem demek disiplin demek...
öyle onun sistemi şöyle, bu kadar getirisi varın bir anlamı yok...
öyle bir mekanik sistemde yok.. her şartta ve her zaman kazandıracak....
ama herhangi bir sisteme uyarsan kendini disipline edersin ve kuralların olur...
buda daha az hata yapmanı saglar........
teocugum ve oguz alınmasın ama..sayfalar dolusu bir şeyler yazdılar...
mükemmeli aradılar... ama en basit kurallara bakmayı unutuyorlar bazen...
ne kadar karışık ve kimsenin bilmediği sistem en iyisidir kuralı geçerli değil.......
basit bir sistem olsunda taştan olsun.... yeterki sen ona uy.......ve disilinden kopma......
en azından kaybetmezsin
[QUOTE=follow;33336]arkadas sen gunde 20 milyar kazaniyosun adami ovuyosun neymis 1 e 3 yapiyomus,adami ovmene gerek yokki sen ondan daha iyi tradersin.Sen 3 ayda 1 e 3 yapmiyomusun?? yoksa forumca yanlis mi anladik seni??:confused::confused::confused:[/QUOTE]
+.+.+.
bire üç banada az geldi... böyle mükemmel ! bir sistem için
[QUOTE=mbm;33339]sistem demek disiplin demek...
öyle onun sistemi şöyle, bu kadar getirisi varın bir anlamı yok...
öyle bir mekanik sistemde yok.. her şartta ve her zaman kazandıracak....
ama herhangi bir sisteme uyarsan kendini disipline edersin ve kuralların olur...
buda daha az hata yapmanı saglar........
teocugum ve oguz alınmasın ama..sayfalar dolusu bir şeyler yazdılar...
mükemmeli aradılar... ama en basit kurallara bakmayı unutuyorlar bazen...
ne kadar karışık ve kimsenin bilmediği sistem en iyisidir kuralı geçerli değil.......
basit bir sistem olsunda taştan olsun.... yeterki sen ona uy.......ve disilinden kopma......[/QUOTE]
kelimesi kelimesine katiliyorum
cooookkk basit ornek vereyim
15 dakikalikta trix 51.000 de asagi kesmis sat vermis ve halaaaa
SATTA
hicbirsey bilmiyorsan bunu uygulasan su an 4.000 puan kardasin.
ama herseyi disiplin bozuyor.
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sevgili Arkadaşlar,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın teo uzun süredir izlediğim ender sistem disiplinine uyan traderlardan birisi.Anladığım kadarıyla en az komisyonu da o veriyor.Sayın teo'yu tebrik etmek isterim sırf moral olsun diye.Kar ile zarar kardeştir.[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=mavi;33342][COLOR=black][FONT=Verdana]Sevgili Arkadaşlar,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın teo uzun süredir izlediğim ender sistem disiplinine uyan traderlardan birisi.Anladığım kadarıyla en az komisyonu da o veriyor.Sayın teo'yu tebrik etmek isterim sırf moral olsun diye.Kar ile zarar kardeştir.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
+.+.+.
ben her zaman tebrik ve taktir ederim....
bu sabah bile ettim...
teo iki forumdada bir numaradır benim için....
benim anlatmak istediğim farklı bir şeydi...teoyla ilgisi yok.......
sevgiler sn mavi....
[QUOTE=mavi;33342][COLOR=black][FONT=Verdana]Sevgili Arkadaşlar,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın teo uzun süredir izlediğim ender sistem disiplinine uyan traderlardan birisi.Anladığım kadarıyla en az komisyonu da o veriyor.Sayın teo'yu tebrik etmek isterim sırf moral olsun diye.Kar ile zarar kardeştir.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
biz kendimizi elestiriyoruz teo yu degil.Teo ile alakali sikintimiz yok.
[quote=mavi;33337]Sayın Ronaldinho,
Bugün HSCB toplamda 8.000 işlem 200.000ytl zarar, Ronaldinho 9.000 işlem 4.200ytl kar.Tebrikler...Her zaman izleyemiyorum ama Tera daki sizseniz, gerçekten çok hızlı ve kararlı işlemleriniz var. 10 puan trader lığınıza. 1 puan trend takipçiliğinize.
Başarılarınızın devamı dileklerimle...[/quote]
O teranın gördüğünüz 12800 işlemin 9500 ü benimmiş bugün.Hızlı olmak lazım.Tek hatam oldu seans sonu 47600 den longladım.47675 47650 den emiri verdim flat olacak şekilde.4te biri kaldı long şekilde 47500 e geldik oradan fulledim.Baktım daldık 200 adet longuz.Hala düşüyor utanma da yok.47225 satışa geçti tek tuş 400 tane bi gönderdim 47175 e baktım düşmeye devam.Sonra short oldu 200 adet ama bu sefer de emir yok piyasa da çok sığlaştı 47100 lerde.Baktım 47050 gördük.47100 de 500 tane falan emir gördüm.Tek tuş 47100 den aktife bi aldım.Oradan döndük daha da düşmedi.Seans sonuna doğru 47325 gördük vermedim.47100 e geri düştük yine vermedim.En son 47275 e verdim flat kaldım.4000 lira karın çoğu o 47100 den almamla oldu.Allah herkesin gönlüne göre versin.Burada büyük adetlerle oynamak zor.Burada arkadaşlar kademeye önünde ne varsa verir gerçekleşir emirleri.25 50 adet sorun değil hemen aktiften gider.Ama ben önüme büyük montanlı emirlerin yazılmasını beklemek zorundayım.Kademe kademe yazamam yazana kadar çok sular akıyor.Neyse ama akşam bir arkadaşla konusuyorduk.Dedim dow beynime sinyali çaktı 10 000 puan düşeriz dedim ekran terketmek lazım dedim.3000 puanı bugün gerçekleşti ama biz 3000 yerine 200 aldık o kötü koydu.50 000 lira kaçtı resmen.Onu bırakın seans sonu 47600 den longlamasam bile 12000 lira daha kazanacaktım nasip.Her zaman böyle banko günler gelmiyor.Kısmet diyelim.11200 üstü long zamanı altı short zamanıdır.Ama imkb önemli yerin altına indi.Dowdaki artış fake olabilir.Düşmesi lazım normal şartlarda.
[quote=follow;33336]arkadas sen gunde 20 milyar kazaniyosun adami ovuyosun neymis 1 e 3 yapiyomus,adami ovmene gerek yokki sen ondan daha iyi tradersin.Sen 3 ayda 1 e 3 yapmiyomusun?? yoksa forumca yanlis mi anladik seni??:confused::confused::confused:[/quote]
Ama o adam sistemi ile ve düşen piyasada hisse senedinde kazandı mevzu bu.En iyi sistem budur işte.
fdow dün geceki hareketin aynısını gene yapacak yukarı aşağı.
dow 5 dakikalıklardaki fincan kulpsa 11350-400 aralıgını görmesi lazım......
11250 yi kısa zamanda geçerse.....
kısa zamanda geçmezse iptal...
iptal olsun...uyumsuz diye bu kadar abartmasın... :)
o zaman uyumsuzlugu göre göre hemde yazıp ,
niye uzun girmedim diye üzülürüm valla
dow utanmasa artiya gececek ancak benim bile umudum yok dowdan bu aksam.
[IMG]http://img238.imageshack.us/img238/7845/34455527lv7.jpg[/IMG]
bombaları koydumu çöküş fena oluyor.
[QUOTE=belhal;33351][IMG]http://img238.imageshack.us/img238/7845/34455527lv7.jpg[/IMG]
bombaları koydumu çöküş fena oluyor.[/QUOTE]
donus nasil oluyor?molotof kokteyliylemi ?:D:D