kapanış günün en yükseğinden olsun öyle istiyorum anca kurtarır hatta hiç kasmasın direkt 37000 olsun istiyorum:D
Printable View
kapanış günün en yükseğinden olsun öyle istiyorum anca kurtarır hatta hiç kasmasın direkt 37000 olsun istiyorum:D
garanda 3.00 üstüne atsın artık, tavanı 3,22 çok uzak değil:..:
geceye dolar short giricem gene
7Nisan sabahın dan beri yaptığım tum short girişimleri zararla sonuçlandı, hiç dokunmayacan aslında. Göğe kadar gitsin...
250 short.
36200 bi kısım daha CORT
yazsın ya oda öyle yoğurt yiyor, öyle deşarj oluyor işte, zaten herkes olayın farkında dikkate alan yoktur.
imkb 100de de müthiş hacim oldu...
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102875]250 short.[/QUOTE]
36300 deki emirler senin mi yoksa gökhan :)
namussuzlar öyle bir alıyorki grafikte barların en uçta trend çizemiyorum resmen barlar dışarı taşıyor dökülüyor gidecek yer kalmadı.
vay be dün sabahki ilk işlemimde otursaymışım adamakıllı 8-9 milyar karım olacakmış, nerdeyse 2. el araba parası öfff öf.
[I][B][COLOR=red]Müjde! Stres testi sonucu belli oldu[/COLOR][/B][/I][IMG]http://bigpara.ekolay.net/i/trans.gif[/IMG][B][I]ABD'de stres testi sonucu belli oldu. Sonuçlar oldukça olumlu. Çıkan sonuca göre hiçbir banka kapanmayacak...[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]bigpara[/I][/B]
[B][/B]
buymuş sevındıklerı konu
arkadaşlar tamammı devammı?
ben heralde son saniyelerde salacam malları.
içimden bir ses son saniyelerde tek tuş indirecekler diyor, ama artık o sese inanmıyorum, duymazdan geliyorum:D