[quote=mbm;102747]bu fdow çöker çökmesinede....35300 altında bizde kısayız.......[/quote]
55000 mi 65000 mi?
Bu arada full long yeniden.Ben buradaki rakamı az önce 55300 gördüm sanırım ama düzeltme yapılmaış yazıda.Hayret.
Printable View
[quote=mbm;102747]bu fdow çöker çökmesinede....35300 altında bizde kısayız.......[/quote]
55000 mi 65000 mi?
Bu arada full long yeniden.Ben buradaki rakamı az önce 55300 gördüm sanırım ama düzeltme yapılmaış yazıda.Hayret.
[quote=htkemal;102745]Selam arkdaşlar foruma yazdıklarınızı gün içerisinde ara ara okuyorum. Sürekli burada birbirinize yardımcı olmak için yorumlarınızı yazıyorsunuz. Vob dışında başka bir işle uğraşıyormusunuz. Ben vobu çalıştığım için yeterince takip edemiyorum. Sadece vobdan geçiminizi sağlayabiliyor musunuz?
Teşekkürler herkese bol kazançlı günler[/quote]
ben başka bir yerde çalışıyorum.
vob ve forum sürekli açık.zaman zaman elbet takip sıkıntısı oluyor.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102751]55000 mi 65000 mi?
Bu arada full long yeniden.Ben buradaki rakamı az önce 55300 gördüm sanırım ama düzeltme yapılmaış yazıda.Hayret.[/QUOTE]
dogru görmüşsün...ekran bak.yazı yaz...
hatlar karışıyo.......:) düzelttim..
haydi fener haydi fener..tam sırası şimdiiiiiiiiiiii.........
Garandaki 4 milyon lot bitti.En sonunda buldum yönü.400den ne var ne yok long.
Gökhan bey sizin zaten başarınızı medyadan takip ettik. Diğer arkadaşlara aynı başarıları diliyorum.
arkadaşlar bilen varsa bişi sorcam.
37.000 kademesine 500 kontrat satış yazdım diyelim.
akşama kadar da görmedi.
emir iptal parası öder miyim?
[quote=GÖKHANFINDIK;102755]Garandaki 4 milyon lot bitti.En sonunda buldum yönü.400den ne var ne yok long.[/quote]
arkadaşım biraz abartmadan yorum yapsan diyorum..
fulll short full long nevar ne yok...
bu şekilde biraz abartılı olmuyormu?
Tşk
[QUOTE=unlimitted;102757]arkadaşlar bilen varsa bişi sorcam.
37.000 kademesine 500 kontrat satış yazdım diyelim.
akşama kadar da görmedi.
emir iptal parası öder miyim?[/QUOTE]
genelgeyi okumadım ama mantıken olmaması lazım.
[quote=Astatin;102750]PAMIK,
bugün dinlenmedeyim..kafkedeyim kafke içiyorum....internet var ama mtx yok..sen bağa bi 15 dklık graf çaksana MACD li RSI li MFI li ve DIS li olsun..kapris yapma kaparım ha... :) hadii PAMIKKKK..birisi sendne önce yapıştırırsa grafiği seni ekvatora taşıtırım haaa..[/quote]
PAMIKKKKKKK..hasta etme adamı hadi
[quote=Astatin;102750]PAMIK,
bugün dinlenmedeyim..kafkedeyim kafke içiyorum....internet var ama mtx yok..sen bağa bi 15 dklık graf çaksana MACD li RSI li MFI li ve DIS li olsun..kapris yapma kaparım ha... :) hadii PAMIKKKK..birisi sendne önce yapıştırırsa grafiği seni ekvatora taşıtırım haaa..[/quote]
bende dis indikatörüsü yok.yerine 5/10/20 S MAV koydum asti idare et hehehe :D
vob 15 dk...
[url=http://xs.to][img]http://xs538.xs.to/xs538/09154/vob15802.png[/img][/url]
500 puan oldu fark..
hani finans kapatacaktı farkı........:):):)