-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102653]Al sat yapsam bile yön konusunda arada görüşümü bildiriyorum.Dün sabah ralli olacak yazdım ama daha sonra shortum da yazdım.Short olmak günah değilkiüüüŞimdi de 33550 stoplu short olunmalı tavsiyem budur.Eksi olacak borsa bugün eminimmmmmmmmmmmm.[/QUOTE]
bravo kardeşim:..: yaw İşallah dünde belirttiğim gibi "hızlı bir ralli 35000 hatta 35500 üstü fake ondan sonra katliam":..: hele bu işlem hacminden sonra...
hızlı rallide bu kadar hızlı olunca kimyam bozuldu uzuncular kazandı sıra ayılara gelsin artık.boks.
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102653]Al sat yapsam bile yön konusunda arada görüşümü bildiriyorum.Dün sabah ralli olacak yazdım ama daha sonra shortum da yazdım.Short olmak günah değilkiüüüŞimdi de 35550 stoplu short olunmalı tavsiyem budur.Eksi olacak borsa bugün eminimmmmmmmmmmmm.33500 de oluşan hacimden sonra eğer üstüne çıkamıyorsa bu borsa bakın akşam nerde kapanacaz.Hayaline bile gelmeyecek insanın.[/quote]
beni yanlıs anlıosun.ben rahatsz olmuyorum..sadece ole yazdım ıste..gereksz di belki ama kendim için degildi.
-
gökhan fındık bey, dün akbank salağı tavan gösterdi malum haziran endex vadede, diyelim o işlemi kapanışta yaptı ve uzlaşma tavandan oldu, bu durumda margin call yiyen olursa bunun vebalini vobaş nasıl verecek, son 10 dakika uzlaşma salaklığı ile, var mı yorumunuz.
-
Agustos ayından bu yana 30 bankanın ıflas ettıgı rusya`da bugun sabah
saatlerınde bır banka daha kapandı. Rusya merkez bankası bankacılık yasalarını
ıhlal ettıgı gerekcesı ıle `rusya ıs ortaklıgı banakası`nın lısansını ıptal
ettı.
-
Dönüş tahminimden kanlı olacak.Bu arada ben sabah açılışta işlem yaptım bir sürü bekleseydim 35900 lere kadar 850 puan alacaktım longlardan.O zaman keşke demiştim.Eee şimdi bakıyorum ben alsat ile bekleseydimden daha çok kara geçmişim.Ne olacağı belli olmuyor.Ama bence en mantıklısı hızlı bir sistem ve alsat.No margin call.
-
[quote=marakes;102656]beni yanlıs anlıosun.ben rahatsz olmuyorum..sadece ole yazdım ıste..gereksz di belki ama kendim için degildi.[/quote]
Yok yanlış anlama falan.Burası tepe ise 30 000 e gidebiliriz imkb30 da.Kriz geri geliyor gibi.Ben dün dua ettim dedim bi artı açılalım yarın 2 saatte belli olacak dedim.Öyle oldu yön belli oldu.Ben daha önceden gördüklerimle vob oynuyorum.Daha önceki hareketin aynısı oluyor şu anda.Gelene geçene veriyorlar.FDow dün 7700 ü gördü çok kötü idi sonra bir fake ile aldılar yukarı ama orası da 8000 de çoklu tepe yaptı.Düşecezzzz.
-
Kayahan gelmeden esiye düşeceğine inanmam... :-))
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102660]Yok yanlış anlama falan.Burası tepe ise 30 000 e gidebiliriz imkb30 da.Kriz geri geliyor gibi.Ben dün dua ettim dedim bi artı açılalım yarın 2 saatte belli olacak dedim.Öyle oldu yön belli oldu.Ben daha önceden gördüklerimle vob oynuyorum.Daha önceki hareketin aynısı oluyor şu anda.Gelene geçene veriyorlar.FDow dün 7700 ü gördü çok kötü idi sonra bir fake ile aldılar yukarı ama orası da 8000 de çoklu tepe yaptı.Düşecezzzz.[/quote]
ii o zaman devam:)
-
Ben malımı 1 dakikada çıkarım 100 milyon ytl lik alım yapan city düşünsün ne yapacağını malı.Pek cosku olmadığı için bu sabah malı satamazlarsa panikle satmaları lazım.İşte ozaman kalktığı gibi düşer imkb.Vaybee tera da bugün rekor kıracak ilk 3 e sokmuşuz.
-
Finans yatırımın 500 milyon değil milyar dolarlık fonu olsun voba sökmez.Kimse farka müdahale edemiyor maalesef.Az önce 500 puana çıktı yine fark.Şimdi 200 e düştü.Madem çok biliyorlar da imkb 30 yeniden 36100 falan olunca neden almadılar vobu.Masall.
-
dow cokerse bız daha cok cokerız gorntusu var
-
Buraya kadarmış benim için yükseliş bitmiştir belki yukarı yapacaklardır ama olsun.:dü::..: