mafettin beni PAMBIKKK.. o grafı 30 sn önce yapıştırsan şortlamazdım billah:) :)
Printable View
mafettin beni PAMBIKKK.. o grafı 30 sn önce yapıştırsan şortlamazdım billah:) :)
astatin garanti alınırmı diye konusuyorduk bir ara hatırlarmısın 1.90-1,92leri görmüştü hani :)
[quote=furkan;102908]astatin garanti alınırmı diye konusuyorduk bir ara hatırlarmısın 1.90-1,92leri görmüştü hani :)[/quote]
yes :) ama biz konuşurken 1.90 değildi :) daha yukarıdydı:) sonuç: korku film bitmedi bence..ama ya bitttiyse:)
[QUOTE=Astatin;102909]yes :) ama biz konuşurken 1.90 değildi :) daha yukarıdydı:) sonuç: korku film bitmedi bence..ama ya bitttiyse:)[/QUOTE]
2 olsun biz konusrken :)
bence korku filmi bitti hiçbir zaman kesin konusmam ama busefer konusuyorum..
[quote=furkan;102908]astatin garanti alınırmı diye konusuyorduk bir ara hatırlarmısın 1.90-1,92leri görmüştü hani :)[/quote]
3,50'den akbank aldım. 3,90dan verdiğimde lan ne güzel kar ettim alan daha hayrını göremez yazık yaw demiştim.:D
[quote=Astatin;102909]yes :) ama biz konuşurken 1.90 değildi :) daha yukarıdydı:) sonuç: korku film bitmedi bence..ama ya bitttiyse:)[/quote]
cıx bitmedi.
sadece antibiyotik tedavisine cevap verdi gibi görünüyo ama böbrekler cortluyo bünye daha farkında deel. :..:
[QUOTE=unlimitted;102911]3,50'den akbank aldım. 3,90dan verdiğimde lan ne güzel kar ettim alan daha hayrını göremez yazık yaw demiştim.:D[/QUOTE]
yende bekledigi hareket olursa garantiyi 1.90dan alıp 3den satmış gibi olucak insallah :)
[QUOTE=unlimitted;102912]cıx bitmedi.
sadece antibiyotik tedavisine cevap verdi gibi görünüyo ama böbrekler cortluyo bünye daha farkında deel. :..:[/QUOTE]
artık başka dip yok :)
[COLOR=blue][COLOR=black]geceye[/COLOR][B] 36.475[/B][/COLOR] SHORT...
[quote=traderx;102880]namussuzlar öyle bir alıyorki grafikte barların en uçta trend çizemiyorum resmen barlar dışarı taşıyor dökülüyor gidecek yer kalmadı.
vay be dün sabahki ilk işlemimde otursaymışım adamakıllı 8-9 milyar karım olacakmış, nerdeyse 2. el araba parası öfff öf.[/quote]
Sen 8 9 milyar diyorsun ah ben yazsam ne kaçırdığımı..dngx5 mi desem porsche mi desem.üüü
[quote=juliano;102833]kanımca dokunmam dersin ama daha 1 saat daha var sen en az 20 defa daha fulllll long fulll sort olursun kardeş kandırma kendini.lelele[/quote]
Evet 20 defa daha long short oldum ve maliyetimi süper yaptı.Burada beklemek pozisyonda inatlaştırıyor.Bull marketi çok merak ediyorum.
[quote=Astatin;102907]mafettin beni PAMBIKKK.. o grafı 30 sn önce yapıştırsan şortlamazdım billah:) :)[/quote]
poroblem deel bende SHORT ladım...az seninkinden yukarıdan verdik tabii.olsun o kadar ayrıcalığımız :p
biz adam olmayız asti bizi hiçbir sistem paklamaz.ne senin sistem-i muazzama ne benim sistem-i egzema :D
ben kendi trade tarzımla daha rahatım bu bir gerçek.terste kalırım ama o pozu karla kapatırım.bu şekilde yiyorum yoğurdu.