-
[QUOTE=marakes;102665]dow cokerse bız daha cok cokerız gorntusu var[/QUOTE]
bende onu bekliyorum zaten, dün akşam dua ettim çöksün diye baya ama düne nasip değilmiş:..:
taşıma suyuyla değirmen dönmüyor, abd nin ekonomi tarihi daha çok yeni onlar ekonomide avrupa kadar köklü değiller, abd paso piyasaya para veriyor, para dağıtıyor, bu sadece kış güneşi gösterir,
avrupa abd yi takip etse piyasaya para pompalamaya kalksa halimiz harap olur, ama avrupa tecrübesini konuşturuyor...
-
:..:Dün shortçulara bof bugün longçulara.Bofun anlamını bilmeyenler vob terimler sözlüğüne baksınlar.Türkçemize vobtrader tarafından kazandırıldı..lelele
-
şu anda piyasamıza ilişkin en öenmli işaret sabahki coşkuya rağmen, bu kadar tarihi sayılabilecek işlem hacmine rağmen akşam kapanış eksi olursa ozaman ben düşüş banko derim, daha banko yok.
-
Bizim tl altın da uçacak bence.
-
[quote=traderx;102669]şu anda piyasamıza ilişkin en öenmli işaret sabahki coşkuya rağmen, bu kadar tarihi sayılabilecek işlem hacmine rağmen akşam kapanış eksi olursa ozaman ben düşüş banko derim, daha banko yok.[/quote]
Burası 9 46 dan beri banko.
-
[quote=Larossıan;102666]Buraya kadarmış benim için yükseliş bitmiştir belki yukarı yapacaklardır ama olsun.:dü::..:[/quote]
Bir de sisteminiz ne der onunda görüntüsünü alsak teşekkürler.
-
Bir kaç haftadır üzerine ısrarla beLİRTTİĞM GİBİ iMKB SPOT 30 ENDEKS 32500-33000 KIRINCA hedefin 3600-36500 olacağını söylemiştir. şu an hedefin gerçekleşmiş kabul ediyorum. bundan dolayı kalan uzunları kapattım.
-
düşecek diyonuz da ben 250 den long oldum fibonacci desteğinden ve hexen in çizgisinin üstünden döndü ha fibonacci ha hexen ikisinin dediği de doğrudur benim ,için gerçi dayım bu fibonacci olayını daha iyi bilir ama ben longum işte ama 150 civarına düşerse çok tırsarım
-
Hadi finansyatırım yemiyormu azaltsana farkı.Bir versinler sana.En iyi sistem tecrübedir.
-
15 dakikalıklarda tam flama zamanı..vadeli ve spot......
yerse.......
-
Arkadaşlar dikkat ediyorumda boğalardan ziyada ayılar daha agresif...
Şunu söylemek istyorum ayıların çok olduğu yerde boğalar fazla yaşayamaz.. Boğaların olmadığı yerde de yaşam olmaz zaten..
Adamların ellerinde çok büyük bilgi akışı var.. 2 gün once endexi kontrati bir türlü düşürmediler.. hepimiz sebeb aradık ama bulamadık..
ama adamların neden düşürmedikleri.. sonradan ortaya çıktı...
yorumlarımızı bence dikkatli yapmalıyız... inat zarardan başka bir şey getirmez...
-