uzun devammmmmm
Printable View
uzun devammmmmm
Dow 8000 üstü açacak gibi duruyor... çok güçlü bir sıçrayış yapacak gibi duruyor..
Nikkei zaten 9000 dedi diyecek
Akbank için 6 hedefi konusuluyor...
Allah ne verdiyse 825 long 850 full short devam.
[quote=juliano;102809]gökhan kardeş sorması ayıp ama sen para kazanıyon mu bu işten bukadar işlem yapıyon her sayfada en az 3,4 tane full long ful short var rahat senin gibi işlem yapsam ata yatirim komisyon düşürmez ama heralde vitrine koyar beni.[/quote]
Tabibiki kazanıyorum benim komisyon çok ucuz.Her iki işlem 25 puan bile etmiyor.22 falan.Full short devam 35850.Daha işleme gerek yok.Yükseliş potansiyeli azaldı.Bu fiyatlardan artık 100 200 puan önemsiz.
ha gayret az kaldı hedefime..:) kapanışa kısalıyorum, nerden kapatırsa artık....
Bi tuvalete gittim geldim, burası uçmuş yine :) hayırdır veri mi vardı?
Sistem dışı hissi olarak 36500-37000 aralığından kısa yapmaya çalışcam. hadi hayırlısı:)
Gedik o nasıl emir verme manyakmısın be short devam.Bu saatten sonra 100 200 puana bakmaz kimse.Yüklü karlar var.
[QUOTE=mbm;102811]uzun devammmmmm[/QUOTE]
yalnız vobun dünkü gücü yok mbm.. ben 36.000 den çıktım longları.. iki günde 3000 puan almışız yeter :) kapanışa da kademeli kısalmaya başlayayım diyorum..
sisteminiz var...son 4 ayda opt1 e göre başarısı,opt2 ye göre %40 fazladır...
ama [B]sadece son 15günlük getiride [/B],opt1 200 puan kazanmışken,
opt2 2200 puan kazanmış....
ne yapmak lazım..son 4 ayda %40 fazla getiri saglayan sisteme devam etmek mi lazım...
pasta....
vay vay vay neler olmuş neler...
yaw insan bi arar söyler böööle böle der aaakidişlaaa oldu mu ya! :..:
şort devam! istasyona döner elbet bi gün tren :D