[quote=TIFIL;102591]günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle..[/quote]
Sn Tıfıl
Başka bi sitede Vobix in yaptığı sistem çalışmaları topiğinde bi Tıfıl Sistem vardı.O siz misiniz acaba?
Printable View
[quote=TIFIL;102591]günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle..[/quote]
Sn Tıfıl
Başka bi sitede Vobix in yaptığı sistem çalışmaları topiğinde bi Tıfıl Sistem vardı.O siz misiniz acaba?
şu an itibariyle görünüyorki 2007 sonunda başlayan düşüş trendinin direnci kırıldı.
gapımızı yedik sabahın köründen bekliyoruz.
dowa güvenmiştik, uymsuz uyumsuz gidiyor diye, 7800 destek sınırındaydı onuda kırmadı.
Bugün dün akşam ki iki grafik konuldu o olabilir aynısı.Çok pis mal kitliyorlar.Eksi olacaz.
35900 den 35500 e ne verdiler öyle...
gözlerimiz yaşardı çok duygulandım makas mukas kalmadı vob-spot arasında...
bu FNY fonu çok iyi oldu gerçekten.makas yüzünden pozisyon açamıyorduk icabında.salı gününden beri çok şükür mantık sınırları içinde oluşuyor vob-spot farkı.
zaten FNY fonu da salı işleme açıldı.
hacim yine müthiş 45 dk içinde 53.000 kontrat daha 7 saatimiz var hesabı siz yapın...maşallah maşallah...
valla dünden beri yapılan hareketler çok sert, iyi teknik çizdirdiler, içerde sorun [B]şimdilik[/B] yok gibi görünüyor ama, asıl sorun dji de, tekniği hiç güven vermiyor dji'nin.
e biraz realize gelsin hep yukarı olmazkı:)400 paun gaywet guzel..sımdı merak konsu olan tamam mı devam mı yı beklıycez..
Eğer bu borsanın sabah gördüğü yer tepe değilse ben borsayı bırakırım aha da yazdım buraya.
bu hareket neyin nesi onuda anlayamadık, dün akşam rte canlı konuştu, imf ile ilgili sorular soruldu ama bir gelişme yok daha, amerika desen bir ayağı çukurda:confused:
[QUOTE=traderx;102256]hatta en mantıklı senaryo bu hafta içinde imf den anlaştık haberi düşsün 35000e gelsin hatta bir 35500 civarına kadar fake atsın, ondan sonra katliam.[/QUOTE]
dün sabah:))) ama artıkın kendimede güvenemiyorum:dü::yü::dü::yü::yü::dü::..:
Bİri bana rüya oldugunu soylesın kriz bitti yüzyılın krizi sadece 5 ay sürdü artık uyanabiliriz :)