35400 uzun tekrar....
Printable View
35400 uzun tekrar....
günlüklerdeki TOBO nun güzelliğine bak beee...
o güzelliğin kusursuz olması için sağ omzun 3 vakte kadar (3 çizikte) 32.000 görmesi lazım deyo! :D
Bu düşmez.Banko mu diyim hihihhiihi.350 altında shortum.
[quote=GÖKHANFINDIK;102741]Bu düşmez.Banko mu diyim hihihhiihi.350 altında shortum.[/quote]
de de banko de:)
[quote=GÖKHANFINDIK;102741]Bu düşmez.Banko mu diyim hihihhiihi.350 altında shortum.[/quote]
banko banko.
de tabii, sen demezsen düşmüyo meret! :..:
[QUOTE=enorton;102704]35500 ün altına inmemiz lazım saat 13 e kadar, yoksa al verecek sistem :)[/QUOTE]
Sistem Al verdi, 35450 Long...
Selam arkdaşlar foruma yazdıklarınızı gün içerisinde ara ara okuyorum. Sürekli burada birbirinize yardımcı olmak için yorumlarınızı yazıyorsunuz. Vob dışında başka bir işle uğraşıyormusunuz. Ben vobu çalıştığım için yeterince takip edemiyorum. Sadece vobdan geçiminizi sağlayabiliyor musunuz?
Teşekkürler herkese bol kazançlı günler
Fullshort.
bu fdow çöker çökmesinede....35300 altında bizde kısayız.......
uzun hala.....
[quote=GÖKHANFINDIK;102746]Fullshort.[/quote]
işte şimdi kapatmayı düşünebilirim şortları! :..::..::..:
[quote=htkemal;102745]Selam arkdaşlar foruma yazdıklarınızı gün içerisinde ara ara okuyorum. Sürekli burada birbirinize yardımcı olmak için yorumlarınızı yazıyorsunuz. Vob dışında başka bir işle uğraşıyormusunuz. Ben vobu çalıştığım için yeterince takip edemiyorum. Sadece vobdan geçiminizi sağlayabiliyor musunuz?
Teşekkürler herkese bol kazançlı günler[/quote]
Ufak da olsa kazanıyoruz.Başka işim yok.
PAMIK,
bugün dinlenmedeyim..kafkedeyim kafke içiyorum....internet var ama mtx yok..sen bağa bi 15 dklık graf çaksana MACD li RSI li MFI li ve DIS li olsun..kapris yapma kaparım ha... :) hadii PAMIKKKK..birisi sendne önce yapıştırırsa grafiği seni ekvatora taşıtırım haaa..