125 LONG 125 SHORT pasifte kaldı 150 den gitmedi ilk sırada full short devam 125.
Printable View
125 LONG 125 SHORT pasifte kaldı 150 den gitmedi ilk sırada full short devam 125.
[quote=jerfin;102832]ne güzel olur hergün 2000 puan çıksa dimi...:..:
benim sistemim yok, histem ne derse o...:..:[/quote]
ne diyoo? :..:
[quote=sazan;102834]Sazan hala short.
Bu bana bir çizgi filmi hatırlattı. Sinbat'tı galiba. Tayfalar bir deniz canavarı ile savaşıyorlar. Canavar savaşan tayfalardan birinin üstüne ayağını basıyor. Kaldırınca tayfa bağırıyor. "Ben iyiyim". Sonra tekrar canavara saldırıyor. Bu sefer canavar kuyruğuyla vuruyor. Bir 20 mt falan uçup çakılıyor. Yine arkadaşlarına bağırıyor. "Ben iyiyim". Sonra canavar ağzına alıyor, diğer tayfalar saldırırken çignemeye başlıyor. Ağzı aralandığında , dişler arasından tayfa görünüyor ve bağırıyor. "Ben hala iyiyim.".
Benim durumda biraz buna benzedi. Filmde tayfaya ne olduğu yoktu. Ama burada göreceğiz.
"Ben hala iyiyim"[/quote]
AY düdünt du det.. :)
PAMMMBIKKK..kaptırdın kolu bi kere....çak bakkiim bi 60 dklık VOB rsi li macd li mfi li olsuunnn
[quote=sazan;102834]Sazan hala short.
Bu bana bir çizgi filmi hatırlattı. Sinbat'tı galiba. Tayfalar bir deniz canavarı ile savaşıyorlar. Canavar savaşan tayfalardan birinin üstüne ayağını basıyor. Kaldırınca tayfa bağırıyor. "Ben iyiyim". Sonra tekrar canavara saldırıyor. Bu sefer canavar kuyruğuyla vuruyor. Bir 20 mt falan uçup çakılıyor. Yine arkadaşlarına bağırıyor. "Ben iyiyim". Sonra canavar ağzına alıyor, diğer tayfalar saldırırken çignemeye başlıyor. Ağzı aralandığında , dişler arasından tayfa görünüyor ve bağırıyor. "Ben hala iyiyim.".
Benim durumda biraz buna benzedi. Filmde tayfaya ne olduğu yoktu. Ama burada göreceğiz.
"Ben hala iyiyim"[/quote]
ben de 2008 şubattan beri hiçbir pozisyonda bu kadar direnmemiştim sayın Sazan.
ben de iyiyim! (şimdilik:..:)
[quote=juliano;102833]kanımca dokunmam dersin ama daha 1 saat daha var sen en az 20 defa daha fulllll long fulll sort olursun kardeş kandırma kendini.lelele[/quote]
Sen yazarken ben 125 longladım 125 shortladım.Peh.:D:DBuradan kimse anlamadan 500 puan verseler mantıklı olur.
Kim kimi düdüklüyor belli değil.Yüklü satıcılar geliyor.
[QUOTE=unlimitted;102836]ne diyoo? :..:[/QUOTE]
longdan uzak dur artık, unlimit'in tarafına geç yavaş yavaş diyo..:..:
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102841]Kim kimi düdüklüyor belli değil.Yüklü satıcılar geliyor.[/QUOTE]
gokhan seans bitince [B]PUVAN [/B]olarak net kardamısın bugun zarardamı yaz bi merak ettim
[QUOTE=Larossıan;102687][URL="http://img160.imageshack.us/my.php?image=60533324.jpg]"][URL=http://img160.imageshack.us/my.php?image=60533324.jpg][/URL][IMG]http://img160.imageshack.us/img160/771/60533324.jpg[/IMG][/URL]
5 dklık görüntü böyle.[/QUOTE]
5 dk lık yeni halini görsek, mümkünse...
düşüş trendi bitti düzeltme belki gelir ama, bu saatten sonra düşüş trendi üzerine kurduğumuz planlar artık geçersiz.
750 şort cover long, bakalım günü kurtarabilecezmi.
[QUOTE=unlimitted;102839]ben de 2008 şubattan beri hiçbir pozisyonda bu kadar direnmemiştim sayın Sazan.
ben de iyiyim! (şimdilik:..:)[/QUOTE]
shortçular hala iyiyim diyorsa daha yukarı gidecek yolumuz var demekki..:..: