-
[quote=fXci;102713]dogru tepsit normal insanlara gore normal olmayan olaylara sogukkanlı bakabiliyoruk ve panik olmuyoruk :D[/quote]
evet garip bi duygu..sanki robot gibi oluyosun..ama arada duyguları da serbest bırakmak lazım..fazla kalırsa çökelme ve tıkanma yapar:)
-
bendede şöyle bir etkisi oluyor,
yüksek misli iddaa kuponum yatınca pek umursamıyorum :)
-
ben olsam spotta imf haberı ıle bıraz cosku yapıp sonra da beklentı bıttı ayagına yatarak 35 altı bı duzeltme yapaırm ve gunu kaparım.. ertesı gun de teknık bı noktadan geri döndüürüp yatay yukarı bı hareket yaptırırm..belkı hızımı alamam bugunku tepeyı bıle gecırtebılırım..bunu degıstırıcek tek nokta yenı kısalar yada yenı uzunların iştah seviyesi olur..
-
[quote=YAVUZHAN;102716]bendede şöyle bir etkisi oluyor,
yüksek misli iddaa kuponum yatınca pek umursamıyorum :)[/quote]
burda da önemli olan yatrdgınız temınatın sızdekı onemı heralde..ama en ıyı kabul şu hep 1 0 yeniksiniz..ne zamnki tavana bkmaya kasılmaya başlıyosunuz hemen onunuze bı taş çıkıyo ve küt diye yuvarlanıyosunuz.. o yuzden taşları görmek için hep yere bakmak lazım:)
-
[QUOTE=marakes;102715]evet garip bi duygu..sanki robot gibi oluyosun..ama arada duyguları da serbest bırakmak lazım..fazla kalırsa çökelme ve tıkanma yapar:)[/QUOTE]
küççücük örnek verim eskiden acıklı film izlediğimde ağlardım gözlerim pörtlek pörtlek olur yaşarırdı ... emma şimdi tık yok .dng
-
birde şöyle bir şey var, akşama kadar yaşadığımız gel gitleri, duygusal sallantıları kimseye anlatamıyoruz, dışardan bizi gözlemleyenler mesela iş arkadaşları ev ahalisi falan ne düşünüyordur çok merak ediyorum:D
birde bizim memlekette borsacı dedinmi, sanki dolandırıcı anlayamadım gitti.
-
[quote=fXci;102719]küççücük örnek verim eskiden acıklı film izlediğimde ağlardım gözlerim pörtlek pörtlek olur yaşarırdı ... emma şimdi tık yok .dng[/quote]
haklısn..dogru yol herkes ıcn degıskendır bunu aramak lazım bence..duygular açıga cıkmadan olmaz..cıkmadıgı zaman hayattan kayıplar başlıyo bu sefer..umarım bi yol bulursunuz
-
bu fdow çöker çökmesinede
vadeli ne yapar muamma......
sat verirse satacagız mecbur.......bu seferde görüntü benim hoşuma gitmemeye başladı vadelide....
şimdilik uzun devam....
-
EPFR GLOBAL INVESTING: "TURKIYE VE RUSYA'DAN HISSE ALMA ZAMANI"
ULUSLARARASI FON YONETICISI EPFR GLOBAL INVESTING TURKIYE VE RUSYA
BORSALARININ YATIRIM ACISINDAN EN CAZIP BOLGE OLDUGUNU DUYURDU. PIYASA
GOZLEMCILERININ MALI KRIZ SURECINDE IKIYE BOLUNDUGUNU, KIMI UZMANLARIN KOTUYE
GIDISIN DERINLESECEGI, KIMI UZMANLARIN DA YENI BIR CANLANMANIN BASLAYACAGI
KONUSUNDA DEGERLENDIRMELERDE BULUNDUGU KAYDEDILDI.
UZMANLARIN BORSA
YATIRIMLARI ACISINDAN TURKIYE VE RUSYA'NIN CAZIP IKI BOLGE OLDUGU
DEGERLENDIRMESINDE UZLASTIGI KAYDEDILEN DEGERLENDIRMEDE 11 MILYAR DOLARLIK BIR
FONU YONETEN UZMAN ALLAN CONWAY'IN SU ACIKLAMASI YER ALDI: "EGER TURKIYE IMF
ILE ANLASMA SAGLAYABILIRSE BORSA YATIRIMLARI ACISINDAN BIR NUMARALI BOLGE
OLUR."
RUSYA PIYASASI ILE ILGILI DE ONGORULERDE BULUNAN CITI UZMANI
ANDREW HOWELL DE RUBLENIN SON DONEMDE ISTIKRARA KAVUSTUGUNU, YATIRIM ACISINDAN
MALI PIYASALARIN UYGUN BIR DONEMDE OLDUGUNU BELIRTTI. HOWELL'E GORE; "GECEN YIL
YUZDE 70 KAYBEDEN RUSYA BORSASI YIL BASINDAN BU YANA YUZDE 20 KAZANDI. SIMDI
BORSANIN BU SINIRLARI ASMA ZAMANI GELDI."
-CIHAN-
Bu tür haberlerden hep korkarım...!!!!!!
-
[quote=traderx;102720]birde şöyle bir şey var, akşama kadar yaşadığımız gel gitleri, duygusal sallantıları kimseye anlatamıyoruz, dışardan bizi gözlemleyenler mesela iş arkadaşları ev ahalisi falan ne düşünüyordur çok merak ediyorum:D
birde bizim memlekette borsacı dedinmi, sanki dolandırıcı anlayamadım gitti.[/quote]
anlatmaya ugrasmak dha buyuk ıskence..en ıyısı örtülü konusmak..bzim memlekette ınsanlar anlamadıkları ıslerı sevmez..dunyayı bılmıyorum ama kanında türklük oranı olursa olsn olanlar böle..bu arada ruhu dinlendrmek ıcın muzık (özelıkle klasik)cok ıyı gelıo ...benim tercihim piyano ya da sözsüz diger entrumantaller..borsa kısmı ,dizilere bakın hep bı konuda ele alcak olsalar hep tokat yıyen tıpler cıkar..hıc cok para kazananın anlatıldgnı gormedm daha..e ınsanlar da bole sartlanıo
-
imf cilerin haberye 175 puan cık kitleme oldu gibi duruyo şu an...zaten bole bı haber yukelcegı zaman gelmez sanmıorum..göstere göstre al demezler daha 40 takla atarız bismillah
-
[quote=fXci;102719]küççücük örnek verim eskiden acıklı film izlediğimde ağlardım gözlerim pörtlek pörtlek olur yaşarırdı ... emma şimdi tık yok .dng[/quote]
acıklı filme gülmüyorsanız problem yok :..: