-
[quote=YAVUZHAN;102639]gerçekten öyle,ama çok zor.benim için imkansız :)
dün 33400 yukarı geçilirken uzun açtım ama 34350 de flat tim mesela :confused:[/quote]
kazandığınızda az demeyin bence.
kaybetmemenin verdiği keyfin pahası biçelecek türden değildir...
-
valla utanarak söylüyorum ama 575 yine kısa:)
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102637]Yön net aşağı.[/quote]
gökhan en son 33900 de full kısa msjını okumuştum..
muhtemelen maksimum 200 puan yukardan terse dönmüş olsanda çok iddialı olmamak lazım,dün bi arkadaş aranızda yeniyim,tecrübesizim falan diyordu.sendende haberi varsa etkilenmemesi mümkün değil..
bu yüzden dikkat !
kolay gele..
-
no more transactıons full short.
-
[QUOTE=unlimitted;102641]eywallah, beraber olsun diyeceğim ama kısalamıyorsunuz ki abi. forumun alayı uzun, uçacak kaçacak ayuların peşinde! :..:[/QUOTE]
burada uçacak dediğimizde vob 33.400 idi.. bugün 35.900 ü gördü... 2500 puan uçmuş 2 günde, daha nasıl uçsun..:..:
teknik hedefi 37.000 dir.. orayı zamana yayarak gösterirler yada göstermezler bilinmez...
-
valla gökhanada hak vermeye başladım, bu piyasada bir yere bağlı olunca insan daha motive oluyor, kimisinde bir foruma bağlı olmak zarar zarar bile yaratabiliyor ama,
genel itibariyle bir yerde paylaşım bulunmak bence kişisel başarıyı artırır.
-
[quote=YAVUZHAN;102645]gökhan en son 33900 de full kısa msjını okumuştum..
muhtemelen maksimum 200 puan yukardan terse dönmüş olsanda çok iddialı olmamak lazım,dün bi arkadaş aranızda yeniyim,tecrübesizim falan diyordu.sendende haberi varsa etkilenmemesi mümkün değil..
bu yüzden dikkat !
kolay gele..[/quote]
Ben öyle kafama esiyor yazıyorum.Ne olur kimse benim işlemlerimi dikkate almasın.Borsa burası herşey olur.Ben daha dün akşam 38000 diyen kişiyim.Şimdi de 30 000 diyorum.Bu borsa eksi olacak bugün.Tecrübe konuşacak.
-
sevgili yavuzhana katılıyorum..100 200 puana yön degstıren ustelık de basarılı ıslemler yapan bırının net asagı dıyerek kendıyle de çelişmesi sözkonusu..he cok kısı tanır bılr anlar ama bı kısım da anlamayabilir..bıraz da onları dusunursek fena olmaz derim.ama takdir ve tasarruf yine sizin..
-
[quote=YAVUZHAN;102645]gökhan en son 33900 de full kısa msjını okumuştum..
bu yüzden dikkat !
kolay gele..[/quote]
Benden haberi varsa birinin nasıl işlem yaptığımdan da haberi olmalı.Haberi yoksa kendisi bilir.Kaybeder.
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102649]Ben öyle kafama esiyor yazıyorum.Ne olur kimse benim işlemlerimi dikkate almasın.Borsa burası herşey olur.Ben daha dün akşam 38000 diyen kişiyim.Şimdi de 30 000 diyorum.Bu borsa eksi olacak bugün.Tecrübe konuşacak.[/quote]
durumu izah etmişşsin zaten..
-
[quote=marakes;102650]sevgili yavuzhana katılıyorum..100 200 puana yön degstıren ustelık de basarılı ıslemler yapan bırının net asagı dıyerek kendıyle de çelişmesi sözkonusu..he cok kısı tanır bılr anlar ama bı kısım da anlamayabilir..bıraz da onları dusunursek fena olmaz derim.ama takdir ve tasarruf yine sizin..[/quote]
Al sat yapsam bile yön konusunda arada görüşümü bildiriyorum.Dün sabah ralli olacak yazdım ama daha sonra shortum da yazdım.Short olmak günah değilkiüüüŞimdi de 35550 stoplu short olunmalı tavsiyem budur.Eksi olacak borsa bugün eminimmmmmmmmmmmm.33500 de oluşan hacimden sonra eğer üstüne çıkamıyorsa bu borsa bakın akşam nerde kapanacaz.Hayaline bile gelmeyecek insanın.
-
[quote=jerfin;102647]burada uçacak dediğimizde vob 33.400 idi.. bugün 35.900 ü gördü... 2500 puan uçmuş 2 günde, daha nasıl uçsun..:..:
teknik hedefi 37.000 dir.. orayı zamana yayarak gösterirler yada göstermezler bilinmez...[/quote]
benim dünkü yazımda, 33.500 longcuları bir yana demiştim, sanırım kaçırmışsın.
34.900ler cıvarına geldiğimizdeki yazıları tekrar oku istersen Jerfin.
oradan da uçacak kaçacak denilen bir sürü yazı...
uçmak kaçmak göreceli. bana göre 100 puan uçmaktır, sana göre 1000 puan tırıvırı.
her zaman söylerim. vade ve hedef göstermeden yapılan yorumlar safsatadır.
al sana yorum: düşecek mi? düşecek. bi anlamı var mı herhangi birisine göre bu yorumun?
ne zaman düşecek abi? ne kadardüşecek?
ben günde ortalama 26-30 kere pozisyon değiştiririm.
genellikle büyük marja oynadığım pozisyonları yazarım sadece.çünkü benim hızımda olamayan insanlar vardır, benim yazımdan etkilenip benim yönümde pozisyon açarlar, ben o ana kadar kapatmış terse geçmiş olurum belki.
bence herkes aynı şeyi yapmalı.
acemi arkadaşlar var, etkilenebilirler.
"bana ne, okumasınlar, etkilenmesinler, işlem yap diye ben mi söylüyorum" deme lüksümüz yok.
şahsi fikrimdir.