[quote=Astatin;217318]şşşşşşşşşş...nargile yerine esrar mı çektirdiler size;););)
şaka bir yana; teprik ederim...[/quote]
nargılenın dumanıynan trendler,sistemler indikler çizdik o gece...dedıkodu da hiç yapmadık:)
Printable View
[quote=Astatin;217318]şşşşşşşşşş...nargile yerine esrar mı çektirdiler size;););)
şaka bir yana; teprik ederim...[/quote]
nargılenın dumanıynan trendler,sistemler indikler çizdik o gece...dedıkodu da hiç yapmadık:)
trabzonspor 1 - galatasaray 0
Aste 'ye numara:
Üçüzotuzüç
:..:[quote=unlimitted;217324]yaw hakkat güzeldi heee....
bak yine canım çekti narcile. arabadan sonra odaya da bi tesisat mı çektirsek nedir. .heyk:::[/quote]
sen odana bence bir adet excali çektir:..:
[quote=fXci;217325]yaklaştın :::[/quote]
poh kısmı doğruysa gerisini bilmesem de olur:D
[quote=ERK;217329]trabzonspor 1 - galatasaray 0[/quote]
vay yemişiz 1 tane desene.
kaçıncı dakika oynanıyo? ::::::
a) ol Allah'ıma.
b) bana inan.
:D
[QUOTE=Astatin;217332]poh kısmı doğruysa gerisini bilmesem de olur:D[/QUOTE]
patron öyle deme poh falan ama .. en kıymetli kave .. üvvvv :D:D:D .. yakında emtia olarak işleme başlayacakmış üvvvv ...
[quote=selçuklu;217334]patron öyle deme poh falan ama .. en kıymetli kave .. üvvvv :D:D:D .. yakında emtia olarak işleme başlayacakmış üvvvv ...[/quote]
kaave zaten trade edilen emtialar arasında var selçuklu. :D
kakao bile var :::
[QUOTE=unlimitted;217336]kaave zaten trade edilen emtialar arasında var selçuklu. :D
kakao bile var :::[/QUOTE]
he abi kave var .. portakal suyu var sığır eti var .. yalnız sıkıntıda var acilen 64000 altına nmeli bence vob .. üvvv
[quote=ATHLON;217326]nargılenın dumanıynan trendler,sistemler indikler çizdik o [COLOR=red]gece[/COLOR]...dedıkodu da hiç yapmadık:)[/quote]
Aha....demek gecelere de aktınız...ben bir akşam kafkesi diye duyduydum ama..hımmm:Ddemekki yanlış dedi diyen:D
[quote=Astatin;217332]poh kısmı doğruysa gerisini bilmesem de olur:D[/quote]
yaw kemal sunalın bı fılmı wardı..yoksul diye...orada handa bı serbest finansçı wardı...astetom patromu hep ona benzetir dururum..:))
[quote=selçuklu;217337]he abi kave var .. portakal suyu var sığır eti var .. yalnız sıkıntıda var acilen 64000 altına nmeli bence vob .. üvvv[/quote]
benim bildiğim selçuklu, 66.075'te stop/reverse yapar.
bilmem annatabildim mi .kom