[QUOTE=berdush;103130]benim ekran mi dondu yine yoksa suan
vob-30 nisan vade 36.525 - 36.550 mi?
biri yazarsa sevinirim[/QUOTE]
yok hayır işlem olmuyor, bende aynısını düşünüyordum:..:
Printable View
[QUOTE=berdush;103130]benim ekran mi dondu yine yoksa suan
biri yazarsa sevinirim[/QUOTE]
yok hayır işlem olmuyor, bende aynısını düşünüyordum:..:
[quote=berdush;103130]benim ekran mi dondu yine yoksa suan
biri yazarsa sevinirim[/quote]
ikimizinki aynı and adonmadıysa dediğin gibi berduş kardeş...
yaww bu arada süper loto da 2 dene 4 tutturmuşum ha
bu vob beni okadar yoruyorki gun icinde...cinsel isteksizlk yapiyor bende...cook acayip yaw...birakacam bu isi
2 gündür olduğu gibi bugün de ne olacaksa öğleden sonra olacak, ama iki gindür olduğu gibi topuklayıp yukarı mı gidecek yoksa aşağı mı o belli değil...
[QUOTE=berdush;103133]bu vob beni okadar yoruyorki gun icinde...cinsel isteksizlk yapiyor bende...cook acayip yaw...birakacam bu isi[/QUOTE]
İlk kez böyle bişey duydum, bu vobun ne kadar yan etkisi varmış ya :D
[QUOTE=enorton;103134]2 gündür olduğu gibi bugün de ne olacaksa öğleden sonra olacak, ama iki gindür olduğu gibi topuklayıp yukarı mı gidecek yoksa aşağı mı o belli değil...[/QUOTE]
bugun cuma namaza gidiyor millet diye saygılıdırlar heralde olmazsa spkya şikayet ederiz lisanslarını alırlar:)
herkese hayırlı cumalar...
[URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=10nisanvob.png][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3594/10nisanvob.png[/IMG][/URL]
dün kısa yaptım..ama zararla çıktım...bar kapanmadan sat vermişti..tabiki kısaldım..ama barın kapanmasına yakın fiyat yükselince ,sat oku kayboldu..[B]demekki uyanıklık etmeden mutlaka barın kapanışını beklemek lazımmış..[/B]
[quote=enorton;103135]İlk kez böyle bişey duydum, bu vobun ne kadar yan etkisi varmış ya :D[/quote]
bende cidden boyle bir etkisi war...ayrica rusya da yasadigimi soylersem; ciddi bir etki oldugunu kabul edersiniz herhalde...buarada hala 525 mi hala..bu ne yaw yaprak kipirdamiyor
36025 e gelsede kapasak şortingenleri yaww..haftasonu pozisyonda girmek ağğır gelir 15 gün flatden sonra...hem haftasonuna iştahsız girmek istemem..baksana ne yan etkileri varmış beaaa
[quote=berdush;103133]bu vob beni okadar yoruyorki gun icinde...cinsel isteksizlk yapiyor bende...cook acayip yaw...birakacam bu isi[/quote]
Berduş kardiş..acaip bir kurt düşürdün bazı insanların içine... misak varsayki bir adam var, ergenlik çağıan girdiği zamanlarda VOB a da başlamış olsun..şimdi senin bu mesajını okuyunca çocuk ne düşüncek...ya aslında ben 10 kaplan gücünde olabilirim ama bu vob yüzünden mi daha z kaplan gücündeyim diye içine kuşku düşecek..malum, adam gerçek performansını hiç bilememiş olabilir, ergenlik çağına vob la başlamış olması nedeniyle....pis durum yani...yapacağı şey basit ama...flat leyip 1 hafta durum tespiti yapacak :)
Spekülasyona devam edersek; mesela VOB da pozisyonun varsa, iştah açısından Flat oluyosun..VOB da poz yoksa iştah açısından long oluyosun...VOB da battıysan VOB da mecbur flat oluyosun ama iştah açısından şort oluyosun :) :) pis geyik oldu bu beaahhh
[quote=berdush;103138]bende cidden boyle bir etkisi war...ayrica rusya da yasadigimi soylersem; ciddi bir etki oldugunu kabul edersiniz herhalde...buarada hala 525 mi hala..bu ne yaw yaprak kipirdamiyor[/quote]
rusyada yediğin yemeklerden kaynaklanıyordur o.gel memleketine ye pahlavayı,böreği,kebabı,iskenderi filan gör bak deel düz duvara tırmanmak duvarı deler öte tarafa geçersin allah muhafaza :D
vob'un günahını alma lütfen :o
[QUOTE=berdush;103138]bende cidden boyle bir etkisi war...ayrica rusya da yasadigimi soylersem; ciddi bir etki oldugunu kabul edersiniz herhalde...buarada hala 525 mi hala..bu ne yaw yaprak kipirdamiyor[/QUOTE]
Hani Şeyh Edebali demiş ya " Cahiller arasındaki alime acı" diye, ben de buna şunu ekliyorum "Rusyada süper hatunlar içindeki vobçuya acı" :D:D