-
[quote=GÖKHANFINDIK;102884]Evet işlem bitmiştir.025 long 125 flat 175 long 200 flat 250 short 250 flat 250 short full short geceyeeeee.[/quote]
sn gokhan,
dun posizyona terste girdim iyi miktarda eksi 800 iceri girdim; sonra sizin taktigi uygulamaya karar verdim 750 tl kar yaptim 500 tl si komisyona gitti...bugun yine hicbirseye bakma ruzgara gore hemen poz degistir taktigi yaptim ve 950 tl kar 700 tl si komisyona gitti........ama bu stratejiyi tuttum ben...zarar etmedik cok sukur ama komisyona cok para gidiyor. onbinde 3 komisyon oduyorum.... bu oran cok mu yuksek...sanki komisyonu asagi cekersem daha iyi olacak...ama taktigi begendim
-
euro/dollar 1.32de dip olmus olması gerek
-
ya onu bunu bilmem de genelde son dakikalarda hülülülü yaptıkları zaman ertesi gün facia oluyor..mutlu umutlu ve guruluyum..olmasan ne yazar 1 kaldıraç feda olsun
-
[quote=fXci;102843]gokhan seans bitince [B]PUVAN [/B]olarak net kardamısın bugun zarardamı yaz bi merak ettim[/quote]
Puan olarak tabiki kardayım hem de çok yüksek.Net olarak da yüksek sayılır.Bu arada benim pozisyon adetimi merak eden bir arkadaş vardı.Benim pozisyonum teraya 50 000 kontrat bugün işlem yaptırıp ilk4 e sokacak kadar.Büyük de değil küçük de.Nette ciddi kardayım bugün.Bugün dow eksiye geçecek bence.Yazdım aha da.Açık pozisyona şöyle seans sonu bakayım dedim.Epey geriledi.:..::..::..:Düşecez mi ne?Dowun eksi olacağını düşünüyorumİmkbde de burası tepe.Banko????:..::..::p:p:p:p:D:D:DSaatini iyi alın bu yazımın.
-
asagidaki resimde temel paraciftlerinin bir rontgeni var
bu grafige gore
kisa vadede , merkezden uzaklasan ciftlerin merkezde yumaklasmasi gerekecek gorunuyor
bu geri donus bir duzeltme mi olacak yoksa aksi yonde bir yeni uzaklasmaya mi yol acacak zaman icerisinde gorecegiz
bu geri cekilme, stok piyasalarini da etkileyecektir ayni paralelde
iyi aksamlar herkese
[IMG]http://i43.tinypic.com/33n82et.jpg[/IMG]
-
[quote=berdush;102919]sn gokhan,
dun posizyona terste girdim iyi miktarda eksi 800 iceri girdim; sonra sizin taktigi uygulamaya karar verdim 750 tl kar yaptim 500 tl si komisyona gitti...bugun yine hicbirseye bakma ruzgara gore hemen poz degistir taktigi yaptim ve 950 tl kar 700 tl si komisyona gitti........ama bu stratejiyi tuttum ben...zarar etmedik cok sukur ama komisyona cok para gidiyor. onbinde 3 komisyon oduyorum.... bu oran cok mu yuksek...sanki komisyonu asagi cekersem daha iyi olacak...ama taktigi begendim[/quote]
Gel abi direk teraya gel.Onbinde 1.5 e herkese açılıyor hesap.İsmimi söyleyin size hemen açsınlar.Ersagun şimşeke bağlatırsınız telefonu.İsteyen özelden sorsun bana.Benim teradan alacağım vereceğim yok.Ama sağlıklı işleyen donmayan bir sistemleri var.Gönül rahatlığı ile işlem yapılıyor.Onbinde 3 soygundurrrrrrrrr.Kolay gelsin.
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102922]Puan olarak tabiki kardayım hem de çok yüksek.Net olarak da yüksek sayılır.Bu arada benim pozisyon adetimi merak eden bir arkadaş vardı.Benim pozisyonum teraya 50 000 kontrat bugün işlem yaptırıp ilk4 e sokacak kadar.Büyük de değil küçük de.Nette ciddi kardayım bugün.Bugün dow eksiye geçecek bence.Yazdım aha da.Açık pozisyona şöyle seans sonu bakayım dedim.Epey geriledi.:..::..::..:Düşecez mi ne?Dowun eksi olacağını düşünüyorumİmkbde de burası tepe.Banko????:..::..::p:p:p:p:D:D:DSaatini iyi alın bu yazımın.[/QUOTE]
gel x5 yada porschesine iddiaya girelim tepe degil burası daha yolumuz var:)
-
[quote=furkan;102925]gel x5 yada porschesine iddiaya girelim tepe degil burası daha yolumuz var:)[/quote]
Dur şu garibanın bi 3 5 lotu var ona da göz dikme.Tamam kabul burası tepe değil.Gorkutuyon beni.üüü:o
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102924]Gel abi direk teraya gel.Onbinde 1.5 e herkese açılıyor hesap.İsmimi söyleyin size hemen açsınlar.Ersagun şimşeke bağlatırsınız telefonu.İsteyen özelden sorsun bana.Benim teradan alacağım vereceğim yok.Ama sağlıklı işleyen donmayan bir sistemleri var.Gönül rahatlığı ile işlem yapılıyor.Onbinde 3 soygundurrrrrrrrr.Kolay gelsin.[/quote]
suan yurt disindayim...turkiye ye 3-4 ay icinde gelecegim...geldigimde forumdan yine konusuruz; ozaman gecerim tera ya da baska bir kurum hangisinin komisyon orani iyiyse...tesekkurler...buarada yarin yurtdisi kapali; bizimkiler istedikleri gibi at kostururlar diye dusunuyorum....degisik birgun olacak
-
euro/dollarda agır tahrik var long için :)
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102926]Dur şu garibanın bi 3 5 lotu var ona da göz dikme.Tamam kabul burası tepe değil.Gorkutuyon beni.üüü:o[/QUOTE]
beni bozmaz yarın vob 1000puan aşagıdan açsada 30kontrat bıraktım orada duruyor oyle bakmıyorum bile topu tufegi paritelere gömdüm yen bugun patlasın yukarı bşaka bişey istemem ozaman porscheyle gezeriz:)
-
[QUOTE=SEYYAH;102918]poroblem deel bende SHORT ladım...az seninkinden yukarıdan verdik tabii.olsun o kadar ayrıcalığımız :p
biz adam olmayız asti bizi hiçbir sistem paklamaz.ne senin sistem-i muazzama ne benim sistem-i egzema :D
ben kendi trade tarzımla daha rahatım bu bir gerçek.terste kalırım ama o pozu karla kapatırım.bu şekilde yiyorum yoğurdu.[/QUOTE]
işte bende onu dıyom... simdi senin bunye ziesteme uygun degil tam uyacam dersin ziestemin cortladıvı zamana denk gelir.. tamamen uyarsın sonra pes edersin ziestem super calısır.:( yontemin nasılsa onla devam et