700 flat.
Printable View
700 flat.
725 short.
700 flat peh.
veri duyumu olmasın fdowdaki bu........
uzun devam...
[QUOTE=htkemal;102745]Selam arkdaşlar foruma yazdıklarınızı gün içerisinde ara ara okuyorum. Sürekli burada birbirinize yardımcı olmak için yorumlarınızı yazıyorsunuz. Vob dışında başka bir işle uğraşıyormusunuz. Ben vobu çalıştığım için yeterince takip edemiyorum. Sadece vobdan geçiminizi sağlayabiliyor musunuz?
Teşekkürler herkese bol kazançlı günler[/QUOTE]
Ben işten kovulduktan sonra sadece vob oldu işim, Allaha şükür kazanıyoruz az buçuk...
ikili tepe oluşumu yaparmı ? dönermi fiyat aşaya ?
[QUOTE=misafir;102804]ikili tepe oluşumu yaparmı ? dönermi fiyat aşaya ?[/QUOTE]
Yapabilir de yapmayabilir de, Garantisi YOk :D
Şaka bi yana ben de merakla bekliyorum piyasa hangi tarafa gidecek diye... Sistem yukarı, histem aşağı diyor...
[quote=enorton;102805]Yapabilir de yapmayabilir de, Garantisi YOk :D
Şaka bi yana ben de merakla bekliyorum piyasa hangi tarafa gidecek diye... Sistem yukarı, histem aşağı diyor...[/quote]
aslnı ararsanız nevar ne yok herşey yukarı da bakmayın bizimkisi züğürt tesellisi.. teminat tamamlama çağrıları kaçta geliyor ?
750 long 800 full short.
Dow uçtu biz sabahki tepenin altındayız.Dikkatli olmak lazım.Gece poz çok zor olacak ama kesin pozda girecem.
[quote=GÖKHANFINDIK;102807]750 long 800 full short.[/quote]
gökhan kardeş sorması ayıp ama sen para kazanıyon mu bu işten bukadar işlem yapıyon her sayfada en az 3,4 tane full long ful short var rahat senin gibi işlem yapsam ata yatirim komisyon düşürmez ama heralde vitrine koyar beni.
Birisi pasta verebilirmi acaba teşekkürler.