[quote=YAVUZHAN;102726]acıklı filme gülmüyorsanız problem yok :..:[/quote]
ole ıse olursa kafada huni formasyonu oluşur:..:
kimseye dilemem tavsie etmem..
Printable View
[quote=YAVUZHAN;102726]acıklı filme gülmüyorsanız problem yok :..:[/quote]
ole ıse olursa kafada huni formasyonu oluşur:..:
kimseye dilemem tavsie etmem..
sevgili marbaş, iş bankası, EFG ve DSI'nin burayı okuyan bilimum tek tuşçular,
biliyorum caaart diye vermek istiyorsunuz ama benim elimdeki kısaları kapatmamı bekliyorsunuz sabırnan. ben kapattığım anda 35.000'e kadar soluksuz vereceksiniz.
burada bayanlar olduğu için kibar versiyonunu söyleyeceğim.
recep ivedik'in otelin fotoğrafçısına verdiği pozu hatırlayınız. :..::..:
mc lere kadar bı yukarı daha goruruz heralde..hoş asagıdan kısa mı acıldı uzun mu acıldı ona gore oynuyolar ..mıllet uzuna ınanmadgına gore kısadır dıye tahmın edıyorum
[QUOTE=Larossıan;102687][URL="http://img160.imageshack.us/my.php?image=60533324.jpg]"][URL=http://img160.imageshack.us/my.php?image=60533324.jpg][/URL][IMG]http://img160.imageshack.us/img160/771/60533324.jpg[/IMG][/URL]
5 dklık görüntü böyle.[/QUOTE]
hocam geçen gönderdiğinizde daha çok düşmemize rağmen sat görülmemişti,ama bugün en tepeden vermiş görünüyor.acaba sistem başkamı yada okları siz mi belirliyorsunuz?:confused:
[quote=marakes;102729]mc lere kadar bı yukarı daha goruruz heralde..hoş asagıdan kısa mı acıldı uzun mu acıldı ona gore oynuyolar ..mıllet uzuna ınanmadgına gore kısadır dıye tahmın edıyorum[/quote]
33.000den 35.500e düzeltmesiz gelen bi VOB bir güruhu uzuna inandıramadıysa, kaça gitmesi inandıracak merak ediyorum doğrusu.:)
Full short.fdow 7870 olmaı kapanmam için.
[quote=marakes;102724]anlatmaya ugrasmak dha buyuk ıskence..en ıyısı örtülü konusmak..bzim memlekette ınsanlar anlamadıkları ıslerı sevmez..dunyayı bılmıyorum ama kanında türklük oranı olursa olsn olanlar böle..bu arada ruhu dinlendrmek ıcın muzık (özelıkle klasik)cok ıyı gelıo ...benim tercihim piyano ya da sözsüz diger entrumantaller..borsa kısmı ,dizilere bakın hep bı konuda ele alcak olsalar hep tokat yıyen tıpler cıkar..hıc cok para kazananın anlatıldgnı gormedm daha..e ınsanlar da bole sartlanıo[/quote]
işte en çekilmez tarafı bu,yaptığın işin sorulması..
borsacının derdini borsacı bilir :)
soran kişiye göre değişiyor tabi ama nasıl cevaplayacağını bilemiyor insan.
ben çoğu zaman konu uzamasın diye eski mesleği söyleyip şuan bişey yapmıyorum,araştırıyorum vs diyorum ve geçiyorum.
heleki aile ortamında,akrabaların sorması beni çok yoruyor :)
35425 flat....
şu an alda...sat verirse kısalacagım.
yada aynı yerden uzunlayacagım tekrar...
[quote=unlimitted;102731]33.000den 35.500e düzeltmesiz gelen bi VOB bir güruhu uzuna inandıramadıysa, kaça gitmesi inandıracak merak ediyorum doğrusu.:)[/quote]
shörtorlerin sayısına bakarsan forum ıcn konusmuyorum pastaya bakıyorum ve gun ıcı ıslemlere hala ınanmaya cogunlukta..ınsanlara nereye gıderse ordan asagı cakıcaz hissi vermıs bunlar..nereyı okusam surdan shortladım yada kovalaıdm ları goruyorum..cevremdekılere de soruyorum ..yada daha işin içinde ıslem yapanlara mantık aynı..o yuzden bu hareketler kontrat yakma hareketı dıyorum zaten..ve halaısrarlıym film bitmedi..biraz suzulursek herkes heh işte çıkış yalanms deyıp arkaya yaslanırsa asıl haber gelıcektır ..
[quote=marakes;102734]shörtorlerin sayısına bakarsan forum ıcn konusmuyorum pastaya bakıyorum ve gun ıcı ıslemlere hala ınanmaya cogunlukta..ınsanlara nereye gıderse ordan asagı cakıcaz hissi vermıs bunlar..nereyı okusam surdan shortladım yada kovalaıdm ları goruyorum..cevremdekılere de soruyorum ..yada daha işin içinde ıslem yapanlara mantık aynı..o yuzden bu hareketler kontrat yakma hareketı dıyorum zaten..ve halaısrarlıym film bitmedi..biraz suzulursek herkes heh işte çıkış yalanms deyıp arkaya yaslanırsa asıl haber gelıcektır ..[/quote]
dünkü hareketin gücüne bakarsak yukarı iştahın realizeler ardından sürmesi gerekir diye düşünüyorum..
tek günde % 5 ardından % 2 + ların ardından kar satışlarının görülmesinden daha doğal bişey olamaz.
[quote=YAVUZHAN;102736]dünkü hareketin gücüne bakarsak yukarı iştahın realizeler ardından sürmesi gerekir diye düşünüyorum..
tek günde % 5 ardından % 2 + ların ardından kar satışlarının görülmesinden daha doğal bişey olamaz.[/quote]
katılıyorum..
Fulllong pehh.