-
bi de teo ağa sana da gücendim dün bi yazın da tebrikli öpücüklü bişiler yazmışsın. sanırım lafın banaydı. seans sonu hani tebrik yazıma istinaden. o bi latifeydi kimsenin tebriğiyle öpücüğüyle ne işim olur benim. o yazıyı başkası yazsa çok pis kalaylardım da neyse sen yazmış ol gene.
-
[QUOTE=Vob Trader;33492]bi de teo ağa sana da gücendim dün bi yazın da tebrikli öpücüklü bişiler yazmışsın. sanırım lafın banaydı. seans sonu hani tebrik yazıma istinaden. o bi latifeydi kimsenin tebriğiyle öpücüğüyle ne işim olur benim. o yazıyı başkası yazsa çok pis kalaylardım da neyse sen yazmış ol gene.[/QUOTE]
Evet lafım sanaydı ,ama bu sevincini çok görmemek gerek, vob da kazanmak zor,sevinmek doğal,Şimdi sana haksızlık yaptığımı düşünüyorum.
Tebrik ediyorum bende seni...
Bol Kazançlar...
-
[QUOTE=teo;33493]Evet lafım sanaydı ,ama bu sevincini çok görmemek gerek, vob da kazanmak zor,sevinmek doğal,Şimdi sana haksızlık yaptığımı düşünüyorum.
Tebrik ediyorum bende seni...
Bol Kazançlar...[/QUOTE]
neyse mesele deil. saol gene de
-
dünden kısalarıma hiç dokunmamışdım uzlaşmalarla gelen karlarla da kısa yapmışdım zaten geceden de kısaydım 49850 bütün kısalarımın maliyetiydi. bugün al ver ver al yapayım diorum. bakalım kısmet
-
herkese günaydın, bol kazançlar.
-
[QUOTE=nyse-dj;33314]bu dususun en az yarisi sahte idi gorun bakin 1-2 gune kalmaz geri alirlar.mesela yarin bence dow toparlanacak geceye kadar belki arti olmaz ama iyilesebilir. cunku datalar kotu degildi.dunyanin en gelgec borsasi yine biz olarak kaliriz bol keseden cik bol keseden dus. evcilik oynuyorlar gercek para ile. sonra zarar yaz millete kakala.[/QUOTE]
bakin dow aynen dun 17.00 dedigim gibi hatta fazlasi olmus. hadi ne olacak simdi. onun icin dikkatli olalim.
-
sistemli aldıgım uzun pozumu sistemsiz acılısta kapadım bizim piyasaya guvenemedigimden
-
günaydın...
geceden yarım kısayı 47900 den flatladım...48125 den tekrar kısaldım bu yarımı...
225 puanını kurtardık......
kalan yarı bekliyor...kısalmak için.......
-
48125 realiz flat short ıcun beklyorum
-
arkadaslar gedikte dun okadar kar yaptım.. gune baslama portfoyum 8000 ytldi kar yapınca 14000 ytl ye cıkardım.. dun bu hesaba yansımıstı ve flat oldum..
bugun ebrokerdan bakıyorum dunkı gune baslama tutarı 8000 ytl var hesabımda kar falan yok bu neden ?
-
48100 kalan yarımda kısa...
kısalar tamamlandı...
900 civarı destek.. burayı kırarsa kaldığı yerden devam eder aşagı.....
-
çok pis youn işlem yapıom ama bu borsa gitmez:)
-
47975 flat.... 900 altı full kısa olurum yine
-
dediğim gibi 47900 tam kısa....
075 puan kaynadı arada.....:)
-
off garan kademesi tam mal vermelik :)
-
sn.cakartalı hesaba yansıma konusunda bazen gecikme olabiliyor. benim karımı bir gün sonra gördüğüm olmuştur bazen.
-
akşam bu dowa çok sevinmeyin dedik........
burda önemli olan dün niye 3000 puan çaktı bizimkiler...
bilmediğimiz bir şeyler var...
sagolsunlar yukardan kısalttılar bizi...... :)
her peryot satta.......oleyyyyyy
48000 üzeri kısa vadede flat stopu...
-
[QUOTE=ktasyurek;33509]sn.cakartalı hesaba yansıma konusunda bazen gecikme olabiliyor. benim karımı bir gün sonra gördüğüm olmuştur bazen.[/QUOTE]
ama karlar dun hesaba yansımıstı sn ktasyurek bugun dunkı nakıt tutarı var. normalmi yani.sanki dün hic yasanılmamıs gıbı
-
[QUOTE=hexen;33502]48125 realiz flat short ıcun beklyorum[/QUOTE]
+.+.+.
tebrikler hexen dostum...
sonrasında kısa varmı..flat devammı
-
[QUOTE=mbm;33510]akşam bu dowa çok sevinmeyin dedik........
burda önemli olan dün niye 3000 puan çaktı bizimkiler...
bilmediğimiz bir şeyler var...
sagolsunlar yukardan kısalttılar bizi...... :)
her peryot satta.......oleyyyyyy
48000 üzeri kısa vadede flat stopu...[/QUOTE]
47925 poz kapa uzun 48150 kısa ve hala beklemece aradaki 25-50 likleri yazmıom bugün az yazcam işlem yapcam biraz:) bugün 46700 görmeyi umut ediorum:)
-
halen pozitive uyumsuz ben flat ... 47300 long accayım.. systems halen short47300 asayası short
-
[QUOTE=mbm;33513]+.+.+.
tebrikler hexen dostum...
sonrasında kısa varmı..flat devammı[/QUOTE]
halen flat mbm :) shorts kavustun 47300 kırar asaya hızlanır ozaman
-
sn.cakartalı cari hesap-takas hesabı ayrımından kaynaklı bir şey olabilir ama bilemiyorum tam olarak :S
-
dax yuvarlanırsa allah kulu tutamaz burayı
-
arkadaslar size dansoz dow ile belesci vobun hikayesini anlatacagim. bunlar cok iyi dostlarmis yedikleri ictikleri ayri gitmezmis. sonra birden ayrilmaya karar vermisler ama yinede akillari birbirlerinde kalmis.....arkasi yarin...
-
[QUOTE=cakartalı;33503]arkadaslar gedikte dun okadar kar yaptım.. gune baslama portfoyum 8000 ytldi kar yapınca 14000 ytl ye cıkardım.. dun bu hesaba yansımıstı ve flat oldum..
bugun ebrokerdan bakıyorum dunkı gune baslama tutarı 8000 ytl var hesabımda kar falan yok bu neden ?[/QUOTE]
benimde aynı cakartalı 2.seyans bak ozman yatar margins var
-
47350 longs yaptım amma system short halen
-
yurtdışı ile ayrıştığımızın resmidir....
kısaya devam.....
47900 stop...ordan başa baş çıkarız gibi.....
-
dünden full kısa olmama ramen 47525 altı her kademe ban kar yazdırır :)
-
[QUOTE=hexen;33515]halen pozitive uyumsuz ben flat ... 47300 long accayım.. systems halen short47300 asayası short[/QUOTE]
+. long aldınızmı ?
-
[QUOTE=hexen;33523]47350 longs yaptım amma system short halen[/QUOTE]
pardon simdi gordum hayırlı olsun :)))
-
[QUOTE=Vob Trader;33525]dünden full kısa olmama ramen 47525 altı her kademe ban kar yazdırır :)[/QUOTE]
yarım kısaydım ben...47600 altıda bana kar yazıyor...:D
47900-48000 üzeri stop.....
-
Selamlar.Açılışta 47875 ten gelen long teralar benim.48100 maliyetle verildi.48150 den short açtım ama dayanamadım.48150 den flat yaptım.Sonra 4775 ten full short yola devam.Düşüş devam edebilir imkb sakat duruyor.Dow daha nereye artacak.Artsa da takmıyoruz.
-
[QUOTE=hexen;33521]benimde aynı cakartalı 2.seyans bak ozman yatar margins var[/QUOTE]
vob sistemi hic kendini uzmez bir yapiya sahip cok buyuk dusus oldugu icin onlardan zorlayip toplamadan sizin hesaba yada kar edenlere yansitamiyor once para ekleme yada sozlesme bozmaya zorluyor yuzdeyi tamamlama icin. onlar gelince size ekliyor bir buyuk araci gibi takasbank iste.onlarda ogleden sonra gerceklesiyor.
-
[QUOTE=mbm;33528]yarım kısaydım ben...47600 altıda bana kar yazıyor...:D
47900-48000 üzeri stop.....[/QUOTE]
tahminim 2006 şubat seansları olucak bir hafta boyunca ard arda 2 gün %4 üzeri düştük sonra %2-%1.5 devam ettik tepki geldi bi %2 güdükdü oda :)
-
dsi alıma geçti hayırlar olsun inş
-
yurtdışı düşerkende bizimkiler alıyor..
vaybe....
helal vadeli..... :)
-
47350 longs 48300..48000 realiz edceyim sonra flat
-
longa gectim piasa emir verdim karışık geçti 600-700 arasından
-
47800 uzun... numara çok bunlarda...