kar realizasyonlarından dün ümidi kesmiştim ama bugün Allahın emri artık
yoksa bankomu diyelim nede olsa 37000 de gördük sayılır:..:
Printable View
kar realizasyonlarından dün ümidi kesmiştim ama bugün Allahın emri artık
yoksa bankomu diyelim nede olsa 37000 de gördük sayılır:..:
optimizasyon taraması, bilgisayarı çok kasar, bir grafik çalışmaları iki oyun 3. te ms te optimizasyon taraması kadar bilgisayar için yorucu birşey yoktur.
günaydın......
675 yarı flat...450 yerine koy......
uzun devam.......aldayız.........
sat deyincede satarız........
[QUOTE=furkan;103033]aynı sorunda benim işletim sistemi xp idi..laptopta mac air di xp kurmustum ve işlemleri yaparken acayip ısınıyordu alet sonra kapatıyordu ms kendini[/QUOTE]
dediğn dogru test aşamasında fan çok hızlı çalışıyor..sonra testin çalışması duruyor..
sistem çoktu formuller uctu yardım pls
Ben işlem falan yapmam bugün.Short devam.Akşamki grafik süper uyacak İnşallah.Ben alsatçıyım ama gerektiği yerde pozda oturmayı bilirim.
[quote=SEYYAH;103009]ALLAH iyilik versin...benim ruhumda dün SAT dedi...bende sattım kapanışa dakikalar kala...hamdolsun şindilik iyi olmaya çalışıyoruk.
PY hayatının hatasını yaptı farkında değil.sen gibi bir trader a kelek yapıyor.eceline susamış dangalak :p
tamam kızma biliyoruk PY yoktur piyasa vardır...[/quote]
Dur...! Py yoktur, piyasa vardır dedik. Ama kendilerini Py sanan bazı [B]himini[/B]'lerde yok değildir. Yön verdiğini sanır, 1-2 gün gerçekten de etkiler, sonra sermayesinin birazını bize verir ve kenarda yerini alırlar. Piyasa da yine bildiğini yapar (Müdahale öncesi nereye gidecekse yine oraya gider).
Shortlara devam.
[quote=sazan;103040]Dur...! [/quote]
yoksa ateş ederim diyorsun :..:
aman abi gözünü seveyim benim çoluğum var çocuğum var, kimsenin tavuğuna kışt dememişik.şurada 3 kuruş derdindeyik :p
[quote=SEYYAH;103041]yoksa ateş ederim diyorsun :..:
aman abi gözünü seveyim benim çoluğum var çocuğum var, kimsenin tavuğuna kışt dememişik.şurada 3 kuruş derdindeyik :p[/quote]
Ururum şindi dopuğundan görürsün günün.
Şaka bir yana, borsalar olmadan bir hayat düşünemiyorum. (Birde forumdaşlar olmaksızın :..:). Çok sıkılırdım yaw.
Herkeze günaydın bol kazaçlar
36300 cort, 500 stop. bu cortlardanda para yemezsem haftaya biraz dinleneceğim:)
uzunn devammmm