-
herkese günaydınlar.
ben (genel anlamda) shortcuyum çünkü nisan vade uzlaşmasının 30-31.200 aralığından olacağını düşünüyorum.
ama uzun süredir bu kadar dayak yememiştim. sıradan günde 20 takla atıyorduk, şu anda maliyet düşürmek için günde 50-60 taklaya çıktı sayı. haliyle hakikaten yoruyor.
dün eve giderken farkettim, resmen kaslarım ağrıyor. artık nasıl gerdilerse beni.
bugün gevşeme günü. ya da ben öyle umuyorum.
nalet olsun içimdeki cort sevgisine! :D
-
[quote=sazan;103008]Ben hala iyiyim. Siz bana bakmayın.(Bu noktada sistemler ve Astatin'in deyişiyle bio-Mechanical sahıs sağolsun. ). Sistemler alda (ve portföyün yarısı), EW ruhum satta (ve portföyün yarısı) . Sonuçta dün EW portföyünde sattıktan sonra 1000 puanlık yükseliş, kazanılabilecek parayken alınamadı ona [COLOR=red]yanarım[/COLOR].üüü[/quote]
Yanarım yanarım köz gibi yanarım, bu şortlarımın hesabını kimlere sorarııımmm...yanmam yaw ne yanacağım 1 kaldıraç..maddi olarak yanmam da...yine sistemi bırakıp histem yaptık..histem anında hisli bir dünyaya soktu bizi... :)
-
Günaydın herkese.Nikkei iyi artıdan iyi eksiye geçmiş.Sonra yine artı olmuş.Bu gelecekte sinyal veriyor.Dowun kapanışına göre nikkei daha çok artmalıydı.Dönmemize az kaldı aşağı.
-
[B]XU 100 de 30.500 gecilirse..[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/ALTIN%20VURUS/XU100USDOLAR10NiSAN-1.png[/IMG]
-
Bugün imkb nasıl oynayacak bilmiyorum.Heryer tatil.Ama çok yükseldiğimiz için satmak isteyen olacaktır.Hacimsiz düşebiliriz.Alıcılar tatilde güya.
-
günaydınlar bol kazanclar
-
Allahım 900 e nasıl emir verilir ya yuh diyorum.Bugün eksi kapamalıyız.Short olmasam direk 800 den verirdim malı.
-
günaydın herkese bol kazançlar...
-
acaip hayvanlara benziirler
-
Dikkali olun burası 33500 değil öyle çoşku olsun.36500 herkes iyi düşünmeli oynarken.Akşamki imkb100 grafiğimi dikkate alın 8 yıldır işliyor o grafik.Yine işleyebilir.100 200 puan tek tuşlar gelecek.
-
575 den biraz daha şort...ort 425 maliyetle şortfort
-
yaw uyuz ettiler anca 700den artırabildik şortları.
bilerek mi yapıyorlar nedir anlamadım ki bu sistem yavaşlığını/kilitlemeleri.
neyse, sabah sabah eksi maliyeti sıfırladık. iyi oldu bu. güne güzel başladık.
devamı gelir inşallah.:)