Tekrar uzun maliyet bencede riskli stopları ii belirlemek gerek.. fakat kısa yapmakta erken bence
Printable View
Tekrar uzun maliyet bencede riskli stopları ii belirlemek gerek.. fakat kısa yapmakta erken bence
34 long 050 short fullllll.
[QUOTE=jerfin;102819]yalnız vobun dünkü gücü yok mbm.. ben 36.000 den çıktım longları.. iki günde 3000 puan almışız yeter :) kapanışa da kademeli kısalmaya başlayayım diyorum..[/QUOTE]
sende diyorsunki her gün 2000 puan çıksın....:)
bazen yatay bazen 2000 çıksa olmazmı... he he....
ben sat verene kadar uzuna devam ederim.........
sisteme ters girmem genelde..bazen flatlarım da o ayrı.....
[quote=GÖKHANFINDIK;102824]34 long 050 short fullllll.[/quote]
L'leri çoğaltınca daha bi güzel oluyo sanırsam! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
100 long 150 yine full short.
[quote=GÖKHANFINDIK;102827]100 long 150 yine full short.[/quote]maşşallah dıyelım hıza bah .lelele
[quote=GÖKHANFINDIK;102827]100 long 150 yine full short.[/quote]
sayın gökhanfındık hem emir girip hem fiyat takip edip hemde buraya yazmak inanılır gibi değil... bravo..
[quote=GÖKHANFINDIK;102827]100 long 150 yine full short.[/quote]
tek tek kıllını bıyığını yoluyosun walla:)
[quote=SaNCaKTaR;102828]maşşallah dıyelım hıza bah .lelele[/quote]
Eeee işte şimdi daha dokunmam 200 puan daha düştü maliyet.Allah ne verdiyse short.Her kademeden işlem var.Artık düzeltme zamanı.500 puan alcam bundan.İnşallah.Ben artık 36200 olmadan longlamam.
[QUOTE=mbm;102825]sende diyorsunki her gün 2000 puan çıksın....:)
bazen yatay bazen 2000 çıksa olmazmı... he he....
ben sat verene kadar uzuna devam ederim.........
sisteme ters girmem genelde..bazen flatlarım da o ayrı.....[/QUOTE]
ne güzel olur hergün 2000 puan çıksa dimi...:..:
benim sistemim yok, histem ne derse o...:..:
[quote=GÖKHANFINDIK;102831]Eeee işte şimdi daha dokunmam 200 puan daha düştü maliyet.Allah ne verdiyse short.Her kademeden işlem var.Artık düzeltme zamanı.500 puan alcam bundan.İnşallah.Ben artık 36200 olmadan longlamam.[/quote]
kanımca dokunmam dersin ama daha 1 saat daha var sen en az 20 defa daha fulllll long fulll sort olursun kardeş kandırma kendini.lelele
Sazan hala short.
Bu bana bir çizgi filmi hatırlattı. Sinbat'tı galiba. Tayfalar bir deniz canavarı ile savaşıyorlar. Canavar savaşan tayfalardan birinin üstüne ayağını basıyor. Kaldırınca tayfa bağırıyor. "Ben iyiyim". Sonra tekrar canavara saldırıyor. Bu sefer canavar kuyruğuyla vuruyor. Bir 20 mt falan uçup çakılıyor. Yine arkadaşlarına bağırıyor. "Ben iyiyim". Sonra canavar ağzına alıyor, diğer tayfalar saldırırken çignemeye başlıyor. Ağzı aralandığında , dişler arasından tayfa görünüyor ve bağırıyor. "Ben hala iyiyim.".
Benim durumda biraz buna benzedi. Filmde tayfaya ne olduğu yoktu. Ama burada göreceğiz.
"Ben hala iyiyim"