[QUOTE=Astatin;102984]o 3 hedefiydi..5 hedefi 100000:..:[/QUOTE]
ben gözümü oraya diktim işte..:..:.lelele
Printable View
[QUOTE=Astatin;102984]o 3 hedefiydi..5 hedefi 100000:..:[/QUOTE]
ben gözümü oraya diktim işte..:..:.lelele
Vallahi ben gözümü yarın 25 puan kazançlı kapatmaya diktim üstü bizden uzak dursun.:D:D
ben 37.500 ü kıracağına inanıyorum.. zaten çılgın alımlarla direk 40.000 e çarparız o seviye kırılınca... sonra geri çekilir biraz güç toplayıp 37.500 ü sağlamlaştırıp destek yaparak 40.000 üstüne atarız...
yahu çok feci fena boğa oldum ben... biri beni durdursuunnnnn:..::..:
[quote=jerfin;102988]ben 37.500 ü kıracağına inanıyorum.. zaten çılgın alımlarla direk 40.000 e çarparız o seviye kırılınca... sonra geri çekilir biraz güç toplayıp 37.500 ü sağlamlaştırıp destek yaparak 40.000 üstüne atarız...
yahu çok feci fena boğa oldum ben... biri beni durdursuunnnnn:..::..:[/quote]
tehlike...!!!! bu arada SaPıX da 853 den "demoşort"
yarın pascalya
dow nun durumu nedır
[QUOTE=Astatin;102989][COLOR="Red"]tehlike...!!!! [/COLOR]bu arada SaPıX da 853 den "demoşort"[/QUOTE]
evet boynuzlarım tehlikelidir, ben değil...:..:
[quote=jerfin;102988]ben 37.500 ü kıracağına inanıyorum.. zaten çılgın alımlarla direk 40.000 e çarparız o seviye kırılınca... sonra geri çekilir biraz güç toplayıp 37.500 ü sağlamlaştırıp destek yaparak 40.000 üstüne atarız...
yahu çok feci fena boğa oldum ben... biri beni durdursuunnnnn:..::..:[/quote]
Nisan ve Mayısta iki tepe yaparız yani. :..:
1 haftaya kadar da bu konuşulanlar unutulur.
tıpkı 10 gün önce tekrar 27.000 diplerinin görülüp görülmeyeceğinin konuşulduğunun unutulduğu gibi...:..:
seviyorum bu borsayı yaa...:D
dün öğle arası diğer foruma anlamlı bir mesaj atmıştım -şimdi 34binden sonra bizim k.y heryerde shortlar- diye
şöyle bir etrafa baktım da heryer kan gölü olmuş. ayı kanından geçilmiyor.
Hislerim derki sen ne zaman çok kazansan kaybetmek çok yakındır ama çoklu sistemim derki durmak yok yola devam
izleyelim bakalım
nereden baksam dowda yine tobo görüyorum benide azgın boğa ettiler.
ama ne yapayım görünen bu işte:)
Ya arkadaşlar kayahan nerde daha yok değilmi ortalarda...
Ben göremedim de..
[QUOTE=activex31;102995]Ya arkadaşlar kayahan nerde daha yok değilmi ortalarda...
Ben göremedim de..[/QUOTE]
doğru unuttuk..ortalarda yoksa ralli vardır bitimine yakın gelir
kayahanın zamanı değil
o ne zaman geleceğini biliyor)))