[QUOTE=mbm;102701]günün özeti...... banko diye bir şey yokmuş demekki......
düşsede ...çıksada.....[/QUOTE]
aynen,
575 biraz daha kısa:..:
Printable View
[QUOTE=mbm;102701]günün özeti...... banko diye bir şey yokmuş demekki......
düşsede ...çıksada.....[/QUOTE]
aynen,
575 biraz daha kısa:..:
33500 ün altına inmemiz lazım saat 13 e kadar, yoksa al verecek sistem :)
mc yedirmeyı kovalıyolar herlade mıllete
garan kac gundur hep dogru yonde..yıne satısa geldı
öyle bir grafik yakaladımki, görüntü yakalama programım olsa yapıştırırım
herkes full şorta döner:D
[quote=traderx;102695]şu an itibariyle en yüksek işlem hacminin döndüğü 3 kademe nedir yazabilirmisiniz,
yat. fin. matriksimi kapattılar 1 haftadır adamakıllı analizde yapamıyoruz.
lütfen bir arkadaş yazsın.[/quote]
[IMG]http://i41.tinypic.com/292a351.gif[/IMG]
sn marakes, fxci, yavuzhan beyler elleriniz dert görmesin çok teşekkür ederim.
[quote=enorton;102704]33500 ün altına inmemiz lazım saat 13 e kadar, yoksa al verecek sistem :)[/quote]
yırttı mı aldan? :..:
vobun insana 2 tür etkisi oluyo sosyal yaşamda.ya karar verirken aşırı panik oluyosunuz herhangi bi konuda,yada yanınızda top patlıyo dönüp bakmıycak kadar sogukkanlı..dönem dönem 2 sini de yaşadım kısmet olrsa da yaşıycam sanırım..3.bi türle daha karşılaşmadım ama bu ikisi yeter heralde..
375 yeni önemli nokta kademe çalışmasına göre..
[QUOTE=marakes;102711]vobun insana 2 tür etkisi oluyo sosyal yaşamda.ya karar verirken aşırı panik oluyosunuz herhangi bi konuda,yada yanınızda top patlıyo dönüp bakmıycak kadar sogukkanlı..dönem dönem 2 sini de yaşadım kısmet olrsa da yaşıycam sanırım..3.bi türle daha karşılaşmadım ama bu ikisi yeter heralde..[/QUOTE]
dogru tepsit normal insanlara gore normal olmayan olaylara sogukkanlı bakabiliyoruk ve panik olmuyoruk :D
[quote=marakes;102711]vobun insana 2 tür etkisi oluyo sosyal yaşamda.ya karar verirken aşırı panik oluyosunuz herhangi bi konuda,yada yanınızda top patlıyo dönüp bakmıycak kadar sogukkanlı..dönem dönem 2 sini de yaşadım kısmet olrsa da yaşıycam sanırım..3.bi türle daha karşılaşmadım ama bu ikisi yeter heralde..[/quote]
3.tür ilk iki türün ortası olsun,en güzeli :)